Įkraunama...
Įkraunama...

Pagirios (pachmielas)

Rytoj pard. nedirbs , tai as parsinesiau mineralinio. rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo ko susirgai tuo ir gydikis:)
Atsakyti
šitas būdas turbūt visad padeda, bet kaip sunku prisiverst ant rytojaus.. fitness3.gif
aš paskuitniu metu išgeriu aspirino UPSA ir kažkaip blogumai praeina. bet geriausia ir ištikimiausia draugė kitąryt - žalioji arbata su daug daug cukraus thumbup.gif leidžia atsičiuchint.. blush2.gif
Atsakyti
Gerai užgėrus ryte iš anksto būnu pasikavojęs GIN utenos 0,5.Lovoje sutvarkai,ir nesikeli,paguli dar kiek.Galima alaus,bet nevisada jo norisi doh.gif Po to kokteilio jau ir alutis eina ir užkast gali...Jei alkoholio nevalia(mašina ar pan..)pora aspirino,russian schvepes,ar energetinio,sulčių obuolių.Ir būtina pavalgyt(pikantiška man).Bet alutis visad gerai ,kai jau pradedi prarast paskutinius alko ląšus kraujyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meistriukas @ 2008 02 07, 17:12)
Nuo ko susirgai tuo ir gydikis:)

schmoll.gif schmoll.gif sekancia diena ne paziuret i ta puse negaliu doh.gif
Atsakyti
Man tikrai padedavo vit.C : isgeri pries einant miegoti, pakankamai vandens ir ryte jautiesi sveikas kaip ridikas. O jei galvele vis dar sopa - suvalgai kelis apelsinus arba ikali dar viena doze vit. C ir dar pusvalandi nusnusti.
Atsakyti
pries geriant reikia angliuko tableciu pora isgert mirksiukas.gif ir pagiriu beveik arba is vis nebus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2008 03 25, 11:17)
pries geriant reikia angliuko tableciu pora isgert  mirksiukas.gif  ir pagiriu beveik arba is vis nebus  bigsmile.gif

Ojey.. man angliukas nuo vaikystės sukelia vėmimą.. šakės būtų.. o šiaip aš gydydavausi sekančią dieną gulėjimu lovoje prie pc ar tv su picom ir burgeriais, daug mineralinio ir miegu protarpiais.. kita dieną dar būni truputį ne kokia.. bet nieko tongue.gif Bet va gerti kitą dieną jei apsinuodijęs buvai manęs niekas neprivertų.. nors vieną kart buvo man labai labai labai blogai, apsinuodijau likeriu, nors nedaug jo ragavau.. tai sesutė liepė išgerti raminančių tablečių (kurios beja nuėmė ir tasymą ir galvos skausmą ir drebulį) ir pamiegoti, atsikeliau po keturių val visa žvali kaip niekad thumbup.gif Ir ji sakė, kad vienintelis vaistas, raminantys (kad ir homeopatiniai, jei nesimiega) ir miegas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 kovo 2008 - 14:43
Mus tokiais atvejais gelbeja lengva sriubyte, arbatytes ir miegas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2007 12 30, 14:33)
Viena pažįstama tai labai žiauriai pachmielinasi-3-4 paras.Tai ji valgo pigius ledus ištisai-tuos vaisinius.Kaušelius meta lauk,tik vidų išryja.Tai kokią 20 suvalgo pirmas 2 dienas..Sako-jai geriausia.Va ir dabar-ryt Naujus švęst,o ji po Kalėdų tik vakar atsigavo.O svarbiausia tai,kad ji tikrai negeria be proto-nu įkala normaliai,bet ne iki vėmimo,ne iki svirduliavimo,nu aš tikrai kartais daugiau padarau,ir silpnai jaučiuos tik ant rytojaus...

rolleyes.gif

OI NEGALIU, PRISIJUOKIAU....
GERA TEMA thumbup.gif
AS PATI TAI NE KA GALIU PASAKYTI, NEBENT APIE SAVO VYRA. JIS PER PAGIRIAS VALGO VALGO VALGO, GULI, APSISTATO LOVA INDAIS, GERIA ALU SU CITRINA IR GRIETINE doh.gif , VEL VALGO, VEL IR VEL...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa10: 25 kovo 2008 - 22:28
[quote=Liepa10,2008 03 25, 23:27]
OI NEGALIU, PRISIJUOKIAU....
GERA TEMA thumbup.gif
AS PATI TAI NE KA GALIU PASAKYTI, NEBENT APIE SAVO VYRA. JIS PER PAGIRIAS VALGO VALGO VALGO, GULI, APSISTATO LOVA INDAIS, GERIA ALU SU CITRINA IR GRIETINE doh.gif , VEL VALGO, VEL IR VEL...

Kad as galeciau valgyt kita diena, tai buciau laiminga.Jei padauginu nors truputeli,o apie maisyma alkoholio visai nekalbu(tai ne mano skrandziui doh.gif )tai rytas prasideda jau ne kaip doh.gif Mano draugelis patampa unitazas blush2.gif ir juoda stipri arbata be cukraus ,arba virintas vanduo litrais lotuliukas.gif ir geriausia drauge lova thumbup.gif Jau i vakara ,o tai buna tik kokia 5 ar 6 val. galiu eit po truputi uzkast bigsmile.gif
Taigi stengiuos nepadaugint (nors kartais taip norisi blush2.gif )Taigi gerike is manes nekokia doh.gif
Atsakyti
Isgeriu taurele degtines thumbup.gif Is karto akyse pasvieseje ax.gif Bet tik viena,nes po to vel gali prasideti...
Atsakyti