Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

user posted image O būna ,kad ir pirmamečių augintiniai stebina-ačiū BONADONAI už foto wub.gif

pagr.ligų ir medžiagų trūkumo patarimai 1-mame poste *

sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 liepos 2015 - 22:45
Vakar suvalgem pirmaji rozovij miod. Vyrui patiko. Man nelabai. Per daug man jame saldumo. Truko rugsteles gal. Skanus smolenskij, toro, black plum. Maciau jau spasai tuoj bus ragaujami. Orkado pernai augo vienam siltnamyje, dabar kitam. Tai visiskai kitas pomidoras. Baobabas tiesiog. Kekes dideles. Pomidorai ir dideli kekese. Net nepasakyciau, kad ten Orkado. Efiop kazkoks nesusipratimas kol kas. Medis galingas, o vaisiai pirdukai. Dar laukiu as is jo staigmenu.
Atsakyti
Siemet viskas yra didelis nesusipratimas... lauko pomidorai sirpsta taip pat sekmingai, kaip siltnamio - vos ne vienu metu.
Atsakyti
priduodu ukrainiečius:
eros super derlingas,žiedų nemetė,vaisiai arkliniai g.gif
green copia vaisiai dryžuoti,bais reaguoja į karščius,mėto žiedus unsure.gif
čiornyj percevidnyj-derlingas,žiedų nemėto,dar neragavau
kubinskas percevidnyj- sakyč penis,bet riesti vaisiai,vienas augalas 1,5m ir tik 6 vaisiai,kitas šalia 1,7-1,8m bais derlingas,3čias tarpinis variantas,dar neragavau
kubinskas percevidnas bulvialapis-nei kriaušė,nei lempa unsure.gif
izumrudna grušia- žali kriaušiukai...
zelionaja sosiska-skanus šabakštynas
H-ROT 34 -NIEKO mandro ,kol kas spalvos nekeičia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 liepos 2015 - 18:20
Pagaliau prinoko ilgai lauktas Large Barred Boar. Mano skoniui labai tinkamas - ne miltingas, bet nėra skystas, užtenka ir rūgstelės, ir saldumo. Vaisiai labai panašūs į Berkeley Tie Dye, bet prapjovus vidaus spalva skiriasi (nors tą Berkeley galėjau dar panokinti) .

user posted image

user posted image

Ačiū Paladei už sėklas 4u.gif O kaip pas tave jis auga?

Merginos, kurios augina Geranium kiss, kaip tas stebuklas?
Atsakyti
Jau ir mano šiltnamyje pagaliau pradeda spalvos atsirasti. Nors iš lėto, bet...
Nieko mandro neturiu, rudeniop prašysiu iš Jūsų sėklyčių kai kurių pomidorų, kuriuos norėčiau pasisodinti. 4u.gif
O dabar mano pirmieji, kurie tuoj keliaus ant stalo:
user posted image
yellow pearshaped
user posted image
duo
user posted image
tigrella
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 07 26, 19:55)

O kaip pas tave jis auga?

Merginos, kurios augina Geranium kiss, kaip tas stebuklas?

to šerno dar neragavau, žalokas atrodo, bet panašiai primegzta kaip ir pas tave.
o geranium kiss vėlai sėjau, baisinės šluotos žydi-mezga, kas iš jų bus sunku pasakyt. Kadangi neaukštas, nenorėjau vienu stiebu leist, bijojau derliaus neturėt, tai paleidau kokias 6-7 šakas. Išgenėjau viduj, gražiai pasirišo tos šakos, nu bet vietos kiek reikia doh.gif Dabar nei prieit, nei privažiuot prie jo, kitiems pomikams po kojomis ištampytas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 26 liepos 2015 - 20:05
Labas vakaras. Ar augino kas nors tokį gražuolį ? Traukt į sąrašą ar ne g.gif Žiūriu, kaip tik rievėtas ir kokio maišo formos, taip mano akys ir pasikabina biggrin.gif

user posted image

Pas mane tokios kriaušytės kaip pas krista 03, tik raudonos, irgi jau aprytos. Kaip norėtūsi pomidorų be rūgšties rolleyes.gif
Atsakyti
pomidorai
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 07 26, 20:53)

nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 26, 19:20)
priduodu ukrainiečius:

Ką tu čia priduodi,jei nieko nerodo g.gif Net aš tas grušias nufotkinau.Gavosi,kaip visada biggrin.gif
user posted image

Kol kas valgiau tik pusžales,tai skonio nepasakysiu tiksliai.Aukštis krūmo daba apie 160cm,bet aišku,dar ne pabaiga.

Kol kas skaniausias iš mano nedaug ragautų be Zolotaja Rybka,vis tik yra bulbalapis Marsel.Derlingas bulbalapis,kuris turėjo būt labai ankstyvas,bet šiemet gavosi,kaip gavosi.Nu,fotkėj jau ne kas,abo trečia savaitė aš jį riju.Ūgis turėjo būt iki 120,ale jau daba koks 180cm.Visiškai išnokęs beveik neturi rūgštelės,labiau saldus,bet kažkoks rūgštumo prieskonis yr g.gif .Svoris apie 70-90 gramų.Nei per skystas,nei per mėsingas-pats tas viduriukas. Bet labai jau platus krūmas gavosi,kadangi paleidau keturiais stiebais.Tikėjausi taigi metrinio ax.gif
user posted image

Atsakyti
Siandien paragavau Babuskino. Na, pomidoras kaip pomidoras, su rugstele.Derlingas.
user posted image
O skoniu nustebino Gigant Suhanova bigsmile.gif Labai jau skanus, net fotosesijos nesulauke biggrin.gif
Dar labai jau derlingi Beloje serdce
user posted image
ir Bycje serdce
user posted image
Lauksiu kol sunoks.
Atsakyti