{mosimage}Pati aktualiausia 2006-ųjų tendencija – atrodyti natūraliai ir tvarkingai. O tai yra sveika gyvensena ir jokio įmantrumo bei dirbtinumo. Visa tai, kuo moteris apsirengusi ir kaip pasidažiusi, turėtų sudaryti vientisą jos įvaizdį.
Žodį „tendencija“ reikia suprasti teisingai: tai ne vienintelis kelias į šviesią blizgią ateitį, o kryptis, nuo kurios gali išsišakoti daugybė atšakų, turinčių visiškai lygias teises egzistuoti. Kitaip tariant, 2006-ieji – variacijų metai.

Apranga

”Casual” stilius vis dar populiarumo viršūnėje. Casual yra gerai tuo, kad įvairūs aksesuarai padeda drabužius transformuoti tiek į klubinę, tiek į vakarinę aprangą.

Makiažas

Ne viskas auksas, kas auksu žiba! Darydama vakarinį makiažą, atsargiai naudokite blizgesį bei perlamutrą. Pirmiausiai, ir viena, ir kita ne kaip žiūrisi nuotraukose, o antra – blizgesys pasklinda po veidą, ypač jei juo piktnaudžiaujama. Trečia – blizgesys kenkia odai: jis gaminamas iš smulkiausių polietileno folijos dalelių, ir sukelia odoje mikrotraumų. O perlamutras pabrėžia odos defektus, ypač išsiplėtusias poras ir smulkias raukšleles.

Akys: paskutinis mados klyksmas – „padūmavę akys“ – tai padūmavę akių šešėliai, šiek tiek primenantys „modern“ epochos makiažą. Šie šešėliai pabrėžia akių spalvą, gilumą ir suteikia joms daugiau blizgesio. Tačiau skirtingai nuo „modern“ stiliaus, šešėliai nebūtinai turi būti tamsūs, jie gali būti ir pilkų, žydrų tonų.

Lūpos: populiariausi bus smėlio – rožinių – auksinių atspalvių lūpdažiai bei natūralūs lūpų blizgesiai. Tamsių spalvų lūpų dažai – tik vakarinio makiažo atributas. Na, o jei labai norisi dieną pasidažyti lūpas tamsiau, tai ir apranga turėtų sustiprinti ir atitikti šį stilių (mergina-gotė, moteris-vampyrė).

Plaukai

Kirpimas: rinkdamasi šukuoseną ir jos ilgį, kiekviena moteris turėtų vadovautis viena taisykle – kirpimas turi būti toks, kad plaukus lengvai susitvarkytumėte pati, ir kad tam neprireiktų kilogramo fiksuojančios priemonės. Tiesinkite arba sugarbanokite juos pagal savo nuotaiką. Kirpčiukai turėtų siekti antakių liniją.

Plaukų atspalvis: jūsų plaukuosena nebūtinai turi būti vieno tono, lyg ką tik nudažyta siena. Ir nepamirškite - plaukus dažote ne tam, kad visi iškart suprastų – „O, ji nusidažė plaukus!“, o tam, kad atgaivintumėte atspalvį.

Manikiūras

Madingi nagučiai - nusmailintais nagų galiukais. Vizualiai tai prailgina pirštus, bet svarbiausia – nagai turėtų būti tvarkingi. Dekoruoti juos galima įvairiais būdais: lipdukais, piešiniais ir kt. Nagai neturėtų trukdyti gyventi ir užsiimti kasdieniais reikalais. Pageidautina, kad lako spalva derėtų prie aprangos spalvų.

Vyrai irgi žmonės...

Vyras turėtų atrodyti švariai, tvarkingai, kad ir kokio stiliaus drabužius dėvėtų. Vyriškas kirpimas turi įgauti griežtą geometrinę formą. Aktuali tendencija –  papuošti barzdelę bei ūsus žilu atspalviu. O kaip ten po to bus su „ ... - velnias uodegon!“ stilistai nutyli...

Šaltinis: supermama.lt