Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

QUOTE(Komandosas @ 2008 01 11, 09:06)

240 temperaturos tikrai nepakaks
karstas oras suprantamas kaip ventiliatoriaius buvimas orkaiteje, jis leidzia kepti keliose skardose iskart (viename mesa, o kitame bulves ar dar ka)

Ka gaminant nepakaks 240 laipsniu temperaturos?

Ventiliatorius gal greiciau tolygiai paskirsto temperatura visoje orkaiteje ir geriau iskepa gaminiai.
P.S. Ne visiems gaminiams kepant reikalingas ventiliatorius, nes yra daug miltiniu gaminiu, kuriems kaip tik nepatartina naudoti ventiliatoriaus.
Atsakyti
Komandosas
pirolize TIKRAI nereikalinga
as pvz termometru nesinaudoju, nors labai pradedanciai seimininkei jis gal ir pravers

Ar kada šveitei prikepusią orkaitę?
Ar kada naudojaisi PIROLIZĖS privalumais? Ar bent jau būti kur nors netoli tuo metu teko?
Ikišamas maisto termometras (termozondas), tai visai ne tas pats kas termometras į pažastį...
Ar kada teko iškepti mėsos gabalą?
Atsakyti
sveiki, galvojam pirkti elektrine orkaite whirpool. Yra pirolizes funkcija ir keturi stiklai durelese.Kazin ar i tarpus tarp stiklu neprisirinks brudo?
Atsakyti
QUOTE(jabd @ 2008 01 11, 14:54)
sveiki, galvojam pirkti elektrine orkaite whirpool. Yra pirolizes funkcija ir keturi stiklai durelese.Kazin ar i tarpus tarp stiklu neprisirinks brudo?

Prisirinks... bet stiklai lengvai išsiema ir galima išvalyti. Čia nereikia ir pirolizės tarp stiklų kepant atsiranda nubėgimų.
Atsakyti
Ot ir man galva apsisuko nuo tų el.viryklių. Aš bandysiu pataupyti, nes virtuvės baldai "Vokė" ir dar labai gerai atrodo, tai nesinori pirkti integruotą ir mokėti min 4000, o kur dar keitimas stalviršio , o jis pas mane gan didokas. Pažįstami giria Gorenje EC-7768E, dabar ji kainuoja 1999Lt. Vyras norėtų sensorinio valdymo, bet kažkaip pastatomose, jo nelabai randu. Tiesa, iš pradžių buvau susigundžiusi indukcine, bet sako jog tie spinduliai nelabai sveika. O kaip jūs galvojate g.gif
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 01 15, 12:44)
Ot ir man galva apsisuko nuo tų el.viryklių. Aš bandysiu pataupyti, nes virtuvės baldai "Vokė" ir dar labai gerai atrodo, tai nesinori pirkti integruotą ir mokėti min 4000, o kur dar keitimas stalviršio , o jis pas mane gan didokas. Pažįstami giria Gorenje EC-7768E, dabar ji kainuoja 1999Lt. Vyras norėtų sensorinio valdymo, bet kažkaip pastatomose, jo nelabai randu. Tiesa, iš pradžių buvau susigundžiusi indukcine, bet sako jog tie spinduliai nelabai sveika. O kaip jūs galvojate g.gif

As geriau rinkciausi AEG 41056VH-MN
Bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
O kodėl šią siūlote blush2.gif Kiek ji kainuoja. Man turi būti 50cm pločio. Jeigu galite patarkite gerą viryklę. Mokėčiau 2,5-3,0 tūkst.lt.
Atsakyti
nelabai randu, kuo skiriasi orkaitės AEG B3191-4M ir AEG B31915-4M? kad vizualiai rankenėlių forma kita pastebėjau, o daugiau? ir kodėl būtent šie modeliai šiuo metu išparduodami: seniai pagaminti ir nebegaminami ar kokia kita priežastis?
P.S. visada maniau, kad internetu perkant yra pigiau, bet buvom Vilniuje apsižiūrėti, kaip technika gyvai atrodo, tai žiūriu, kad ne - Ermitaže didesnės nuolaidos, nei siūlo didmenininkai. Keista g.gif:
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 15, 17:57)
nelabai randu, kuo skiriasi orkaitės AEG B3191-4M ir AEG B31915-4M? kad vizualiai rankenėlių forma kita pastebėjau, o daugiau? ir kodėl būtent šie modeliai šiuo metu išparduodami: seniai pagaminti ir nebegaminami ar kokia kita priežastis?
P.S. visada maniau, kad internetu perkant yra pigiau, bet buvom Vilniuje apsižiūrėti, kaip technika gyvai atrodo, tai žiūriu, kad ne - Ermitaže didesnės nuolaidos, nei siūlo didmenininkai. Keista g.gif:

AEG B3191-4M ir AEG B31915-4M skiriasi tik dizainu, yra praktiškai vienodo "senumo" modeliai.
Kodėl jų kaina taip skiriasi???? g.gif
Gal atsakytų tik gamintojas.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 15, 16:23)
AEG B3191-4M ir AEG B31915-4M skiriasi tik dizainu, yra praktiškai vienodo "senumo" modeliai.
Kodėl jų kaina taip skiriasi????  g.gif
Gal atsakytų tik gamintojas.

ačiū už atsakyma, tik kainą turėjau omeny ne modelių, nes jų kaina panaši, o tai, kad tas pats modelis dabar Ermitaže pigiau nei pas didmenininkus, nors, kaip supratau iš ankstesnių kitų pasiskymų, prekybos centrai perka iš tų pačių didmenininkų, todėl pas didmenininkus kainos mažiausios g.gif
o AEG B31915-4M jau seniai gaminama?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 15, 18:28)
ačiū už atsakyma, tik kainą turėjau omeny ne modelių, nes jų kaina panaši, o tai, kad tas pats modelis dabar Ermitaže pigiau nei pas didmenininkus, nors, kaip supratau iš ankstesnių kitų pasiskymų, prekybos centrai perka iš tų pačių didmenininkų, todėl pas didmenininkus kainos mažiausios g.gif
o AEG B31915-4M  jau seniai gaminama?

Va to, tai nepasakysiu g.gif gaminami senokai, bet kiek??? net nėr kur pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 01 15, 16:44)
Va to, tai nepasakysiu  g.gif  gaminami senokai, bet kiek??? net nėr kur pasižiūrėt

būsiu įkyri - kodėl Ermitaže pigiau g.gif
Atsakyti