Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija...

user posted image

Lietuviškai kalbantis turkas gidas Alanijoje
Mustafa Erkut Tel. Nr. +90 546 217 77 60.
el. p. mustafaerkut@hotmail.com
jo kainos:
Sapadere kanjonas: 30 eurų
Plaukimas laivu: 25 eurai
Plaukimas kalnų upe: 25 eurai
Visureigių safaris: 25 eurai
Turkiška pirtis (Hamam): 20 eurų
Vandens parkas: 30 eurų
Delfinariumas - 30 eurų
Pamukkale - 40 eurų
Kapadokija (3 dienos) - 80 eurų
Keturračiai - 30 eurų
Nardymas - 40 eurų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 14 liepos 2015 - 09:38
QUOTE(bigfuciuke @ 2015 07 14, 08:46)
Sveikos. Gal galite apie ta piratu laiva placiau papasakoti, kas ten vyksta? Cia ne tas pats kur plaukimas laivu upe?

man irgi aktualu...
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2015 07 14, 08:46)
Sveikos. Gal galite apie ta piratu laiva placiau papasakoti, kas ten vyksta? Cia ne tas pats kur plaukimas laivu upe? Kas sepadere buvot, ten su vezimu nebus sudetinga keliauti?
o gal kas turit teztouro organizuojamu kelioniu sarasa su kainom? Suabejojau ir as dabar dęl Mustafa  4u.gif

Nereikia to MUstafa gasdintis. Galiu pasakyti Turkijoj verslas visas toks. Ir nesvarbu ar Teztour ar su Mustafa imsit ekskursija. Skirsis tik kaina smile.gif
Neatsivežiau kainyno, bet galiu pasakyti, kad laivu plaukimas mums perpus pigiau gavosi su Mustafa nei su Tezais. Mes mokėjom 70 EUR už 4 žmones, kai tuo tarpu per tezus skaičiavom butu gavęsi apie 160 EUR.
O ten visi tą pačią programą vykdo: išplauki, paleidžia muzika. SUstoja tik išplaukus iš uosto prie pilies to kalbo ALanijos. Papasakoja visom kalbom trumpai ir leidžia pasimaudyti iš karto iš laivo. Paskui plaukia toliau, vis kažkur sustoja pasimaudyti. Papasakoja ką nors. Mes pvz matėm jūsų vėžlius. Tokia dideli plaukiojo. Vaikams buvo atrakcija pamatyti gyvai atviroj jūroj. Delfinų sutikti manau labai maža tikimybė. Praplukdina palei Kleopatros paplūdimį. Tada sustoja tokioj vietoj, kur visi stoja laivai ir duoda pietus. Taliau vėl plaukia, prasideda programa: šokiai pokiai. Pradžioj su vaikais, po to įtrakia ir suaugusius. Ir galiausiai paleidžia putų fontaną. Mano vaikams tai buvo geriausia atrakcija. Labai patiko. Ir kiek stebėjau visi absoliučiai laivai plaukia tuo pačiu maršrutu,ir vykdo tą pačią programą, nes kai plaukia šalia laivai viskas matosi ir girdisi JUK. smile.gif Gal vat tas idysisi Vikingas tik kaip čia kažkas rašė, o ir mums Mustafa taip sakė, kad turi AI (su maistu ir gėrimais visą dieną įskaičiuotais )
Atsakyti
Pastebejimas apie ekskursijas: jas perkant yra zymiai svarbiau, kas yra organizatorius, negu kas tarpininkas. Mustafa, kaip ir kiti, - tik tarpininkas, jis itakos daugumos ekskursiju kokybei (kuriu pats neveda) neturi. Jeigu dabar pirkciau ekskursijas, domeciausi, kas jas organizuoja ir ziureciau atsiliepimus tieisogiai apie organizaorius.
Atsakyti
Sveikos.Grižom ir mes iš Turkijos .Buvom Gold City 5 žv.viešbutije.Viešbutis stovi ant kalno .Mes gyvenom 7 aukšte,tai vaizdai nuostabus.Iki jūros kas val. važioja autobusas.Labai fainas akvaparkas,maistas irgi visai nieko,sultys iš pakelių😊Nepatiko kambarių tvarkymas.Tik rankšluosčius pakeičia ir patalynę. Pas mus buvo fameli kamb.,tai jame buvo viskas:3 kambariai,2 tualetai,dušas,vonia su džakuzi,visa virtuvė,skalbimo mašina ir t.t. Šiaip patiko,bet antra karta nevažiočiau. Tas važiavimas prie jūros vargino, nors vaikai nesiskundė.
Atsakyti
Na ka, apsistojom mes kol kas ties 3 viesbutukais: Marti Myra, Saphir ir Meryan. Man labiausiai Marti Myra tinkamas atrodo, grazi aplinka wub.gif Bet vat keliaujame kartu su seneliais, tai jiems jis brangokas (brangiau tarkim 300-350 eur lyginant su kitais dviems). Musu seimai 2+2, tai skirtumas 200 eur brangiau, lyginant su Meryan ir 85 eur brangiau, lyginant su Saphir.
Saphiro gasdina ilga kelione nuo oro uosto unsure.gif
Gal yra buvusiu Marti Myra ir galetu pasidalinti ispudziais? Siaip jis netoli Kemero.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2015 07 14, 13:07)
Na ka, apsistojom mes kol kas ties 3 viesbutukais:

