Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

sveikutes seimininkeles biggrin.gif
kadangi po poros savaiciu turetu parkeliauti naujas virtuvinis, laikas butu isigyti orkaite ir kaitlente, kad butu galima imonuoti iskart. lyg ir nusisprendziau rinktis is AEG, bet firma buvo lengviau issirinkti nei modeli... nzn baigiu nuprotet kiek ju ten daug ir kaip issirinkt... noreciau isitekt i 3000lt, turetu buti imontuojama. gal galetumete patarti kasnors? nes pardose kiek klausdavau tai tie konsultantai kazkokie apatiski, tingi aiskint. i ka reiketu atsizvelgt perkant orkaite ir kaitlente? kazin ar pirkti kur neatsieamos jos kartu? ar kur valdosi atskirai? aij dar pamirsau pasakyt-mano vyras labai nori kad kaitlente valdytusi sensoriskai, niu prisilietimu ant pacios kaitlentes. tai va dabar belieka tik issirinkt.
gal koki patarima?
thanks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 01 21, 01:51)
sveikutes seimininkeles  biggrin.gif
kadangi po poros savaiciu turetu parkeliauti naujas virtuvinis, laikas butu isigyti orkaite ir kaitlente, kad butu galima imonuoti iskart. lyg ir nusisprendziau rinktis is AEG, bet firma buvo lengviau issirinkti nei modeli... nzn baigiu nuprotet kiek ju ten daug ir kaip issirinkt... noreciau isitekt i 3000lt, turetu buti imontuojama. gal galetumete patarti kasnors? nes pardose kiek klausdavau tai tie konsultantai kazkokie apatiski, tingi aiskint. i ka reiketu atsizvelgt perkant orkaite ir kaitlente? kazin ar pirkti kur neatsieamos jos kartu? ar kur valdosi atskirai? aij dar pamirsau pasakyt-mano vyras labai nori kad kaitlente valdytusi sensoriskai, niu prisilietimu ant pacios kaitlentes. tai va dabar belieka tik issirinkt.
gal koki patarima?
thanks mirksiukas.gif

iš manęs menka patarėja, bet pabandysiu, jei nesuklysiu smile.gif
aš irgi išsirinkau AEG, manau, kad pasirinkimas geras thumbup.gif
jei gali skirti iki 3000 , tai gali imti supirolize-savaiminiu išsivalymu orkaitę mirksiukas.gif jei statysi kartu abi (pas mus orkaitė stovės šoniniam penale), tai gali ir neatsiejams, jokio skirtumo, bet... tada jau valdysis turbūt orkaitės mytukais g.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2008 01 20, 20:41)
Šiaip pasidomėk, gal gamina ir kitus modelisu su kitokiom rankenom, negi tik šitą vienintelį. Arba gal rastum ka nors analogiško iš Electrolux?

AEG radau vienintelį modeliuką su tokia rankena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2008 01 21, 03:51)
sveikutes seimininkeles  biggrin.gif
gal koki patarima?
thanks mirksiukas.gif

Siūlyčiau pasižiūrėti indukcinę kaitlentę Electrolux EHD 60020 P (indukcinę kaitlentę lengviau valyti, neprikepa)
Orkaitę AEG B 3191-4-M
Atsakyti
Taigi, apžiūrėjau ir visai patiko AEG Elktrolux 41056 ir pas mus Kėdainiuose žada atvežti apie 1700Lt. Tiesa, dar neišsiaiškinau ar yra tas filtras ir pro kur išeina tas karštas garas, draugė perspėjo kad tik nebūtų pro šoną. Kaip supratau čia man galėtų patarti Donatas ir Monika. Tad laukiu g.gif
Atsakyti
perskaičiau čia, kad riebalų filtras- gerai. O ką jis daro ir kaip jis veikia? Ar tikrai tai- labai svarbus kriterijus renkantis orkaitę?
Kažkaip sunkiai man sekasi rasti orkaitę (įmontuojamą), kuri turėtų ir savaiminio išsivalymo f-ją, ir riebalų filtrą, ir (kol kas man tai svarbiausia)-užraktą nuo vaikų.
Žinoma, ir pagal kainą renkuosi - labai stengiuosi, kad ji neviršytų 1500 Lt.
Kol kas radau AEG B5701-4M,Kaina: 1439,00 Lt - su tuo mistiniu riebalų filtru, apsauga nuo vaikų, bet - be išsivalymo f-jos.
Gal išmanantys pasiūlytų alternatyvų?...
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 01 22, 09:08)
perskaičiau čia, kad riebalų filtras- gerai. O ką jis daro ir kaip jis veikia? Ar tikrai tai- labai svarbus kriterijus renkantis orkaitę?
Kažkaip sunkiai man sekasi rasti orkaitę (įmontuojamą), kuri turėtų ir savaiminio išsivalymo f-ją, ir riebalų filtrą, ir (kol kas man tai svarbiausia)-užraktą nuo vaikų.
Žinoma, ir pagal kainą renkuosi - labai stengiuosi, kad ji neviršytų 1500 Lt.
Kol kas radau AEG B5701-4M,Kaina: 1439,00 Lt - su tuo mistiniu riebalų filtru, apsauga nuo vaikų, bet - be išsivalymo f-jos.
Gal išmanantys pasiūlytų alternatyvų?...

