Įkraunama...
Įkraunama...

Balti spuogeliai

Jų pas mano sesę jaunesne yra unsure.gif Maniau , kad paprasti čia , jaunatviniai , o čia matai kaip sudėtingai viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ivinskis @ 2009 04 04, 12:37)
o mebus tai kad jei ju nepanaikini, ju daugeja ir jie patys dideja?

Man atrodo pas mane pries kokius metus ar kiek seniau daugiau ju buvo. Dabar kokie 4 viso. Na jei kaip rasoma nuo mitybos priklauso, tai manau gali ir dauget, o jei prisiziurint, tai turetu nedauget. Nu bet jei valgoma kaip visada g.gif
Atsakyti
Pas mano vyrą šito džizugsmo irgi buvo nemažai, tai užklausiau savo kosmetologės, sakė, kad taip būna kai valgo per daug baltyminio maisto. Bet ką su juo darysi, negi vyrui mėsos neduosi ? g.gif Bet tai buvo ankščiau prieš kelis metus, dabar lyg ir mažiau, nors taip jokių priemonių ir nesiėmėm.
Atsakyti
Man vienas baltas kietas akmenukas atsirado paakyje, tai labai nervina.. Paakiu odyte tokia plona kad isspausti neimanoma nes labai skauda, ar kas bandete su adatele ji pradurti butent paakyje?? Bet turbut as vistiek nesiryzciau tokiai procedurai doh.gif
Atsakyti
Mane kamuoja si problemele, pastebejau akd nuo pieno produktu padaugeja, vienintele iseitis veido valymas,kurima laikui isnyksta o paskui vel tas pats... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi turėjau tokią bėdą, palei akis, šonuose ir paakiuose jų daug buvo, tų "akmenėlių". doh.gif Bet nelabai kreipiau dėmesį, tai dabar žiūriu, kad nė vieno nelikę.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 04, 23:13)
Man vienas baltas kietas akmenukas atsirado paakyje, tai labai nervina.. Paakiu odyte tokia plona kad isspausti neimanoma nes labai skauda, ar kas bandete su adatele ji pradurti butent paakyje?? Bet turbut as vistiek nesiryzciau tokiai procedurai doh.gif

Sveika man ir taip buvo atsirado vienas,tai neapsikenciau su adatele išspaudžiau
tai kaip išsisėjo dabar prie abieju paakių jų pilna.
Kosmetologe liepe ateit išsivalyti ,bet bijau skauda:).Dabar bandau veida valyti su Generos firmos pieneleis ryte vakare,o ryte dar tos pacios firmos kremu su medum tepu .Tai zinok nenoriu dar girtis,bet jie traukesi mazeja,tai jai isnyks visai smile.gif,tai tikrai rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(rutikas3 @ 2009 07 04, 20:39)
Sveika man ir taip buvo atsirado vienas,tai neapsikenciau su adatele išspaudžiau
tai kaip išsisėjo dabar prie abieju paakių jų pilna.
Kosmetologe liepe ateit išsivalyti ,bet bijau skauda:).Dabar bandau veida valyti su Generos firmos pieneleis ryte vakare,o ryte dar tos pacios firmos kremu su medum tepu .Tai zinok nenoriu dar girtis,bet jie traukesi mazeja,tai jai isnyks visai smile.gif,tai tikrai rekomenduočiau.

netikiu kad nuo pienelio gali susitvarkyt tokie dalykai, nebent cia ne tie akmenukai apie kuriuos kalbama. As turiu du, netoli akies, bet ju neisnaikinsi su jokiom priemonem, isskyrus su adata ji pasalint, bet bijau, todel nelendu. schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi buvo atsiradęs vienas toks, bet po kažkurio laiko pats dingo, kol aš galvojau kaip ji čia išnaikinus smile.gif Bet dingo gal po kokių 8 mėn.
Atsakyti
Man irgi buvo keletas ju atsirade, bet kazkaip nekreipiau i juos demesio, nenaudojau jokiu priemoniu jiems naikint, ir va, dabar jau jie patys pastebimai apmazejo thumbup.gif
Atsakyti
Atsirado ir pas mane tokie džiaugsmai keli... Aplink akis, kaip ir visoms. Bet kaip erzina, labai ryškiai aš juos matau. Bet nesiryšiu tikrai su adatėlem kažką daryti, lauksiu, gal ir man per kokius metus praeis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A'yša @ 2009 09 30, 09:00)
Atsirado ir pas mane tokie džiaugsmai keli... Aplink akis, kaip ir visoms. Bet kaip erzina, labai ryškiai aš juos matau. Bet nesiryšiu tikrai su adatėlem kažką daryti, lauksiu, gal ir man per kokius metus praeis  unsure.gif

Man yra vienas akmenukas paakyje, na ten jau visas akmuo, ir nedingsta jau gal metus laiko unsure.gif
Atsakyti