Ne mano reikalas, zinoma, bet man atrodo, kad pre visu atostogu, nuo namu duru jau tas laikas 2 papildomos valandos, jei visas atostogas ten butu smagiau, tai baika atrodo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2015 07 14, 12:07)
Na ka, apsistojom mes kol kas ties 3 viesbutukais: Marti Myra, Saphir ir Meryan. Man labiausiai Marti Myra tinkamas atrodo, grazi aplinka  wub.gif Bet vat keliaujame kartu su seneliais, tai jiems jis brangokas (brangiau tarkim 300-350 eur lyginant su kitais dviems). Musu seimai 2+2, tai skirtumas 200 eur brangiau, lyginant su Meryan ir 85 eur brangiau, lyginant su Saphir.
Saphiro gasdina ilga kelione nuo oro uosto  unsure.gif
Gal yra buvusiu Marti Myra ir galetu pasidalinti ispudziais? Siaip jis netoli Kemero.

Mano sefo seima jau 6 metai is eiles vaziuoja i Marti Myra viesbuti, tai jiems ten ziauriai patinka, kiek buvo kituose viesbuciuose, tai sake sitas is visu jiems labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
mes jau nusipirkom bilietus į Meryan, tikiuosi bus neblogai ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 14, 13:16)
Ne mano reikalas, zinoma, bet man atrodo, kad pre visu atostogu, nuo namu duru jau tas laikas 2 papildomos valandos, jei visas atostogas ten butu smagiau, tai baika atrodo...  blush2.gif

Tai jo, bet kai gali pasirinkti, tai del to ir svarstom smile.gif

QUOTE(Gretucka @ 2015 07 14, 13:45)
Mano sefo seima jau 6 metai is eiles vaziuoja i Marti Myra viesbuti, tai jiems ten ziauriai patinka, kiek buvo kituose viesbuciuose, tai sake sitas is visu jiems labiausiai patiko 4u.gif

Super thumbup.gif Belieka kazkaip tevus ikalbeti, rinktis brangesni varianta tongue.gif O jie su Novaturu ar Tez Tour keliavo?

QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 14, 13:46)
mes jau nusipirkom bilietus į Meryan, tikiuosi bus neblogai ten  smile.gif

Vat kaina nebloga visai. Mes ziurime rugpjucio 14 d, tai dvivietis nepilnai 1300 eur kainuoja. Kiek jus mokejote ir per kokia agentura?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2015 07 14, 12:56)
Tai jo, bet kai gali pasirinkti, tai del to ir svarstom smile.gif
Super  thumbup.gif  Belieka kazkaip tevus ikalbeti, rinktis brangesni varianta  tongue.gif O jie su Novaturu ar Tez Tour keliavo?
Vat kaina nebloga visai. Mes ziurime rugpjucio 14 d, tai dvivietis nepilnai 1300 eur kainuoja. Kiek jus mokejote ir per kokia agentura?

mes per Delta interservis, du suaugę plius du vaikai (vienas iki dvejų, nekaionuoja), tai 1564 e. Rugpjūčio 11. Užsisakėm maistą lėktuve, gėrimų, matyt, reiks viduj jau, nes po lėktuvo dar kelionė autobusu, o keltis anksti...
Galvoju, kaip mažoji (1,8 ) ištvers, bet gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 07 14, 13:45)

Na nžn.mano draugai sakė,kad Marti Myra šiais metais sugedo.Jiems nepatiko nei maistas nei aptarnavimas.Meryane maistas tikrai puikus,teritorija maža,bet labai graži ., o Saphir nuo Meryano visai netoli. 20-30min.skirtumas,Alanijos centras . Aš už tos 300€ geriau šopingui skirčiau😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 14 liepos 2015 - 13:19