Įkraunama...
Įkraunama...

Coliuko žingsnis į šį pasaulį

Gyveno kartą varliukas šiltame pilvelio vandenyje wub.gif . Plaukiojo, nardė, visaip mankštinosi, augo, bet akrobatika neužsiiminėjo biggrin.gif Sėdėjo ant užpakaliuko šiltame guolyje ir laukė susitikimo su savo mama.
Ta diena artėjo ir sutarėme su gydytoja, kada atliks man operaciją, kad pagaliau išvysčiau savo mažių.
Didžiosios dienos išvakarėse susikroviau visus daiktus, pasidariau visas grožio procedūras ir išvykau į GN. Labai jaudinausi. Ėmė keistas juokas. Galva visai neveikė...
Nuvykus akušerė liepė nusirengti. Nepasakė kiek. Stovėjau su megztuku, nuoga rura ir kojinėm. Klausiu "sėst", ji "o ką labai patinka ši kėdė (lėktuvėlis) ?" Sakau "ne". Na ką aš žinau ką man daryt juk gimdau pirmą kart, juk be patirties...Tada davė naktinius. Užsidėjau batus, bet ji liepė dėtis tapkes. Pažiūrėjo tonus. Geri. Tada nuvedė į intensyvios priežiūros palatą. Ai dar pakeliui išmėčiau savo kojines blush2.gif . Oj kaip išsigandau kai pamačiau ten stovinčius aparatus. Rankos drebėt pradėjo. Atėjo kažkas iš personalo, nupasakojo kaip kas ir kada bus.
Sekančios dienos rytas. 6 val. nuklyzmavo. 7.30 val lašelinė. 8.30 val į operacinę fear.gif Atėjo jaunas simaptiškas anestiozologas tongue.gif , kažko paklausinėjo, pasakė ką daryt man ir ką darys jis. Padarė ką reikėjo J. Spinalinė nejautra. Jutau kaip šyla kojos. Sako "gulkit". Atsiguliau, tada gydytojų brigada pradėjo savo darbą. Kartais vis pajuokaudavo. Sako "oj koks ilgas apendiksas, gal tuo pačiu išpjaunam ir jį?" lotuliukas.gif Sakau "na gal ne, ačiū " tongue.gif Darbai tęsiami... ir štai po keletos minučių išgirdau balsą kurio anksčiau nebuvo - savo coliuko kniaukimą wub.gif Aj kaip suspaudė širdeeeeeelę, laimės ašaros riedėjo kaip pupos heart.gif nors laikiau dantis sukandus, mat norėjau būt stipri, juk šalia vyrų buvo blush2.gif Kvaiša ką ir pasakysi lotuliukas.gif Pasakė, kad sūnelis wub.gif , nors jau tai žinojau. Pasakė, kad labai mažutis, išgirdau tik apytikslį svorį ~ 2700 gr Paskui parodė suvyniotą. Pasakiau, kad labai gražus ir vėl praskydau... Jetau koks grožis ir dar mano wub.gif Paskui leliuką nusinešė, o mane susiuvo ir parvežė į palatą. Po trumpo laiko (man jis neegzistavo) atnešė mano coliuką aprengtą ir suvyniotą, paguldė šalia thumbup.gif . Žiūrėjau į savo dalelę ir negalėjau patikėti, kad tai mano , toks mažytis, toks gražuolis, kvepiantis ir šiltas.Mano mano mano wub.gif Aš turiu vaiką, valioooooo thumbup.gif
Štai kokia mano coliuko (2782 gr, 47 cm) gimimo istorija smile.gif Labai laukto susitikimo istorija soske.gif Myliu jį labai labai heart.gif

P.S. nesu rašytoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 07 spalio 2006 - 15:50
wub.gif Linkiu sekmes jusu Coliukui wub.gif
Labai grazi istorija, svarbiausia graziai papasakota mirksiukas.gif o vaikutis, tas mazas stebuklelis buvo lauktas is visos sirdies nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu susitikus su savo mazeliu 4u.gif ramaus miegelio, gardaus pienelio wub.gif
Atsakyti
ach kaip gražu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai labai grazu wub.gif
stiprybes ir sveikatos tavo varliukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gražu wub.gif užaugs drūtas vyras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif net asara nubraukiau wub.gif
Atsakyti
Kaip nuostabu rolleyes.gif
Kaip jauku perskaicius coliuko atejima smile.gif
Norisi vadinti tai pasaka smile.gif
Bukit stiprus ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Septyniuke, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Kaip gera skaityti geras istorijas wub.gif wub.gif Tavo Coliukas laimingas turėdamas tokią mamytę wub.gif wub.gif
Atsakyti
po tokiu istoriju tai tik i parduotuve begti ir nosinaites pirkti ... Grazu
Atsakyti