Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Mano ziniomis po 40 lt parduoda. Maximoj pigiau, jei dar rasi. Senuju daug, su naujaja problemu gali buti g.gif Bent as vakar ryte 2 paskutines paemiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 01, 19:40)
Mano ziniomis po 40 lt parduoda. Maximoj pigiau, jei dar rasi. Senuju daug, su naujaja problemu gali buti g.gif Bent as vakar ryte 2 paskutines paemiau bigsmile.gif

Kaune maximoj Akropolio jų tikrai dar daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2010 12 01, 18:41)
Kaune maximoj Akropolio jų tikrai dar daug biggrin.gif

Tai griebk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 01, 19:42)
Tai griebk lotuliukas.gif

ir kas labai keista, tik maža krūvelė tos pirmos knygos, o antros pilnas stalas. biggrin.gif na reikės paskubėt, kad nebūtų per vėlu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2010 12 01, 18:48)
ir kas labai keista, tik maža krūvelė tos pirmos knygos, o antros pilnas stalas. biggrin.gif na reikės paskubėt, kad nebūtų per vėlu  blink.gif

tai juk pirmosios knygos buvo 3 ar keturi leidimai,ju laaabai daug ispirkta,
o antrosios tik pirmas leidimas mirksiukas.gif

tarkim,jei reiktu man mamai dovanot tai nebent antra dovanociau,nes
pirmosios receotai paprasti,manau ir be ju mamos puikiai issiverstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2010 12 01, 18:37)
o kiek maždaug kainuotų abi?  smile.gif

nauja 40, sena 35
Atsakyti
Kol kiti diskutuoja, kurią pirkti 1 ar 2, aš ruošiuosi šventėms ir naudojuosi 2 Beatos knygą. Taigi šį kartą bandomas - baltojo šokolado ir aviečių tortas. Planavau daryt jį šventėms - apsigalvojau. Mano nuomone kremo reiktų daryti 1,5karto daugiau, šokoladinis kremas be aviečių - namiškių įvertintas geriau, nei po to sudėjus uogas. Kas darys šį tortelį būtinai suka rankomis kremą, kai sudedamas šokoladas, nes mixeriu sukant jis sustingsta į gabaliukus. Ir dar, jei torto forma geležinė - avietės gali pamėlynuoti sąlyčio su ja vietoje. Tai va kiek pastebėjimų - tortas valgomas, bet kaip jau minėjau antrą kartą g.gif kaižin ar verta gaminti.
Atsakyti
O aš gaminau iš senosios knygos vištienos pyragą, tik truputį jį patobulinau... Gavosi be galo gardus thumbup.gif
Galvoju, kad galima visiškai nekepti su tešla, o patiekti pvz., su ryžiais(čia kai tešlos neturi šaldikly, o į parduotuvę tingisi eiti), kitą kartą taip ir pabandysiu smile.gif
Atsakyti
O man ta tešla pats skanumas... wink.gif
Atsakyti
man ir labai patiko vistienos pyragas thumbup.gif tik kita karta darysiu kai sveciu kokiu turesim, nes labai sotu ir 2-iem zmonem tikrai per daug smile.gif valgem 2 dienas doh.gif o del teslos, tai man ji patiko, bet MB sake, kad geriau butu be jos toks ala troskinukas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetumet man padeti - pas mus mieste aplamai tik 2 didesnes Maximos - vienoje is ju jau neberadau pirmosios Beatos receptu knygos, ryt aplankysiu antraja parduotuve - jei ten nerasiu - gal kuri is Jusu vaziuos sau pirkti, tai gal pagriebtu ir man ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ailada @ 2010 12 03, 21:55)
Sveikos, gal kuri galetumet man padeti - pas mus mieste aplamai tik 2 didesnes Maximos - vienoje is ju jau neberadau pirmosios Beatos receptu knygos, ryt aplankysiu antraja parduotuve - jei ten nerasiu - gal kuri is Jusu vaziuos sau pirkti, tai gal pagriebtu ir man ?  blush2.gif

Parsisiusk is www.beatosvirtuve.lt ax.gif
Atsakyti