Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

user posted image

daug informacijos apie pomidorų auginimą
Ūpo patarimai šiltnamiui
apie ligas ,medžiagų trūkumo požymius

sena tema
Sveikos atvykusios į naują gryčią 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
daug informacijos apie pomidorų auginimą RU kalba ax.gif
Atsakyti
Net seile nutiso i nuotraukas beziurint biggrin.gif Ir aplamai kam tos geles, jei pomidorai zydi biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už naują gryčią 4u.gif
Atsakyti
O praktiškai, kaip ten pas juos, nebūna siurprizų? Nes užsakiau kelias veisles...
QUOTE(nijole0619)

*Kam dar trūksta sėklų, labai faina svetainė: http://tomatoeden.com/

Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2016 01 23, 11:48)
O praktiškai, kaip ten pas juos, nebūna siurprizų? Nes užsakiau kelias veisles...

Aš tik radau puikų saitą su tokiais pasiūlymais, kurie mane sužavėjo ir dalinuosi, atsakomybės prisiimti už jų darbą negaliu. Reiktų skaityt komentarus. Viskas priklauso nuo požiūrio. Kartais ir siurprizai būna malonūs. Lauksim jūsų asmeniškų atsiliepimų.Beje, visada smalsu, ką užsakėt. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 23 sausio 2016 - 12:13
Ieškojau Carbon, o kadangi vieną siųstis brungu lotuliukas.gif , dar užsakiau Arbūzinį, Brandywine ir Cherokee Purple. Bus pigiau lotuliukas.gif
Užsakiau vakar vėlai, ryte jau buvo laiškas, kad pirmadienį išsiųs. Greičiausiai, viskas bus Ok, tik kai perki iš ebėjaus, ten rimtesni "saugikliai".

QUOTE(nijole0619 @ 2016 01 23, 12:13)
Aš tik radau puikų saitą su tokiais pasiūlymais, kurie mane sužavėjo ir dalinuosi, atsakomybės prisiimti už jų darbą negaliu. Reiktų skaityt komentarus. Viskas priklauso nuo požiūrio. Kartais ir siurprizai būna malonūs. Lauksim jūsų asmeniškų atsiliepimų.Beje, visada smalsu, ką užsakėt.  bigsmile.gif

Atsakyti
Sakykit, o Rozovyj Miod - determinantinis? (aukščiau pateiktame internetiniame puslapyje rašo, kad determinantinis) g.gif maniau, jog indeterminantinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2016 01 23, 15:12)
Sakykit, o Rozovyj Miod - determinantinis? (aukščiau pateiktame internetiniame puslapyje rašo, kad determinantinis) g.gif  maniau, jog indeterminantinis g.gif

Determinantinis. Bet vis tiek bent jau 1.6 m užauga, nes tikrai už mane žemesnis nebūna.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 01 23, 16:17)
1.6 m užauga, nes tikrai už mane žemesnis nebūna.

g.gif net smalsu patapo - o tai kokis tamstos ūgis tadu, kad 1,60+ pomidorai visi aukštesni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2016 01 23, 14:40)
Ieškojau Carbon, o kadangi vieną siųstis brungu  lotuliukas.gif , dar užsakiau Arbūzinį, Brandywine ir Cherokee Purple. Bus pigiau  lotuliukas.gif 
Užsakiau vakar vėlai, ryte jau buvo laiškas, kad pirmadienį išsiųs. Greičiausiai, viskas bus Ok, tik kai perki iš ebėjaus, ten rimtesni "saugikliai".

As is ju uzsakinejau, viskas atejo smile.gif o apie daiguma ir kt papasakosiu pavasari.
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2016 01 23, 18:53)
As is ju uzsakinejau, viskas atejo smile.gif o apie daiguma ir kt papasakosiu pavasari.

Registruotu pastu siuntet ar paprastu?
Atsakyti