Dar bilietu neturiu, tai tikslaus laiko nezinau, bet kai imokejau likusia suma, sake skrydis paankstintas. Anksciau buvo 5.30, vadinasi naktis be miego, nes man iki Vilniaus 2 val kelio, o dar anksciau iki skrydzio reikia atvykti, vienu zodziu ☺
Buvau pati liepos men., todel ir sakau, kad standartiniame kambaryje kondicionierius centrinis, bet reguliuoti ji gali kaip pats nori. As nesuprantu kas cia neaisku
p.s. aisku, nezinau kaip rugsejo menesi, bet liepos menesi jis veike VISA LAIKA.
Buvau pati liepos men., todel ir sakau, kad standartiniame kambaryje kondicionierius centrinis, bet reguliuoti ji gali kaip pats nori. As nesuprantu kas cia neaisku
p.s. aisku, nezinau kaip rugsejo menesi, bet liepos menesi jis veike VISA LAIKA.
As mastau kaip ten plauku dziovintuvai tie vos puciantis kaip dazniausiai viesbuciuose ar normalus? Ir dar kas vaziuosit rugseji papasakokit ar nesikeicoa situacija del gultu rezervaciju tikrai nesinoretu nuo ryto lakstyt uzsiimynet, o galiausiai likt be gultu, guodziu kad mokslo metai prasidejo uzimtumas gal nebus 100 proc ir situacija bus geresne
laba, neesu didele forumu aktyviste, bet jauciu pareiga parasyti, nes pati gavau daug atsakymu. rasau telefonu, sorry uz klaidas nes neimatau, o akiniiai kambaryje. esame Saphyre, viesbutis fantastistas, jei jieskoti smulkmiu- ju tikrai nemazai, man dzin, mano vyrui sunkiau😀. del rinkimosi vilos ar standartinio kambario, as net nedvejociau ir manau nuvykus iskart tai bus suprantama. vienareikmiskai vila! nu tikrai nemanau, kad cia kasnors parase, nors viena argumenta kodel standartinis geriau😊. del dejimu i pasus: mums ir gide paminejo, kad uzplidymas pilnas viesbucio, ir girdejau kaip viena pora kalbejo del apkeitimo ir siulesi susimoket, nes uz sienos verkia vaikas ir registraturoj sake, kad tik pirmadieni jiems galetu apkeisti nemokamai, iki to neturi visai laisvu vietu. na zmoniu tikrai labai labai daug. visada sakiau, kad man savi netrukdo, na ..... taip ir yra, bet sekanti karta ziuresiu, kad ju butu maziau😄. dar ka noreciau pamineti, tai visu isgirta Mustafa. parasiau jam vos tik uzsiregistravus kambari, buvo labai malonus ir draugiskas, parasiau cia atvykus, atvaziavo i viebuti ir... prasidejo. tos jo lietuviskos keliones, vedamos rusiskai, jis pats ju neveda. kinkreciai domejausi Pamukale ir po Alanija. i pamukale kelione rusu kalba, kaip as pradejau klausineti, koks autobusas, kur valgysim, kur dar stosim, tai nieko konkreciai nepasake, tik, kad viskas bus labai gerai, faug daug parduotuviu, fabriku ir kt. konerciniu vietu. tada as jam pasakiau, kad dabar tariames del alanijos, o tada pakalbesim apie pamukale (bet jau zinojau, kad su juo nevyksiu) , s kelios val pries isvyka i Alaniija, gavau jo sms, kad alanijoj neramumai ir nesaugu vaziuoti, bet kaip del Pamukales. rasiau ant rytojaus ir klausiau kaip del alanijos, tai jis man atraso, kaip del pamukales:D tai likos be alanijos, i pamukale vaziavom su tezais ir lietuviu kalba