QUOTE(AJIRA @ 2016 01 27, 12:00)
Taip i 1 puse, gryztam is kito oro uosto.
QUOTE(FenG @ 2016 01 27, 11:58)
Sveiki, gal kas sraidote dazniau nei tik atsotogu su Wizzair i Barselona?, ar 40 eur kaina balandzio menesi yra gera?
Ar galioja siai aviakompanijai taisykle pigiausi bilietai pries- 8 savaites, nes su konkurentu avialinojom tai pasitvirtina 100 proc. Seku 3 metus;).
Ar galioja siai aviakompanijai taisykle pigiausi bilietai pries- 8 savaites, nes su konkurentu avialinojom tai pasitvirtina 100 proc. Seku 3 metus;).
man atrodo, kad pigiausios kainos tik kai atsiranda skrydziai (atidaromas skrydziu sezonas), kazkaip veliau kiek stebejau kainos vis vien nekrenta ant tiek zemai.
QUOTE(FenG @ 2016 01 27, 11:29)
Taip i 1 puse, gryztam is kito oro uosto.
sunku patarti

QUOTE(Adeliutė @ 2016 01 30, 21:03)
Reikia skubaus atsakymo.
Pirmą kartą per wizz air užsakinėju bilietus. Kaip rašyti sąskaitą, jei keliautojas ir mokėtojas skiriasi? Ir kieno el.paštą, adresą, telef. rašyti?
Pirmą kartą per wizz air užsakinėju bilietus. Kaip rašyti sąskaitą, jei keliautojas ir mokėtojas skiriasi? Ir kieno el.paštą, adresą, telef. rašyti?
Aš tai telefoną ir adresą rašyčiau keliautojo, o e-paštą- užsakinėtojo, o paskui persiučiau, nebent užsisakinėjant yra galimybė iš karto patikrinti keliautojo e-paštą, kad įsitikinti ar atsiuntė bilietus . Nes jei kas keisčiasi geriau kai tiesiai su keliautoju susisiektų.
Kitiems visokius bilietus esu taip užsakinėjusi, ir autobusų ir įvairių avialinijų ar Novaturo bet iš Wizzairo dar neteko, bet nemanau kad ir čia būtų kažkas kitaip.
QUOTE(Adeliutė @ 2016 01 30, 21:03)
Reikia skubaus atsakymo.
Adresas būtinai turi būti mokėtojo (kortelės savininko). O visa kita-nesvarbu, kaip jum patogiau.
QUOTE(Moliūtė @ 2016 01 31, 09:59)
Adresas būtinai turi būti mokėtojo (kortelės savininko). O visa kita-nesvarbu, kaip jum patogiau.
Gal galit pasakyti kodėl adresą būtinai mokėtojo? Gal mažiau problemų jei tenka kažką kaitalioti?
QUOTE(Jerda @ 2016 01 31, 22:24)
Gal galit pasakyti kodėl adresą būtinai mokėtojo? Gal mažiau problemų jei tenka kažką kaitalioti?
kieno el.paštą, adresą, telef. rašyti visiškai nesvarbu, kuris jums patogiau, svarbu tik pildant paskutiniame lape banko korteles Nr ir kam jinai priklauso - savininko vardas, pavarde
QUOTE(AJIRA @ 2016 02 01, 10:03)
kieno el.paštą, adresą, telef. rašyti visiškai nesvarbu, kuris jums patogiau, svarbu tik pildant paskutiniame lape banko korteles Nr ir kam jinai priklauso - savininko vardas, pavarde
Va va

Sveiki, ar kūdikiui priklauso nemokamas bagažas? Pildant formą nieko neduoda pasirinkti ...
QUOTE(Adeliutė @ 2016 02 02, 00:11)
Ačiū labai už atsakymus. Tik dabar nepamenu, bet man rodos per Ryanair reikia kortelės savininko adreso. O per wizzair man rodos neprašė. Tik ten, kur reikėjo paskyrą susikurti, rašiau keliautojo adresą ir pan. Na, vis dar neramu, ar viskas bus gerai 

viskas bus gerai