Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(saintlina @ 2016 01 23, 16:17)
Determinantinis. Bet vis tiek bent jau 1.6 m užauga, nes tikrai už mane žemesnis nebūna.

A kodel pas mane palubem raitesi?.as pati 1,6,tai miodas buvo dyyydelis
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 01 23, 17:17)
Determinantinis. Bet vis tiek bent jau 1.6 m užauga, nes tikrai už mane žemesnis nebūna.

Ačiū 4u.gif Ot būčiau pražioplinus- buvau įsitikinusi, kad visi tie mėsingi "jaučiaširdžiai" aukštaūgiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2016 01 23, 18:17)
Ačiū 4u.gif  Ot būčiau pražioplinus- buvau įsitikinusi, kad visi tie mėsingi "jaučiaširdžiai" aukštaūgiai doh.gif

Pas mane jis buvo tikrai ne iš žemuju 1,60ir daugiau tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 23, 16:21)
g.gif net smalsu patapo -  o tai kokis tamstos ūgis tadu, kad 1,60+ pomidorai visi aukštesni? ax.gif

tai va toks ir ūgis - 1,62 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2016 01 23, 18:03)
A kodel pas mane palubem raitesi?.as pati 1,6,tai miodas buvo dyyydelis

tai aš gi taip ir rašau - už mane ne žemesnis smile.gif Palubėj ir pas man raitos, bet lankiniam šiltnamy arčiau sienelės tos lubos nėr sunkiai pasiekiamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 sausio 2016 - 20:10
Didelis aciu Nijole0619 uz seklytes 4u.gif ir uz dovanas wub.gif Jau taip knieti greiciau set biggrin.gif Lauksiu seklu sarasiuko papildymo...
Atsakyti
Praitais metais daug kas iš Gusevo pirkom visokių lobių, pirkom ir šiemet. ax.gif Gal kas norite keistis Gusevo kolekcija? Parašykit AŽ mirksiukas.gif
Man labai patiko viskas iš Gusevo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 23, 21:17)
Praitais metais daug kas iš Gusevo pirkom visokių lobių, pirkom ir šiemet.  ax.gif Gal kas norite keistis Gusevo kolekcija? Parašykit AŽ  mirksiukas.gif
Man labai patiko viskas iš Gusevo.  wub.gif

Gal galetumet pasakyti Gusevo tinklalapi?Noreciau bent jau aki uzmesti, o jei dar paaiskes, kad kazka turiu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 23, 21:22)
Gal galetumet pasakyti Gusevo tinklalapi?Noreciau bent jau aki uzmesti, o jei dar paaiskes, kad kazka turiu.... biggrin.gif

Pomidom.ru
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau ir aš svajoju apie pomidorus, planuoju pirkt sėklas jau... wub.gif kada geriausia sodint vasario mėn. ar laukt kovo?
Atsakyti
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 01 23, 21:37)
Sveikos  4u.gif  Jau ir aš svajoju apie pomidorus, planuoju pirkt sėklas jau...  wub.gif kada geriausia sodint vasario mėn. ar laukt kovo?

Kovo 8 visada seju, arba 28vasario 😊
Atsakyti
As planuoju vasario 21 d.seti. zinau, kad anksti istis ir kos atsiklius siltnamy bus metro dyzdzio, nes bus istise. Manau idealiausia diena siemet kovo 10 d., jei ziuret i sejos kalendoriu.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 01 23, 21:51)
As planuoju vasario 21 d.seti. zinau, kad anksti istis ir kos atsiklius siltnamy bus metro dyzdzio, nes bus istise. Manau idealiausia diena siemet kovo 10 d., jei ziuret i sejos kalendoriu.

Tik ketvirtadienis bus, matyt sesiu 11 arba 12 tuomet ar savaite anksciau 😃 siandien jau tableciu nusipirkau. wub.gif
Atsakyti