Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair. 6-oji tema

Vėl startuojam. Skraidom su Wizzair toliau. 4u.gif

Wizzair

Pirma tema

Antra tema

Trečia tema

Ketvirta tema

penkta tema

Gerų skrydžių ir pigių bilietų visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 11 gruodžio 2015 - 11:43
Nuo vasario paliko tik viena skrydi per savaite i Glasgow sestadieniais verysad.gif Gavau laiska, kad pasikeisti bilietus i siulomas datas arba grazins pinigus su +20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2015 12 12, 12:09)
Nuo vasario paliko tik viena skrydi per savaite i Glasgow sestadieniais  verysad.gif Gavau laiska, kad pasikeisti bilietus i siulomas datas arba grazins pinigus su +20%  4u.gif

Prastos zinios verysad.gif kai susiplanuoji kelione, suderini datas ir se tau smile.gif teko ir man keisti datas
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2015 12 12, 12:09)
Nuo vasario paliko tik viena skrydi per savaite i Glasgow sestadieniais  verysad.gif Gavau laiska, kad pasikeisti bilietus i siulomas datas arba grazins pinigus su +20%  4u.gif

Et... doh.gif Tik pradėjo skraidyt iš Glasgow, jau pasidžiaugiau, kaip patogu dukrą iš Škotijos namo "siuntinėtis", ir va... g.gif
Tik tiek, kad nuo balandžio iki lapkričio Rainiukai skraido iš Edinburgo į Kauną.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas susidėte su tokia situacija. Turiu WIZZ Discount Club, ten yra įrašyta mano pavardė ir žinau, kad aš turiu būti keleivis. Bet neseniai pasikeičiau pavardę, o prisijungus prie Wizzair, mane kaip keleivį meta sena pavarde.

Rašo, kad pavardės keitimas - tik paskambinus klientų aptarnavimo telefonu, su 900 kodu. Taip, skambutis kainuoja. Deja, nei iš Tele2, nei iš Omnitelio prisiskambinti neįmanoma. Pasirodo, Wizzair nesusitarė su šiais dviem operatoriais (dėl kitų nežinau, neturiu iš ko skambinti), todėl prisiskambinti neįmanoma, o kitų būdų su jais susisiekti kaip ir nėra.

Žinoma, pabandžiau siųsti užklausimą, bet nelabai tikiuosi.

Ar yra kam nors panaši situacija? Ar verta laukti ir tikėtis, ar nusispjauti ir pirkti naują WIZZ Discount Club (nes kaina išeina tokia pat, kaip perkant bilietus be nuolaidos, o galioja visus metus)

Ačiū, jei kas atsakys. Nes gal ne aš viena su tuo susidūriau/susidursiu.
Atsakyti
Sveiki, nesame skridę Wizzair, tai kilo klausimas apie bagažą.
Wizzair rašo: "Salone leižiamas 1 bagažo vienetas, kurio išmatavimai 42 x 32 x 25 cm, svoris neribojamas."

Turiu minkštą krepšį, kuris susispaudzia, bet jo ismatavimai didesni nei nurodyti auksčiau. Aš jo pilno neprikraučiau, tad paspaudus būtų galima tilpti į nurodyti matmenis, bet kai tiesiog nešu, jis tikrai ilgesnis.

Ar čia būtų problema su Wizzair? Gal yra kokios patirties? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gediminaitis @ 2016 01 09, 18:10)
Wizzair rašo: "Salone leižiamas 1 bagažo vienetas, kurio išmatavimai 42 x 32 x 25 cm, svoris neribojamas."

Turiu minkštą krepšį, kuris susispaudzia, bet jo ismatavimai didesni nei nurodyti auksčiau. Aš jo pilno neprikraučiau, tad paspaudus būtų galima tilpti į nurodyti matmenis, bet kai tiesiog nešu, jis tikrai ilgesnis.

Svarbiausia sukišti į pagal išmatavimus nurodytą dėžę
Atsakyti
Turiu problema uz bilietus mokedama sudubliavau mokejimus ir taip gaunasi kad esu uz tuos pacius bilietuz sumokejys fu kartus gal kas esate susidure su sia situacija?pas mane tele 2 priskambint negaliu paradiau el laiska bet atsakymo vis dar negavau
Atsakyti
QUOTE(Gediminaitis @ 2016 01 09, 17:10)

Nesvarbu, jei telpa į dėžę - viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Gediminaitis @ 2016 01 09, 17:10)

jeigu susispaudzia ir tips i wizzair remus tai viskas ok smile.gif

oi nepamaciau cia jau atsakyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 11 sausio 2016 - 09:06
Sveiki, gal kas sraidote dazniau nei tik atsotogu su Wizzair i Barselona?, ar 40 eur kaina balandzio menesi yra gera?
Ar galioja siai aviakompanijai taisykle pigiausi bilietai pries- 8 savaites, nes su konkurentu avialinojom tai pasitvirtina 100 proc. Seku 3 metus;).
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2016 01 27, 10:58)
Sveiki, gal kas sraidote dazniau nei tik atsotogu su Wizzair i Barselona?, ar 40 eur kaina balandzio menesi yra gera?
Ar galioja siai aviakompanijai taisykle pigiausi bilietai pries- 8 savaites, nes su konkurentu avialinojom tai pasitvirtina 100 proc. Seku 3 metus;).

cia i viena puse 40 g.gif o taisykles turetu galioti smile.gif
Atsakyti