bijau nuvilti, bet man su pirozile (issivalymu) pigiausia uz 1600 pasiule sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 22, 10:27)
bijau nuvilti, bet man su pirozile (issivalymu) pigiausia uz 1600 pasiule sad.gif

o tai gal ir be jos išsiversiu?...Nes, kaip suprantu, tiesiog kartais reikės įlysti į tą orkaitę su skudurėliu ir specialiu valikliu, ir pavalyti...(pati neturėjauniekada orkaitės, o mas tėvus to darbo neteko dirbti niekada... blush2.gif )

Bet, įdomumo dėlei - AŠA - gal pameni, koks tai modelis buvo - pigiausias su pirolize?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 22 sausio 2008 - 10:13
B5741-4-M — 1600 Lt
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 01 22, 11:16)
B5741-4-M — 1600 Lt

na aš dar paįkyrėsiu - o kur tokią kainą galima rasti? Nes Google'as rado tik vieną vietą(gal ,aišku, reikia numerį ne taip pratenzingai įvesti..) - computer.lt, ten kaina - 1699 Lt.
Ir dar klausimėlis - bent jau elektrolux puslapyje neparašyta, tai suprantu, kad tos stebuklingos ir man mistinės ,,riebalų filtro" f-jos šitas ,,aparatas" neturi...O gal jis nereikalingas, kai pirolizė yra (na, bandau mąstyti taip:' maždaug, jei pati išsivalo, tai gal nereikia tų riebalų filtruoti?... lotuliukas.gif

o ! radau Naminukas.lt- ten ra6o, kad yra riebalų filtras, xixi:)

O tamsta gal pats(pati) tokią ir turi?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 22 sausio 2008 - 10:42
QUOTE(lipke @ 2008 01 22, 10:38)
na aš dar paįkyrėsiu - o kur tokią kainą galima rasti? Nes Google'as rado tik vieną vietą(gal ,aišku, reikia numerį ne taip pratenzingai įvesti..) - computer.lt, ten kaina - 1699 Lt.
Ir dar klausimėlis - bent jau elektrolux puslapyje neparašyta, tai suprantu, kad tos stebuklingos ir man mistinės ,,riebalų filtro" f-jos šitas ,,aparatas" neturi...O gal jis nereikalingas, kai pirolizė yra (na, bandau mąstyti taip:' maždaug, jei pati išsivalo, tai gal nereikia tų riebalų filtruoti?... lotuliukas.gif
o ! radau Naminukas.lt- ten ra6o, kad yra riebalų  filtras, xixi:)

O tamsta gal pats(pati) tokią ir turi?..

nea, aš irgi renkuosi techniką, iš pradžių aukštai šokau, dabar žemai krintu lotuliukas.gif vienintelį ką pasirinkau AEG, kažkaip vardas toks neblogas iki šiol buvo ax.gif paskui viskas atsiremia į kainą, nes reikia visos buitinės technikos, naujas virtuvinis bus, remonto reikės ir pan., ir pan. taigi, tada pažiūrėjom į dizainą ir nusprendėm biggrin.gif
Papildyta:
mūsų pasirinkimas - paprasciausias variantas - AEG B31915-4M ir AEG 66200-KMN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 22 sausio 2008 - 11:03
QUOTE(AŠA @ 2008 01 22, 12:02)
nea, aš irgi renkuosi techniką, iš pradžių aukštai šokau, dabar žemai krintu lotuliukas.gif vienintelį ką pasirinkau AEG, kažkaip vardas toks neblogas iki šiol buvo  ax.gif paskui viskas atsiremia į kainą, nes reikia visos buitinės technikos, naujas virtuvinis bus, remonto reikės ir pan., ir pan. taigi, tada pažiūrėjom į dizainą ir nusprendėm  biggrin.gif
Papildyta:
mūsų pasirinkimas - paprasciausias variantas - AEG B31915-4M ir AEG 66200-KMN

pas mus irgi tokia pati situacija- viską keičiam, todėl norim įsitekti į 10 000 Lt - su naujais virtuvės baldais (tik stalo ir kėdžių nepirksim), reikia gartraukio, indaplovės ir orkaitės.Kailentę turim- 3 metus jau- Zanussi.Nieko ypatingo, bet aš ja patenkinta - kažkaip ir valyti susiradau gerą priemonę, ir šiaip, po tiek laiko - ji vis dar gerai atrodo, tai nekeisim irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2008 01 22, 11:14)
pas mus irgi tokia pati situacija- viską keičiam, todėl norim įsitekti į 10 000 Lt - su naujais virtuvės baldais (tik stalo ir kėdžių nepirksim), reikia gartraukio, indaplovės ir orkaitės.Kailentę turim- 3 metus jau- Zanussi.Nieko ypatingo, bet aš ja patenkinta - kažkaip ir valyti susiradau gerą priemonę, ir šiaip, po tiek laiko - ji vis dar gerai atrodo, tai nekeisim  irnesakyk.gif

tai likimo sesės esam biggrin.gif mes irgi realiai paskaičiavom, kad pačiu parasčiausiu (bet ne prasčiausiu rolleyes.gif ) variantu ir bus 10 000 verysad.gif bet jau trauktis nebėra kur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 22 sausio 2008 - 11:22