Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 19, 15:20)
sveikos  4u.gif .nu va predejau pas jus lankytis senokai jau ,ir visada randu ta ka galeciau pagaminti pietums,nereik galvos sukti ax.gif  blush2.gif ...
man labai patiko vistiena su pievagribiais(is foto)bet neatvercia receptelio g.gif



Tikrai turi atverst, ant tos mano zinutes nuorodos spustelk. Nes ten kazkas kur pacitavo, tai neatsidaro, kadangi is pradziu buvau bloga ivedusi kazkodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 19, 15:21)
sveikos  4u.gif .nu va predejau pas jus lankytis senokai jau ,ir visada randu ta ka galeciau pagaminti pietums,nereik galvos sukti ax.gif  blush2.gif ...
man labai patiko vistiena su pievagribiais(is foto)bet neatvercia receptelio g.gif
Papildyta:
jau rodo blush2.gif  blush2.gif



Tik as dejau ne grietinele, o grietine blush2.gif
Atsakyti
idomu ar su tiusiu gautusi,turiu triusi ir nezinau kur panaudoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti ar vistiena jau virta buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzete @ 2008 11 19, 16:08)
Sveiki norejau paklausti ar vistiena jau virta buna  ax.gif



Cia apie kuri recepta? Jei apie vistiena su pievagrybiais, tai zalia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 lapkričio 2008 - 16:27
As tai tinginio koldunus darau is canelionu smile.gif nes labai tingiu tesla daryt.
Principas tas pat. Prikemsi farso i vidu ir verdi. As juos metu tiesiai i verdanti vandeni. super gaunas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai fainas skyrelis.
Taigi debiutuoju su kiaulienos suktinukais su daržovėm ir šonine (suktinukus ir seniau kepdavau, bet va šoninės idėja iš šio skyrelio pasiskolinau):

Kiaulienos nugarinės (kiekis pagal valgytojų skaičių)
Šoninės (geriau pirkt plonai pjaustytos)
Morkų 1-2
Svogūno
Bulvių

Kiaulienos nugarinės gabaliukus išmušu (nelabai plonai) pabarstau įvairiais prieskoniais (aš barstau druska, pipirais, viduržemio jūros prieskonių mišiniu ir maltom saldžiom paprikom) šiek tiek aliejaus (galima palikt pasimarinuot) tada imu kiaulienos į ją įdedu morkų (pagaliukais pjaustytų). svogūnų, tada dar ant viršau užvynioju šoninės ir susmeigiu dantų krapštukais. Kepti orkaitėje apie 40 minučių. Bulves apverdu ir irgi sudedu į orkaitę.
Nuotrauka telefonu fotkinta, tai kokybė prastoka, bet labai jau pasirodyt norėjau:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akytės: 19 lapkričio 2008 - 16:53
suktinukai kaip suprantu su alučiu.... essen.gif
aš vis bijau, kad suktinukai man nepavyks, tai nedrįstu terliotis.. bet labai jau norėtųs save išbandyt.. nu bet gal kitąkart, geriau per ekraną pasiseilėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2008 11 19, 15:36)
idomu ar su tiusiu gautusi,turiu triusi ir nezinau kur panaudoti ax.gif  blush2.gif

gautusi panasiai, kazkada dariau irgi, nes MB nevalgo triusienos, o reikejo sunaudoti, tai patroskinau ir ka sakau vistiena, valge, bet sako idomi ta vistiena kai as i ji spoksojau, kaip jis ta triusi valgo lotuliukas.gif kai pasakiau ka istikruju valgo tai jau nesutokiu dideliu apetitu pabaige cool.gif
triusis visas uzsaldytas laukia eiles, nzn ka su juo daryti, turbut reiks su darzovemis troskinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akytės @ 2008 11 19, 16:53)

Kiaulienos nugarinės gabaliukai

thumbup.gif o dar su aluciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 19, 17:31)
suktinukai kaip suprantu su alučiu.... essen.gif
aš vis bijau, kad suktinukai man nepavyks, tai nedrįstu terliotis.. bet labai jau norėtųs save išbandyt.. nu bet gal kitąkart, geriau per ekraną pasiseilėsiu blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 17:35)
<...>
Papildyta:

thumbup.gif o dar su aluciu rolleyes.gif

Taip taip alutis - po darbo labai skanu blush2.gif
Labai paprasta tie suktinukai, svarbu turėti pakankamai krapštukų lotuliukas.gif
Atsakyti
..daug kas patiko..nuo stirnienos shmoto iki kiaushinienes, ale Elenos dirbinia..tai.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 11 19, 18:39)
Taip taip alutis - po darbo labai skanu  blush2.gif
Labai paprasta tie suktinukai, svarbu turėti pakankamai krapštukų  lotuliukas.gif

kokio plonumo milimetrais išmušta mėsa turėtų būt? 4u.gif kad iškeptų ir neplyštų, o svarbiausia pergyvenu, kad turinys-daržovė siškeptų... blush2.gif

o apie alutį po darbo aš patylėsiu.... blush2.gif kartais darbe kai važiuojam pietaut, kokiam kabake besėdint prie cepakų ar kibinų, taip norisi.... blush2.gif ale negražu, dar užuos kas... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
TROSKINTI KOPUSTAI SU DESRELEM

raugintus kopustus dedu i gilia keptuve (jei per rugtus nuplaunu keliais vandenais smile.gif , sitei buvo kaip tik, tai iskarto i keptuve pateko), uzpilu vandeniu ir troskinu, kai siek tiek pasitroskina idedu takruota morka (cia jie buvo be morku rauginti), kmynu, kvapniuju pipiru, lauro lapus kelis idedu ir vel troskinu vis ipildama vandens, kai jau kopustai minkstuciai sudedu pjaustytas parukytas desreles, prieskonius - cesnaka, mairuna, paprikos milteliu, pipiru, druskos ir siek tiek kecupo, viska pakepinu ir valgom su virtom bulvem... man labai skanu kai kopustai apkepa rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti