Įkraunama...
Įkraunama...

Coliuko žingsnis į šį pasaulį

7-ke, gražu gražu ir nuoširdu wub.gif

P.S.: tyliai tyliai prisipažinsiu, negaliu vis atsistebėti, kaip moki reikšti savo meilę sūneliui wub.gif net pavydu blush2.gif
Atsakyti
Sveikinam, jau tikriausiai visas vyrukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2007 08 06, 22:41)
7-ke, gražu gražu ir nuoširdu  wub.gif

P.S.: tyliai tyliai prisipažinsiu, negaliu vis atsistebėti, kaip moki reikšti savo meilę sūneliui  wub.gif net pavydu  blush2.gif

ačiū 4u.gif
manau, kad ir tu moki, tik galbūt kitaip smile.gif

QUOTE(Regin @ 2007 08 06, 23:18)
Sveikinam, jau tikriausiai visas vyrukas  4u.gif

aha jau didelis, visi 1 metai bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 10 06, 19:34)
Gyveno kartą varliukas šiltame pilvelio vandenyje  wub.gif . Plaukiojo, nardė, visaip mankštinosi, augo, bet akrobatika neužsiiminėjo  biggrin.gif  Sėdėjo ant užpakaliuko šiltame guolyje ir laukė susitikimo su savo mama.
Ta diena artėjo ir sutarėme su gydytoja, kada atliks man operaciją, kad pagaliau išvysčiau savo mažių.
Didžiosios dienos išvakarėse susikroviau visus daiktus, pasidariau visas grožio procedūras ir išvykau į GN. Labai jaudinausi. Ėmė keistas juokas. Galva visai neveikė...
Nuvykus akušerė liepė nusirengti. Nepasakė kiek. Stovėjau su megztuku, nuoga rura ir kojinėm. Klausiu "sėst", ji "o ką labai patinka ši kėdė (lėktuvėlis) ?" Sakau "ne". Na ką aš žinau ką man daryt juk gimdau pirmą kart, juk be patirties...Tada davė naktinius. Užsidėjau batus, bet ji liepė dėtis tapkes. Pažiūrėjo tonus. Geri. Tada nuvedė į intensyvios priežiūros palatą. Ai dar pakeliui išmėčiau savo kojines  blush2.gif . Oj kaip išsigandau kai pamačiau ten stovinčius aparatus. Rankos drebėt pradėjo. Atėjo kažkas iš personalo, nupasakojo kaip kas ir kada bus.
Sekančios dienos rytas. 6 val. nuklyzmavo. 7.30 val lašelinė. 8.30 val į operacinę  fear.gif  Atėjo jaunas simaptiškas anestiozologas  tongue.gif , kažko paklausinėjo, pasakė ką daryt man ir ką darys jis. Padarė ką reikėjo J. Spinalinė nejautra. Jutau kaip šyla kojos. Sako "gulkit". Atsiguliau, tada gydytojų brigada pradėjo savo darbą. Kartais vis pajuokaudavo. Sako "oj koks ilgas apendiksas, gal tuo pačiu išpjaunam ir jį?"  lotuliukas.gif  Sakau "na gal ne, ačiū "  tongue.gif  Darbai tęsiami... ir štai po keletos minučių išgirdau balsą kurio anksčiau nebuvo - savo coliuko kniaukimą  wub.gif Aj kaip suspaudė širdeeeeeelę, laimės ašaros riedėjo kaip pupos  heart.gif  nors laikiau dantis sukandus, mat norėjau būt stipri, juk šalia vyrų buvo  blush2.gif  Kvaiša ką ir pasakysi  lotuliukas.gif  Pasakė, kad sūnelis  wub.gif , nors jau tai žinojau. Pasakė, kad labai mažutis, išgirdau tik apytikslį svorį ~ 2700 gr Paskui parodė suvyniotą. Pasakiau, kad labai gražus ir vėl praskydau... Jetau koks grožis ir dar mano  wub.gif  Paskui leliuką nusinešė, o mane susiuvo ir parvežė į palatą. Po trumpo laiko (man jis neegzistavo) atnešė mano coliuką aprengtą ir suvyniotą, paguldė šalia  thumbup.gif . Žiūrėjau į savo dalelę ir negalėjau patikėti, kad tai mano , toks mažytis, toks gražuolis, kvepiantis ir šiltas.Mano mano mano  wub.gif Aš turiu vaiką, valioooooo  thumbup.gif 
Štai kokia mano coliuko (2782 gr, 47 cm) gimimo istorija  smile.gif  Labai laukto susitikimo istorija  soske.gif  Myliu jį labai labai  heart.gif

P.S. nesu rašytoja  blush2.gif

Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
SEKMES JUMS! smile.gif JAU TURBUT TIKRAS VYRAS biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grazu thumbup.gif
Atsakyti
gražu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabu 4u.gif
Atsakyti