Šiandien kepiau AGUONŲ PYRAGĄ. Žiūrėsim, ar iš tikro toooks skanus bus, kokį aš jį įsivaizduoju.
TIk va klausimas, kaip aš jį iš silikoninės formos rytoj išimsiu.. Negi reiks formą sukarpyt vardan gražaus torto?
O aš pusryčiams išbandžiau varškinius vaflius iš naujos knygos. Tik kepiau paprastoje čirvinių blynų keptuvėje. Labai skanu Niam-niam
Pagaliau ir man atvežė antrąją Beatos knygą Prisiskaičiau visokių nuomonių, bet man ji patiko lygiai tiek pat kiek ir pirma Jos abi skirtingos, tad aš tikrai ne vieną receptą ir iš antrosios knygos išbandysiu
QUOTE(vija @ 2010 12 04, 21:48)
Niekaip nesuprantu, kame čia šlykštumas nusipirkti gerą daiktą pigiau?
Todėl, kad "Maxima" valdo mus visus....
Bet gi čia visai ne į temą..
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 12 06, 12:07)
na nežinau, manęs nevaldo nei maxima, nei jokie kiti prekybcentriai... neturiu pirkimo manijos.
Vakar ir aš gavau (avansu) abi Beatos knygas
Jau 3 patiekalus išbandžiau:
1. Vištienos plovas. Šeimynai patiko, vyras klausė ar jis su medum (matyt dėl džiovintų abrikosų saldumo)
2. Žirnių sriuba. Na labai skani-elementari, bet niekada nesu pati virusi žirnių sriubos, tai dvigubai skani
3. Sausainiai Kalėdų seneliui. Irgi liuks, tik cukraus jau gerokai mažiau (nei 200 g) dėčiau. Man kiek per saldu
Tai tiek įspūdžių pradžiai
Jau 3 patiekalus išbandžiau:
1. Vištienos plovas. Šeimynai patiko, vyras klausė ar jis su medum (matyt dėl džiovintų abrikosų saldumo)
2. Žirnių sriuba. Na labai skani-elementari, bet niekada nesu pati virusi žirnių sriubos, tai dvigubai skani
3. Sausainiai Kalėdų seneliui. Irgi liuks, tik cukraus jau gerokai mažiau (nei 200 g) dėčiau. Man kiek per saldu
Tai tiek įspūdžių pradžiai
o man liuks dalykas buvo... panetone. garantuoju, kad esat kepusios duoną/bandelę, gerai įmirkytą piene, kuris išplaktas su kiaušiniais. tik niekas nesusiprotėjau, kad tą galima šauti orkaitėn. ir dar eilinę darbo dieną. darau taip: iš vakaro susitepu duonelę (iš tikro - itališkos duonos visokius vargšus galiukus) sviestu ir sudedu į kepimo indą, dedu į šaldytuvą. rytas: keliuos pusę septynių, išimu iš šaldytuvo tą indą, einu i dušą grįžtu su rankšluosčiu ant galvos, išplaku kiaušinius su pienu ir pilu ant tų duonelių, šaunu orkaitėn ir einu džiovintis plaukų, rengtis, dažytis... ir galiausiai sėdu karštų pusryčių.
negaliu tokiais žiemą atsidžiaugti
negaliu tokiais žiemą atsidžiaugti
QUOTE(metalline @ 2010 12 06, 22:49)
o man liuks dalykas buvo... panetone. garantuoju, kad esat kepusios duoną/bandelę, gerai įmirkytą piene, kuris išplaktas su kiaušiniais. tik niekas nesusiprotėjau, kad tą galima šauti orkaitėn. ir dar eilinę darbo dieną. darau taip: iš vakaro susitepu duonelę (iš tikro - itališkos duonos visokius vargšus galiukus) sviestu ir sudedu į kepimo indą, dedu į šaldytuvą. rytas: keliuos pusę septynių, išimu iš šaldytuvo tą indą, einu i dušą grįžtu su rankšluosčiu ant galvos, išplaku kiaušinius su pienu ir pilu ant tų duonelių, šaunu orkaitėn ir einu džiovintis plaukų, rengtis, dažytis... ir galiausiai sėdu karštų pusryčių.
negaliu tokiais žiemą atsidžiaugti
negaliu tokiais žiemą atsidžiaugti
čia tu?
ne taip saldžiai ir ne taip elegantiškai ir tikrai jau be jokių dvidešimtminutinių pastovėjimų, bet mintis tokia
QUOTE(vija @ 2010 12 04, 22:20)
Šiandien kepiau AGUONŲ PYRAGĄ. Žiūrėsim, ar iš tikro toooks skanus bus, kokį aš jį įsivaizduoju.
vija, tai kaip ten tas pyragas?