Įkraunama...
Įkraunama...

Balti spuogeliai

tai apie tai ir kalbu kad nespaudinekit ir nekrapstykit tu spuogeliu.
Info siek tiek cia:
http://www.sveikaszm...r...&subtema=78

Nors cia raso, kad labai jau sudetingai jie naikinami, taciau galiu pasakyt taip:
mano dukrai prireike dvieju proceduru kosmetikos kabinete, aisku vaizdas ne is maloniuju, nes su spec. pincetu moliuska nugnybia ir ta vieta patepa jodu.
Po kiek laiko jei islysdavo koksai - jau pati mokejau kaip nugnybt, bet svarbiausia patept jodu, nes tai vienintelis vaistas, kurio jie bijo (taip aiskino daktare).
Po puses metu visi isnyko ir tikiuos daugiau nebepasirodys (praejo jau 10m thumbup.gif ).
Atsakyti
Cia miliumai, apie kuriu naikinimo priemones kalbame temoj:

user posted image

O cia tie minetieji uzkreciamieji moliuskai:
user posted image

O cia dar apie juos:
My Webpage

Kadangi esu juos macius gyvai, tai man asmeniskai i miliumus jie visiskai nepanasus, labiau i apgama ...
Del tu moliusku reikia i gydytojus, o ne i kosmetologus kreiptis...
Atsakyti
biski ne kaip tos nuotraukos atrodo..
doh.gif 4u.gif
Atsakyti
tie milumai ir moliuskai skirtingi dalykai, man irgi kartais atsiranda tu baltu taskeliu. juos tikrai naikina kosmetologai, tik nesu girdejus , kad tai blogai. negi dabar visa gyvenima su tokiais vaikscioti?
Atsakyti
Pas mane taip pat miliumų šiek tiek yra. Darydamasi veido valymą kosmetologė man juos visada pašalina ir sakė, kad aš pati ar kitas asmuo gali juos išimti. Tereikia su adatėle pradurti tą viduriuką ir truputėlį paspausti, kad tas kietas "akmenukas" išeitų. Žinoma viską reikia dezinfekuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle. @ 2009 11 08, 23:48)
Pas mane taip pat miliumų šiek tiek yra. Darydamasi veido valymą kosmetologė man juos visada pašalina ir sakė, kad aš pati ar kitas asmuo gali juos išimti. Tereikia su adatėle pradurti tą viduriuką ir truputėlį paspausti, kad tas kietas "akmenukas" išeitų. Žinoma viską reikia dezinfekuoti.  smile.gif

drinks_cheers.gif
as taip ir darau. pas mane mazdaug kas pusmeti pasirodo,maciau kaip kosmetologe isima, tik gana skaudziai daro ir lieka sasiukai unsure.gif
Dabar pati su labai plona sterilia adatele praduriu ir svelniai paspaudziu, kadangi pati viska jauciu, jokio skausmo nera ir sasiuku nelieka, taigi ir maziau traumuoju oda
Atsakyti
biggrin.gif sazine griauze, kad as juos per prievarta iskrapstau, bet pasirodo taip reik
Atsakyti
[quote=Milmar,2009 10 22, 21:35]
Cia miliumai, apie kuriu naikinimo priemones kalbame temoj:

user posted image
O cia tie minetieji uzkreciamieji moliuskai:
.....
pagaliau nors vienas zmogus padejo taska ir atskyre du skirtingus skirtumus drinks_cheers.gif
skaiciau visa tema nuo pradziu iki galo ir galvoju na nejaugi niekas ju neatskirs doh.gif
Miliumai yra kieti kieti ir juos suspaudus joks minkstas neisbega doh.gif juos geriausia atsargei pradurti kaip visos ir raso ir butinai dezinfekuoti. Man labai padejo medetku tinktura thumbup.gif ji dezinfekuoja ir gydo net paprastus spuogus, o nuolat ja naudojant ziuriu kad tie bjaurieji akmenukai visai nebeatsinaujina...tik vienas kitas per ilga laika cool.gif as net ant voko juos pati naikinau, nes pabodo vaikscioti pas kosmetologe, smarkiai itempiu budavo oda ir atsargei praduriu, o jei oda toj vietoj plonesne lengvai islenda thumbup.gif taip,kad svarbiausia neuzkreskite nesvariais pirstais ir nespauskite per prievarta, jei gerai su adata uzkabinsite tai ir rando neliks ir kraujosruvos nuo spaudimo, per tiek metu ismokau tu zarazu atsikratyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 17 vasario 2010 - 22:32
o yra kazkokia sasaja tarp miliumu atsiradimo ir ju naikinimo daznio? as pries menesi buvau pas kosmetologe, man juos isvale, o nauji atsirado jau savaite po valymo doh.gif tai galvoju, gal kaip tik tas valymas atvere kelia naujiems darytis, dabar net bijau vel eiti...
Atsakyti
Miliumai:
Požymiai. Tai tokie balti taškeliai ant odos, kurie labai panašūs į manų kruopas.
Priežastys. Jie atsiranda, kai oda nuo sausumo suragėja, tada neleidžia iš porų išeiti riebalams.
Priežiūra. Reikia atsirinkti, kokiam odos tipui priklauso jūsų oda ir vadovautis to tipo priežiūros taisyklėmis.
Miliumai naikinami praduriant juos adata, tačiau šią procedūrą reikia daryti kosmetikos kabinete. Paakiuose esančius miliumus naikina akių klinikoje dirbantys okulistai.

Atsakyti

Priežiūra. Reikia atsirinkti, kokiam odos tipui priklauso jūsų oda ir vadovautis to tipo priežiūros taisyklėmis.

kartais tai uztrunka puse gyvenimo verysad.gif
parasykite kokios yra prieziuros taisykles.
Atsakyti
O kur galima išsinaikinti juos? :/ vienose įstaigose, žiūriu, 40-50 lt pakloji, o odos ligų centre vos kelis litus kainuoja odos defektus tvarkyti...
Atsakyti