mineralinis, saldi arbata (mat alkoholis gliukoze is organizmo pasalina), putojantis aspirinas, ir MIEGAS MIEGAS MIEGAS

QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54)
nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju
bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu.
Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu

bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu.
Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu
Aha, man irgi angliukai padeda. Ir diedui mano tai pat.. Dar vat kartais jei tenka viska

Stipri arbata, miegas (jei imanoma, tarkim, vaikai ant galvos nelipa) karsta vonia (taip, kad prakaitas zliaugtu), sieksas... jei zmona dar aplamai kalbetis nori po vakarykscio....
Sia savaite klausiau gyd. toksikologo paskaita (ir apie pagirias). Kelios mintys: Daug skysciu, geriau saldziu :arbatos, sulciu. Vit. C- legenda... Aspirinas visiskai netinka del galimu komplikaciju...Geriau jau Paracetamolio tablete... O prabudus anksti, kol dar tikrosios pagirios nekamuoja, visai tikslinga stiklinaite alaus isgerti... Kai kurios profesionalios pastabos buvo man naujiena... 

a ner ko pijokauti, tada nereikes ir pagiriotis
maniskis kai padaugina tai tris dienas ant maisto sutaupau - nieko nevalgo

maniskis kai padaugina tai tris dienas ant maisto sutaupau - nieko nevalgo

n tikrai susilaikymas pats geriausias dalykas, taciau jei neina, labai padeda Alkaprim

QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 11 24, 23:41)
Daug daug ledu ir jei priima skrandukas - jogurtas arba pienas

Viena pažįstama tai labai žiauriai pachmielinasi-3-4 paras.Tai ji valgo pigius ledus ištisai-tuos vaisinius.Kaušelius meta lauk,tik vidų išryja.Tai kokią 20 suvalgo pirmas 2 dienas..Sako-jai geriausia.Va ir dabar-ryt Naujus švęst,o ji po Kalėdų tik vakar atsigavo.O svarbiausia tai,kad ji tikrai negeria be proto-nu įkala normaliai,bet ne iki vėmimo,ne iki svirduliavimo,nu aš tikrai kartais daugiau padarau,ir silpnai jaučiuos tik ant rytojaus...