Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstai žiemai

as laikau rusy,viskas juk sukaitinta,tai laikosi puikiai 4u.gif

Atsakyti
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus blush2.gif gal neteks ismesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 10 09, 11:49)
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus blush2.gif gal neteks ismesti doh.gif

as ta marinata be gailescio ispilu lauk...man geriau,kai jo lieka,nei truksta 4u.gif
Atsakyti
[quote=JOLKA999,2012 10 07, 19:44]

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos

Stiklinė 200 ml.

Koks kiekis gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 10 09, 11:49)
padariau siandien pagal Jolka kopustus, bet liko marinato tai ji panaudojau nupylusi ir dar karta uzvirinusi ant kopustu pagal ErikaN recepteli, tikiuosi nebus taip, jad skupas moka 2 kartus blush2.gif gal neteks ismesti doh.gif

Atsakau pati sau mirksiukas.gif marinaras liuks tik dapyliau aliejaus pagal ErikaN recepteli, siandien paragavau dziaugiuosi kad marinato pagal Jolka neispyliau kriauklen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 10 13, 15:14)
Atsakau pati sau mirksiukas.gif marinaras liuks tik dapyliau aliejaus pagal ErikaN recepteli, siandien paragavau dziaugiuosi kad marinato pagal Jolka neispyliau kriauklen smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
[quote=WyWa,2012 10 12, 19:34]
[quote=JOLKA999,2012 10 07, 19:44]

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos

Stiklinė 200 ml.

Koks kiekis gaunasi.
[/quote]

apie 7 litrus 4u.gif
Atsakyti
Vakar pabandžiau tokią mišrainę, radau pas ruses, gal jums patiks:
1kg kopūstų, 1 kg žalių pomidorų, 2 svogūnai, 2 paprikos, 100gr cukraus, 30gr druskos, 0,3 l acto(pyliau mažiau)5-7pipirai žirneliais.
daržoves susmulkinti, dėti druskos, palaikyti emaliuotam puode per naktį, nusunkti skystį. Dėti prieskonius, užvirinti ir virti 10-15 min. Karštą masę į stiklainius ir pasterizuoti 15 min.
Skonis visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 10 07, 19:44)
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
8 kg kopūstų
1 kg morkų
2 st. aliejaus
250 ml 9 % acto
0.5 l pomidorų padažo
1 st. cukraus
0.5 st. druskos

Stiklinė 200 ml.

Kopūstus supjaustyti šiaudeliais,o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.  Ištroškintus kopūstus sudedame į  iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.

o actą irgi iš karto dėt ar kitą dieną verdant tik?
Atsakyti
viska sudeti is karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 10 18, 22:22)
viska sudeti is karto 4u.gif

laukiau jūsų komentaro, kopūstai jau supjaustyti biggrin.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 10 18, 22:25)
laukiau jūsų komentaro, kopūstai jau supjaustyti  biggrin.gif
ačiū  4u.gif


kopustus geriausia maisyti rankomis smile.gif ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
http://www.kuharka.r...ving/10252.html
ka manote apie si receptuka g.gif
Atsakyti