Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstai žiemai

QUOTE(JOLKA999 @ 2012 10 07, 19:44)
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos

Stiklinė 200 ml.

pernai šiuos dariau, šiemet vėl darysiu - superinis receptas thumbup.gif kelis stiklainiukus su šiek tiek rozmarino padariau- man skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 07 08, 23:08)
pernai šiuos dariau, šiemet vėl darysiu - superinis receptas  thumbup.gif  kelis stiklainiukus su šiek tiek rozmarino padariau- man skanu  biggrin.gif

o man kazkodel prisvilo nuo pomidoru padazo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 07 08, 23:08)
pernai šiuos dariau, šiemet vėl darysiu - superinis receptas  thumbup.gif  kelis stiklainiukus su šiek tiek rozmarino padariau- man skanu  biggrin.gif

o kokius kopustus deti vasarinius ar jau tuos žieminius- rudeninius
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 07 09, 08:15)
o man kazkodel prisvilo nuo pomidoru padazo g.gif

maišyti reikėjo ax.gif ant silpnos ugnies kaitint. ar jums viską taip darant vistiek prisvilo?

QUOTE(rimka.d @ 2013 07 17, 13:42)
o kokius kopustus deti vasarinius ar jau tuos žieminius- rudeninius

aš dėjau tuos vėlyvus smile.gif
Atsakyti
JO,TIE KOPUSTAI SUPERINIAI,TINKA IR SRIUBAI IR SIAIP GARNYRUI...man nesvilo,bet maisyti reik juos daznai 4u.gif
Atsakyti
merginos o ka darote is vasariniu kopustu labai eme trukineti galvos patarkite kaip ruosiate
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 07 21, 10:19)
merginos o ka darote is vasariniu kopustu labai eme trukineti galvos patarkite kaip ruosiate

Is vasariniu tinka daryti ta misraine,kur saldytuve reik laikyt,bet receptas cia kazkur yra,jei noresi,parasysiu,o ziemai i sklepa as darau taip is vasariniu-1 kibiras paruostu kopstu-pjaustytu,tarkuotu,ar ceckavotu,sauja druskos,pora sauju cukraus,puse litro acto,puse litro aliejaus,gerai sugrudu,kol atsiranda daug skysciu,belieka tik daugiau,kaip puse kibiro,paslegiu su lekste ir svoriu,laikau kambaryje 3 dienas,paskui dedu i puoda,uzverdu ir paverdu lygiai puse valandos,tada dedu i stiklainius,uzvakuoju,palaikau uzdengus,ir i sklepa..skanus salti,skanus troskinti,skani sriuba..prieskoiu kieki galima koreguoti pagal skoni..
Tiesa,pamirsau,visada tarkuoju morku,kiek man patinka,ir kmynu dedu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 08 rugpjūčio 2013 - 08:59
QUOTE(vivilma @ 2013 08 08, 09:58)
Is vasariniu tinka daryti ta misraine,kur saldytuve reik laikyt,bet receptas cia kazkur yra,jei noresi,parasysiu,o ziemai i sklepa as darau taip is vasariniu-1 kibiras paruostu kopstu-pjaustytu,tarkuotu,ar ceckavotu,sauja druskos,pora sauju cukraus,puse litro acto,puse litro aliejaus,gerai sugrudu,kol atsiranda daug skysciu,belieka tik daugiau,kaip puse kibiro,paslegiu su lekste ir svoriu,laikau kambaryje 3 dienas,paskui dedu i puoda,uzverdu ir paverdu lygiai puse valandos,tada dedu i stiklainius,uzvakuoju,palaikau uzdengus,ir i sklepa..skanus salti,skanus troskinti,skani sriuba..prieskoiu kieki galima koreguoti pagal skoni..
Tiesa,pamirsau,visada tarkuoju morku,kiek man patinka,ir kmynu dedu doh.gif

dekui butinai darysiu siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 08 08, 09:58)
Is vasariniu tinka daryti ta misraine,kur saldytuve reik laikyt,bet receptas cia kazkur yra,jei noresi,parasysiu,o ziemai i sklepa as darau taip is vasariniu-1 kibiras paruostu kopstu-pjaustytu,tarkuotu,ar ceckavotu,sauja druskos,pora sauju cukraus,puse litro acto,puse litro aliejaus,gerai sugrudu,kol atsiranda daug skysciu,belieka tik daugiau,kaip puse kibiro,paslegiu su lekste ir svoriu,laikau kambaryje 3 dienas,paskui dedu i puoda,uzverdu ir paverdu lygiai puse valandos,tada dedu i stiklainius,uzvakuoju,palaikau uzdengus,ir i sklepa..skanus salti,skanus troskinti,skani sriuba..prieskoiu kieki galima koreguoti pagal skoni..
Tiesa,pamirsau,visada tarkuoju morku,kiek man patinka,ir kmynu dedu doh.gif

Kam pilti acto,jei laikai kambary,nes jie ir taip is saves per ta laika naturaliai parugsta?
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2013 08 08, 10:55)
Kam pilti acto,jei laikai kambary,nes jie ir taip is saves per ta laika naturaliai parugsta?

tai,kad cia ne raugintu kopustu receptas g.gif cia konservuotu g.gif o jus darykit kaip norit..kitaip darant ir skonis bus kitoks..tai tada ir aliejaus kam reikia? smile.gif
raugintus kopustus as kartais irgi uzvirinu ir uzvakuoju,kai matau,kad nebesuvalgysim,o jau pavasaris...bet cia-NE RAUGINTU KOPUSTU RECEPTAS drinks_cheers.gif
ir man jie daug kartu skanesni uz raugintus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 08 rugpjūčio 2013 - 12:04
QUOTE(vivilma @ 2013 08 08, 09:58)
Is vasariniu tinka daryti ta misraine,kur saldytuve reik laikyt,bet receptas cia kazkur yra,jei noresi,parasysiu,o ziemai i sklepa as darau taip is vasariniu-1 kibiras paruostu kopstu-pjaustytu,tarkuotu,ar ceckavotu,sauja druskos,pora sauju cukraus,puse litro acto,puse litro aliejaus,gerai sugrudu,kol atsiranda daug skysciu,belieka tik daugiau,kaip puse kibiro,paslegiu su lekste ir svoriu,laikau kambaryje 3 dienas,paskui dedu i puoda,uzverdu ir paverdu lygiai puse valandos,tada dedu i stiklainius,uzvakuoju,palaikau uzdengus,ir i sklepa..skanus salti,skanus troskinti,skani sriuba..prieskoiu kieki galima koreguoti pagal skoni..
Tiesa,pamirsau,visada tarkuoju morku,kiek man patinka,ir kmynu dedu doh.gif


Užvakuojat, tai čia suprast, kad metaliniais dangteliais ir palaikot uždengus -tai dar po kaldra užklot?
O iš vėlyvųjų veislės kopūstų gerai būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2013 08 27, 08:03)
Užvakuojat, tai čia suprast, kad metaliniais dangteliais ir palaikot uždengus -tai dar po kaldra užklot?
O iš vėlyvųjų veislės kopūstų gerai būtų?  4u.gif

Taip,uzvakuoju su metaliniais dangteliais,ar uzsukamais,ar su ta masinele,nesvarbu visai..po anklode palaikau viska siek tiek smile.gif is velyvuju irgi galima daryt..skonis vistiek geras..
Atsakyti