Ši elegantiška, šiuolaikinė kėdutė yra žymiai pranašesnė už kitas analogiškas vaiko kėdutes! Ji yra puikaus, stilingo dizaino ir 91cm aukščio. Šių parametrų dėka , mažylis galės prisijungti prie šeimos pusryčių prie aukštojo stalo arba netgi baro.
Ši kėdutė turi didelį ir reguliuojamą padėkliuką, skirtą maitinimui. Prie jos taip pat pridedamas antras padėkliukas, skirtas žaidimams ir laisvalaikio užsiėmimams. Šis priedas paverčia kėdutę nepaprastai patogia ir nepakeičiama buityje.
Ši elegantiška, šiuolaikinė kėdutė yra žymiai pranašesnė už kitas analogiškas vaiko kėdutes! Ji yra puikaus, stilingo dizaino ir 91cm aukščio. Šių parametrų dėka , mažylis galės prisijungti prie šeimos pusryčių prie aukštojo stalo arba netgi baro.
Ši kėdutė turi didelį ir reguliuojamą padėkliuką, skirtą maitinimui. Prie jos taip pat pridedamas antras padėkliukas, skirtas žaidimams ir laisvalaikio užsiėmimams.

Šis priedas paverčia kėdutę nepaprastai patogia ir nepakeičiama buityje.
Abu padėklai yra pagaminti iš FDA foodgrade plastiko ir nerūdijančio plieno. Detalės lengvai nusiima ir jas galima plauti indaplovėje.
Kėdutės judėjimo ir pasukimo būdas yra visiškai modernus. Ji gali apsisukti 360 laipsnių kampu, todėl kūdikis gali sėdėti bet kuriame kambario kampe ir jį yra lengva pasukti, nejudinant visos kėdės konstrukcijos.
Aukštis yra lengvai reguliuojamas integruotos pneumatinės sistemos dėka, kuri leidžia pasirinkti reikiamą poziciją. Kėdutė taip pat turi įvairias sėdynės pozicijos nustatymo galimybes, o kojų atrama gali būti reguliuojama individualiai pagal kiekvieno vaiko ūgį, bei reguliuojama jam augant. Kėdutę patogu naudoti iki 24 mėnesių, tačiau ji taip pat gali būti pritaikoma ir naujagimiams.



Jūsų vaikas tvirtai ir saugiai sėdės patogioje kėdutėje su 5-iose vietose esančiais reguliuojamais paminkštinimais ir saugos diržais. Saugos diržai yra lengvai nuimami, paspaudus tam skirtą mygtuką. Gali būti parinkti trys atsilošimo būdai ir kiekvienas iš jų yra visiškai saugus. Naujoji Bloom kėdutė buvo patobulinta tokiu būdu, kad saugos diržai veiktų bet kokioje pasirinktoje pozicijoje ir jūsų vaikas visada būtų saugioje padėtyje. Tiek sėdynė, tiek konstrukcija kojoms yra itin lengvai valomos.


Taip pat kėdutės pagrindas buvo patobulintas ir praplatintas. Buvo sustiprinti ratukai, kurie nebraižo grindų dangos ir garantuoja saugų kėdutės perkėlimą iš vienos vietos į kitą.



Klientų atsiliepimai:




Man tai patinka!

Džiaugiamės šia aukštąja kėdute. Mūsų 7-nių mėnesių vaikui patinka būti tokiam pat aukštam kaip ir mes. Šią šiuolaikinę, aukštą kėdutę yra lengva prižiūrėti, ji yra lengvai valoma ir patogi. Tai yra nuostabi kėdutė.

Nuostabi kedė!

Mes mylime mūsų Bloom kėdutę. Palyginus su kitų prekinių ženklų kėdutėmis, kurias turi šeimos, ši yra lengviausiai naudojama ir plaunama. Valymas yra itin paprastas - tiesiog nuvalyti su drėgna šluoste sėdynę ir pagalvėles po kiekvieno valgio. Kėdute nėra nudažyta, todėl neturi būti padengta specialia atsparia plėvele.

Puiki kėdė!

Apskritai, esame labai laimingi nusipirkę šią kėdę ir be abejo pirksime dar. Planuojame nusipirkti dar vieną kėdutę sekančiam vaikeliui ir atnaujinti visą rinkinį. Nuostabi kėdutė!
Mes mylime šią kėdę! Tačiau, prieš surenkant kėdutę, mano vyras turėjo praplatinti tarpą skirta kojoms. Dėl to verta žinoti, jog perkant sėdynes, jums reikės ir mažos ir didelės. Didelė sėdynė veikia kuo puikiausiai iki 6 mėnesių.
Mažesnė sėdynė yra reikalinga norint ją naudoti kaip lopšį naujagimiui. Matau, kad dabar jas parduoda kartu. Norėčiau, kad taip būtų buvę ir tada, kai aš pirkau kėdutę. Tačiau neskaitant keleto trukumų, kėdutė yra nuostabi ir mes sulaukėme daugybės dėmesio ir komplimentų dėl šios kėdutės.

Graži kėdutė su daugybe funkcijų.

Kėdė atrodo puikiai ir turi daug privalumų. Ji gali būti naudojama kaip lopšys, arba kaip aukšta kėdė (kaip parodyta paveiksliuke) arba tiesiog kaip stalo kėdė. Ji taip pat man primena kirpyklos kėdę, kuri gali būti reguliuojama trimis skirtingomis pozicijomis. Kėdutės surinkimas užėmė laiko, nes instrukcijose yra tik paveikslėliai, be aprašymo (panašu į Lego rinkinį).



Kviečiame visus apžiūrėti mūsų kėdutes ir stendą vaikų parodoje Vilniuje:

"Vaikų Šalis 2013"

2013.12.06-12.08


Vieta: Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO, 5 salė (Laisvės pr. 5, Vilnius)


Visą lapkričio mėnesį vyksta akcija - nemokamas pristatymas iki jūsų namų durų! Siuntinį pristato kurjerių tarnyba DPD.lt.
Tiesiog užsisakykite prekę, o už ją mokėkite kurjeriui su jūsų pristatyta preke.


Daugiau informacijos apie Bloom Fresco Chrome kėdutę galite rasti tinklapyje www.bloombaby.lt ar http://www.babybanana.eu