Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(ginaja @ 2015 07 26, 23:09)
Dar labai jau derlingi Beloje serdce

Aha,labai jau thumbup.gif .Ale man jei Bieloje,tai pomidoro kvapas ir sugertuko skonis beveik garantuotas biggrin.gif Nus,papasakok skonį ,kai prinoks,interesna .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 26, 23:18)
Aha,labai jau  thumbup.gif .Ale man jei Bieloje,tai pomidoro kvapas ir sugertuko skonis beveik garantuotas  biggrin.gif Nus,papasakok skonį ,kai prinoks,interesna .

sutinku su tavim visais 100 procentų,jei tik beloje,tai derlingumas superinis,jei skonio atžvilgiu,net man,ne gurmanei 20% unsure.gif sultims ar padažui dėl masės tinkamas,vienas valgyt- schmoll.gif
Atsakyti
Man kaip patinka balti tai as ir nepergyvenu biggrin.gif Pernai auginau Great White- buvo saldus ir skanus! Siais metais- White Queen, net nezinau ar yra skirtumas su Great White. Labai jau panasus. Svarbiausia- baltus valgyti visiskai sunokusius, tada skonis ir atsiveria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 07 26, 23:59)
Man kaip patinka balti tai as ir nepergyvenu biggrin.gif  Pernai auginau Great White- buvo saldus ir skanus! Siais metais- White Queen, net nezinau ar yra skirtumas su Great White. Labai jau panasus. Svarbiausia- baltus valgyti visiskai sunokusius, tada skonis ir atsiveria smile.gif

schmoll.gif nesutinku,aš ne gurmanė-valgiau pusžalius,valgiau prinokusius,pernokusius,nu nelimpa-nei man ,nei mano šeimai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 liepos 2015 - 23:02
QUOTE(ginaja @ 2015 07 26, 23:59)
Man kaip patinka balti tai as ir nepergyvenu biggrin.gif 

Tai ir gerai tada ,kad jie tik tau skanūs būtų,abo derlingi tai tikrai thumbup.gif Vienintelis baltas,kuris nors kažkiek buvo gardus-Jazon.Irgi super derlingas.Nu,bet ten man ne tiek pomidoras,kiek spalva labai gardi jo buvo wub.gif .Valgai gi ir akim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2015 07 26, 19:14)
Siemet viskas yra didelis nesusipratimas... lauko pomidorai sirpsta taip pat sekmingai, kaip siltnamio - vos ne vienu metu.

Pritariu
Atsakyti
vakar radau pora lapu su maro demem doh.gif prasideda doh.gif
pas mane baisiai netinkamas pomidoru auginumui klimatas- ka bedaryciau, kaip betupineciau- su ligom pirma startuoju doh.gif
jau vos ne savaite nelaistyti- maniau siandien laistyt, bet jauciu susilaikysiu dar... unsure.gif
Atsakyti
Merginos, parodykit tą Eros, visos tik giria, tik giria...o vaizdai kur??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 07 27, 09:08)
Merginos, parodykit tą Eros, visos tik giria, tik giria...o vaizdai kur??? g.gif

Kad baisuliniai derlingas, visas netelpa, o kekė tokia... Pomiai didesni, nei penio ir storesni. Pagal mano brolį: Tobulos moters silueto nuo kaklo iki pačios pačios apačios blush2.gif Visai nereiklus ir nemėto žiedų. Turbo greit mezga. Aukščiausias iš visų. Eina jau palubėm. Ir ten jau moteryčių kabo....

Čia viena kekė. Visos kekės dvigubos ar trigubos. Ant vienos net 30 kaba štukų...

Sorry, ne kompu gražiai neišeina, o ir neapverčia... doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 27 liepos 2015 - 08:32
pagaliau ir i mano siltnami spalvos ateina. parsiveziau bliuduka bebaigianciu nokti, dar gelstanciu vakar bliuduka nuskynus sode palikau thumbup.gif ale ragaut dar ne kazka paragavau.yra kitu greitesniu . as jau ragausiu, kai visi pavalge bus ax.gif
Atsakyti
Mes jau valgom pilna burna, bet nemazai veisliu, kuriu dar neparagavom, ir dar greitu laiku neragausim smile.gif
Degustuoju kiekviena, ir nebesuprantu pati, viena diena vos ne visi skanus, kita diena nebeissirenku, katras skanus, visi be rysio biggrin.gif Juodas dramblys labai skanus, bent jau kiek paragavau, tikrai vienas is skanesniu.
Ziedus meto siaubingai, bene visos veisles, net hibridai po kelis ziedus numete unsure.gif Ir tikrai nesuprasi, per karscius mezge geirau, nei dabar, maisto medziagu trukumas turbut, ale kokiu?. Jei taip megztu, kaip pradzioj, tai pomidorais ir as kaimynu vistas vaisinciau. Arba jei nenumete ziedu, tai neuzismezga.
Kitais metais nebeauginsiu jokiu smulkmiu, kekes grazios, pomidoriuku daug, ale ner ka valgyti. Vieninteli cio cio sun turbut paliksiu, sitas ir mezga kaip isprotejes, ir pomidorai bent i pomidorus panasus, ne visai blusos.
Dabar noriu paklausti, kas auginat Balcius, pas mane jie tikrai ne tie, nes aukstas krumas, vienas is auksciausiu, ir vaisiai pailgos formos, dideli, ne apvalus. Ka as cia galeciau auginti g.gif Gavau seklu, kaip Balciu, bet derlingi, kekes grazios, skanus, sultingi, ne miltingi, galvoju seklu pasirinkti kitiems metams, bus be pavadinimo.
Na ir keletas vaizdu.
Kardinolas, jau du pomidorai nuskinti, vienas svere 290g., kitas 460g., norejau pasverti visa keke, susumavus virs 3 kg. gavosi, kazkaip galvojau, kad sunkesne bus biggrin.gif
user posted image
user posted image

bendras vaizdas
user posted image
user posted image
Atsakyti
zikas1970 , na ką čia gali bepasakyti... thumbup.gif jėga , gražu labai wub.gif
Atsakyti