Prapjoviau nauja Sweet dumplig, na tikrai turi saldumo. Bet vis tiek neisivizduoju ka su juo gaminti
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
O, matau Ex
Ar ir tu moliūgais turtinga?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane

O, matau Ex


QUOTE(NERA @ 2013 10 02, 16:27)
ohohooo..



QUOTE(saintlina @ 2013 10 02, 21:19)
Sodinsiu kitąmet du ir gana bus.
Žinoma, kad gana. Derliaus tikrai užteks, kad prigamint baikerinių šalmų ir šeimynai, ir kaimynams

Pabaik valgyt arbūzus, nes supus po stalais ir suolais gulėdami..

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)


QUOTE(Ex @ 2013 10 03, 11:18)
Pabaik valgyt arbūzus, nes supus po stalais ir suolais gulėdami.. 
nea, nesėjau - anei vieno neturiu, ir nesisieloju. Neturiu nei karvių, nei harley'jaus.. 



aha, reiktų pabaigt.. ale jau tokie pernokę dabar, nebesinori

Gera mintis dėl šalmų, reiks diedui vieną sumeistraut sezono uždarymui

O galėtum vieną kokį augint - vištų raciono pagerinimui

Užaugina iki 200kg vaisius - Atlantic Giant. Tačiau minkštimas iki 15cm. Puiki pelenės karieta būtų
Adija, maniškis dar ne greit 40metį švęs, iš truputį jaunesnio medžio iškrito

Adija, maniškis dar ne greit 40metį švęs, iš truputį jaunesnio medžio iškrito

QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane
Labai norėjau paragaut, ale kad nesudygo nei vienas pas mane

aš irgi labai laukiu atsiliepimų apie jų desertiškumą. turiu keletą užaugusių, bet per visus kitus konservavimų-daržo tvarkymo-gėlių sodinimo rūpesčius iki normalių patiekalų gaminimo neprieinu.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 03, 11:25)
žiūriu, ir valtis Pelenei nebloga išeina


QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 03, 12:25)



QUOTE(Paladė @ 2013 10 03, 11:45)
aš irgi labai laukiu atsiliepimų apie jų desertiškumą. turiu keletą užaugusių, bet per visus kitus konservavimų-daržo tvarkymo-gėlių sodinimo rūpesčius iki normalių patiekalų gaminimo neprieinu.
tai vistiek anksčiau ar vėliau prieisi, jei jau namie pūpso

Man, jei jau labai kas girs, nebent reiks moligų mainus siūlyt

Merginos, neskubekite pjauti Musk deProvence, jie juk ilgai bresta

QUOTE(matuke @ 2013 10 03, 13:10)
ok, laikysiu

QUOTE(diuni @ 2013 10 03, 10:36)
Sweet Dumpling mums labai patinka...aš jį gaminu tik vienu būdu- perpjaunu , išskobiu , įdedu svieto ir rudojo cukraus ir kepu orkaitėje...
Pas mani tai tokiu būdu kepti nelabai valgomi

Tą Dumpling apkepus išgramdžiau ir sutrynus į varškės virtinukus sudėjau-man skanu buvo...
QUOTE(saintlina @ 2013 10 03, 12:02)
o kas auginot Muskade de Provence - ar tikrai jis toks skanus ir saldus, desertui labai tinkamas?
Aš auginau vieną daigą

