Kaip tik labai ieskojau info apie duonos kepima, receptus duonkepese. Ir stai radau tema!
As turiu duonkepe tokia:

Ja pirkau tevui, masinu turguje uz 30 lt. Nebuvo instrukcijos. Bet apziurejus atrode apynauje, net lipdukas nuo mygtuku nenuluptas. Ka galejau issiverciau (uzrasai vokiski, o as nei bum bum), supratau, kad galima kepti balta duona, rupia duona, maisyti tesla, net marmelada gaminti. Bet vistiek truksta info. Gal kuri turite skaneri ir galetu nuskanuoti savo duonkepes instrukcija, kaip daugmaz naudotis, gal yra elementarus receptai? Buciau labai dekinga.
Kepiau rupia duona, is ekologisku miltu (kvietiniai rupus miltai - taip ant pokelio raso), dejau mieliu, sviesto, cukraus ir druskos. Uzstaciau kepti ant funkcijos, skirtos kepti 1 kg balta duona su traskia pluta (rupiu miltu funkcijoj traskio plutos nebuvo, vietoj jos greitas kepimas). Tai gal kazka ne taip pasirinkau.

Duona siaip nesusmuko, bet labai idomiai pasiskirste, iskepe kaip kubiliukas, i kuri galima butu sriubos pilti.
Dar klausimas: kai isminko tesla, ar pries kepima isimate mentele?