Prapjoviau nauja Sweet dumplig, na tikrai turi saldumo. Bet vis tiek neisivizduoju ka su juo gaminti
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
O, matau Ex Ar ir tu moliūgais turtinga?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
O, matau Ex Ar ir tu moliūgais turtinga?
QUOTE(NERA @ 2013 10 02, 16:27)
Mano sėklų norų sąrašas tuoj į A4 formatą nebetilps
ohohooo.. benski kažkieno apetitas bandau atspėt - laikot mažiausiai 5 karves
QUOTE(saintlina @ 2013 10 02, 21:19)
Sodinsiu kitąmet du ir gana bus.
Žinoma, kad gana. Derliaus tikrai užteks, kad prigamint baikerinių šalmų ir šeimynai, ir kaimynams
Pabaik valgyt arbūzus, nes supus po stalais ir suolais gulėdami..
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)
O, matau Ex Ar ir tu moliūgais turtinga?
nea, nesėjau - anei vieno neturiu, ir nesisieloju. Neturiu nei karvių, nei harley'jaus..
QUOTE(Ex @ 2013 10 03, 11:18)
Pabaik valgyt arbūzus, nes supus po stalais ir suolais gulėdami..
nea, nesėjau - anei vieno neturiu, ir nesisieloju. Neturiu nei karvių, nei harley'jaus..
nea, nesėjau - anei vieno neturiu, ir nesisieloju. Neturiu nei karvių, nei harley'jaus..
aha, reiktų pabaigt.. ale jau tokie pernokę dabar, nebesinori Nedaug ir liko, koks dešimt.
Gera mintis dėl šalmų, reiks diedui vieną sumeistraut sezono uždarymui
O galėtum vieną kokį augint - vištų raciono pagerinimui
Užaugina iki 200kg vaisius - Atlantic Giant. Tačiau minkštimas iki 15cm. Puiki pelenės karieta būtų
Adija, maniškis dar ne greit 40metį švęs, iš truputį jaunesnio medžio iškrito
Adija, maniškis dar ne greit 40metį švęs, iš truputį jaunesnio medžio iškrito
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
aš irgi labai laukiu atsiliepimų apie jų desertiškumą. turiu keletą užaugusių, bet per visus kitus konservavimų-daržo tvarkymo-gėlių sodinimo rūpesčius iki normalių patiekalų gaminimo neprieinu.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 03, 11:25)
žiūriu, ir valtis Pelenei nebloga išeina Niekad nebūčiau pagalvojus apie tokį pritaikymą
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 03, 12:25)
Užaugina iki 200kg vaisius - Atlantic Giant. Tačiau minkštimas iki 15cm. Puiki pelenės karieta būtų
nu kur tokius dėti reiktų... nebent tikrai karvėms sušerti..
QUOTE(Paladė @ 2013 10 03, 11:45)
aš irgi labai laukiu atsiliepimų apie jų desertiškumą. turiu keletą užaugusių, bet per visus kitus konservavimų-daržo tvarkymo-gėlių sodinimo rūpesčius iki normalių patiekalų gaminimo neprieinu.
tai vistiek anksčiau ar vėliau prieisi, jei jau namie pūpso
Man, jei jau labai kas girs, nebent reiks moligų mainus siūlyt
Merginos, neskubekite pjauti Musk deProvence, jie juk ilgai bresta
QUOTE(matuke @ 2013 10 03, 13:10)
Merginos, neskubekite pjauti Musk deProvence, jie juk ilgai bresta
ok, laikysiu
QUOTE(diuni @ 2013 10 03, 10:36)
Sweet Dumpling mums labai patinka...aš jį gaminu tik vienu būdu- perpjaunu , išskobiu , įdedu svieto ir rudojo cukraus ir kepu orkaitėje...
Pas mani tai tokiu būdu kepti nelabai valgomi Turi būt daugiau ingredientų,nei vien moliūgas.Ir pageidautina,sutrintas,sutarkuotas ar kitaip labai susmulkintas.
Tą Dumpling apkepus išgramdžiau ir sutrynus į varškės virtinukus sudėjau-man skanu buvo...
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Aš auginau vieną daigą Ne baisiai derlingas. Dar nepjoviau,nes laukiu,kada jis tas geriausias skonines savybes įgaus.Po 3 mėnesių nupasakosiu kaip nors vaizdingiau tau tą gardumą muskatinį