Vakar gaminau baklažanus, vieni su faršu kiti su morkom, aišku į abu garnyrus pridėta ir svogūnų, ir pačio baklažano, kur išskobiau ir pievadrybiai ir t.t...Mums skanu. Tik kadangi buvom išbadėję , todėl jau neturėjau laiko lėkštėse kada fotkint
QUOTE(bzzz... @ 2008 05 13, 22:19)
Vakar gaminau baklažanus, vieni su faršu kiti su morkom, aišku į abu garnyrus pridėta ir svogūnų, ir pačio baklažano, kur išskobiau ir pievadrybiai ir t.t...Mums skanu. Tik kadangi buvom išbadėję , todėl jau neturėjau laiko lėkštėse kada fotkint
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
QUOTE(Asio @ 2008 05 13, 21:24)
Ar dedi i zalius baklazanus ar apverdi
I žalius, tik aišku kol troškinu garnyrą pasūdau perpjovus juos, o po to nuplaunu, isskobiu ir vsio
6663 dekavoju jamu pilna puodą
aha tie sezamkai man irgi labisuia prie vištienos tinka
turiu ir aš puse kilo nupirkus
aha tie sezamkai man irgi labisuia prie vištienos tinka
turiu ir aš puse kilo nupirkus
na as ir vel kaip visad ne i tema(labai didelis aciu moderatorei kad ne ismeta), bet as noreciau paklaust keliu klausimu sitoms stebukladarems:
kaip turit jegu gamint po darbo ir dar tokius sedevrus, nes nors ir pavalgius ziurau visvien seile iki keliu o kartais ir dar zemiau
kaip ikelt foto, nu niekaip nesigauna, nes ir as nesu noreciau parodyti savo sugebejimus, bet neiseina nekelia nors tu ka
LERA SU TORTADIENIU
Labai noreciau prie Jusu prisijungt bet nemoku nuotrauku okelt
kaip turit jegu gamint po darbo ir dar tokius sedevrus, nes nors ir pavalgius ziurau visvien seile iki keliu o kartais ir dar zemiau
kaip ikelt foto, nu niekaip nesigauna, nes ir as nesu noreciau parodyti savo sugebejimus, bet neiseina nekelia nors tu ka
LERA SU TORTADIENIU
Labai noreciau prie Jusu prisijungt bet nemoku nuotrauku okelt
QUOTE(RDA @ 2008 05 13, 22:41)
na as ir vel kaip visad ne i tema(labai didelis aciu moderatorei kad ne ismeta), bet as noreciau paklaust keliu klausimu sitoms stebukladarems:
kaip turit jegu gamint po darbo ir dar tokius sedevrus, nes nors ir pavalgius ziurau visvien seile iki keliu o kartais ir dar zemiau
kaip ikelt foto, nu niekaip nesigauna, nes ir as nesu noreciau parodyti savo sugebejimus, bet neiseina nekelia nors tu ka
LERA SU TORTADIENIU
Labai noreciau prie Jusu prisijungt bet nemoku nuotrauku okelt
kaip turit jegu gamint po darbo ir dar tokius sedevrus, nes nors ir pavalgius ziurau visvien seile iki keliu o kartais ir dar zemiau
kaip ikelt foto, nu niekaip nesigauna, nes ir as nesu noreciau parodyti savo sugebejimus, bet neiseina nekelia nors tu ka
LERA SU TORTADIENIU
Labai noreciau prie Jusu prisijungt bet nemoku nuotrauku okelt
ačiū labai
o per brovse kai rašai atsakyme nekelia?
tu prie dažniausiai užduodamu klausimu pažiurek ten yra išsamus paaiškinimas kaip ir kokiu dar busu galima kelt nuortaukytės į forumą
QUOTE(libertyyy @ 2008 05 13, 22:47)
sveikutes,
senai rasiau jum...paskaitau pavarvinu seile ir iseinu....
LERA su tortadieniu....
senai rasiau jum...paskaitau pavarvinu seile ir iseinu....
LERA su tortadieniu....
ačiū , malonu
aha maniškiai vyrai irgi dievina makaronus aš tai nlb juos megstu
mano fotikui atejo absoliutus pensijinis metas , visos foto susilieje..
Troshkinti shonkauliukai su grybais: pamarinuoti shonkauliukai (garstyciu, medaus, cesnaku, prieskoniu pazdaze), patroshkinti nedideliam kiekyje vandens, kai suminkshteja, suberiam grybus ir idedam shaukshta grietines:
Greita darzoviu uzkepele: Ka radau shaldytuve: mazute cukinija, kalafijoras, keli peivagrybiai. Cukinija supjausciau i nedidelius griezinelius, kalafijora ishskirsciau i mazesnius ziedynus, grybus pjaunam per puse. Viska apliejau sojos padazu, lasheliu alyvuogiu aliejaus ir ishspaudziau pora skilteliu cesnako + beriam visokiu megiamu dziovintu zoleliu... Darzeves sudejau i kepimo inda , "apklojau" pomidoru griezineliais ir uzpyliau trupuciu vandens. Kepam orkaitej (uzgengus), baiginat kepti uzbarstom surio.
Troshkinti shonkauliukai su grybais: pamarinuoti shonkauliukai (garstyciu, medaus, cesnaku, prieskoniu pazdaze), patroshkinti nedideliam kiekyje vandens, kai suminkshteja, suberiam grybus ir idedam shaukshta grietines:
Greita darzoviu uzkepele: Ka radau shaldytuve: mazute cukinija, kalafijoras, keli peivagrybiai. Cukinija supjausciau i nedidelius griezinelius, kalafijora ishskirsciau i mazesnius ziedynus, grybus pjaunam per puse. Viska apliejau sojos padazu, lasheliu alyvuogiu aliejaus ir ishspaudziau pora skilteliu cesnako + beriam visokiu megiamu dziovintu zoleliu... Darzeves sudejau i kepimo inda , "apklojau" pomidoru griezineliais ir uzpyliau trupuciu vandens. Kepam orkaitej (uzgengus), baiginat kepti uzbarstom surio.
aciu nepamenu kam uz sita receptuka ,bet buvo skanu,nors ir nelabai gavos man tas kopustas ale vertas demesio
QUOTE(aguonele @ 2008 05 13, 22:16)
Cia mano buvo marinuoti, o tavo tikriausiai dziovionti siaip? Irgi turetu tikti,juos tik pamarinuok gal truputi ,kad minkstesni gautus.idek cesnako,aliejaus ir palik para . Man tai labai patiko toks varijantas, bet ir siaip as tokius pomidorus daug kur naudoju..metu visur ir gaunas puikiai
Net nepagalvojau, kad tokį daiktą dar marinuoti galima. O mano tiesiog džiovinti ir tokiam maišelyje su aliejum supakuoti. Buvo kaip priedas prie raudono vyno pridėtas. Tik, kad man neaišku kaip jie valgomi, tai ir guli užsilikę.
pietums kepiau kotletus su pievagrybiais, labai skanu
Mano pietai
Vistiena, viduje suris ir pievagrybiai...
Vistiena, viduje suris ir pievagrybiai...