Įkraunama...
Įkraunama...

Pagirios (pachmielas)

mineralinis, saldi arbata (mat alkoholis gliukoze is organizmo pasalina), putojantis aspirinas, ir MIEGAS MIEGAS MIEGAS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2007 11 06, 15:54)
nu geda nerealiai bet prisipazinsiu jog kartais ir as prisisnioju blush2.gif
bet zinau kad isgerus dvi stiklines pieno(dar neatsigulus i lova, pas ka skrandis sveikas) neturi rytoj jokiu galvos skausmų ir pagiriu.
Kas nepernesa pieno: 5 tabletes angliuku pries baliu, 5 po baliaus, dar 3 baliaus metu - jokiu pagiriu

Aha, man irgi angliukai padeda. Ir diedui mano tai pat.. Dar vat kartais jei tenka viska user posted image tai tada ramuneliu arbatos kalam, kad sustabdytu user posted image procesa.. blush2.gif
Atsakyti
Stipri arbata, miegas (jei imanoma, tarkim, vaikai ant galvos nelipa) karsta vonia (taip, kad prakaitas zliaugtu), sieksas... jei zmona dar aplamai kalbetis nori po vakarykscio....
Atsakyti
Sia savaite klausiau gyd. toksikologo paskaita (ir apie pagirias). Kelios mintys: Daug skysciu, geriau saldziu :arbatos, sulciu. Vit. C- legenda... Aspirinas visiskai netinka del galimu komplikaciju...Geriau jau Paracetamolio tablete... O prabudus anksti, kol dar tikrosios pagirios nekamuoja, visai tikslinga stiklinaite alaus isgerti... Kai kurios profesionalios pastabos buvo man naujiena... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kose: 18 lapkričio 2007 - 17:29
a ner ko pijokauti, tada nereikes ir pagiriotis lotuliukas.gif
maniskis kai padaugina tai tris dienas ant maisto sutaupau - nieko nevalgo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raugintų kopūstų sriubą, dušas ir daug mineralinio... thumbup.gif
Atsakyti
n tikrai susilaikymas pats geriausias dalykas, taciau jei neina, labai padeda Alkaprim thumbup.gif
Atsakyti
Geras vaistas-aspirino tabletė, galima ir dvi. Daug vandens. Pomidorų sultys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltė_viltė @ 2007 11 24, 23:41)
Geras vaistas-aspirino tabletė, galima ir dvi. Daug vandens. Pomidorų sultys. ax.gif

Daug daug ledu ir jei priima skrandukas - jogurtas arba pienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai prašlitinėju vis pagulėdama,daug gryno vandens geriu ir daug valgau visko,ypač mėsos.Mane tai daugiau neišsimiegojimas kamuoja,nei pačios pagirios.. sad.gif
Atsakyti

Raugintų kopūstų sriuba, mineralinis, kefyras man padeda. Reikia žiūrėti ko skrandis nori tuo metu. g.gif
Atsakyti
Viena pažįstama tai labai žiauriai pachmielinasi-3-4 paras.Tai ji valgo pigius ledus ištisai-tuos vaisinius.Kaušelius meta lauk,tik vidų išryja.Tai kokią 20 suvalgo pirmas 2 dienas..Sako-jai geriausia.Va ir dabar-ryt Naujus švęst,o ji po Kalėdų tik vakar atsigavo.O svarbiausia tai,kad ji tikrai negeria be proto-nu įkala normaliai,bet ne iki vėmimo,ne iki svirduliavimo,nu aš tikrai kartais daugiau padarau,ir silpnai jaučiuos tik ant rytojaus...

rolleyes.gif
Atsakyti