Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas gimdymas

Nėšumo metu jaučiausi puikiai, tik kartais pasidarydavo silpna parduotuvėje, kadangi vis trūkdavo šviežio oro...
Išaušo liepos 17 rytas. Tą dieną tuėjau gimdyti... nestuke.gif Tačiau puškavau kaip puškavusi ir jokių gimdymo žymių nejaučiau...
Liepos 28 rytą lankiausi poliklinikoje, kur atliko tyrimus. Pasakė, kad viskas gerai, nuramino, kad pirmą kartą dažnai vaikiukai gimsta vėliau, negu nustatyta ir patvirtino, kad šiandien dar negimdysiu...
Sumaniau aplankyti draugę. Buvo pietų metas ir pakliuvau į cepelinų balių... thumbup.gif Taigi, suvalgiau 4, net kvėpuoti pasidarė sunku... Na, pamaniau, gerai, kad šiandien gimdyti nereikės... Nes net kvėpuoti darosi sunku nuo persivalgymo... Apie 7 vakaro dar užsukom pas mano tėvus. Pritūpiau, norėdama paimti nukritusį telefoną ir pajutau,lyg būčiau apsišlapinusi... Hm...apsi..., pamaniau... Atsistojau, - jokio vandens, jokių skysčių daugiau nebuvo... Vėl atsitūpiau... Vėl sudrėkau... Kadangi girdėjau, kad vandenys pasileidžia dideliu kiekiu, nelabai supratau, kas man darosi...
Tuo metu, kai tūpčiojau ir vėl stojausi, virtuvėje šeimininkaujantis tėtis paprašė nuvažiuoti į daržą parvežti svogūnų... Apsimoviau sesers kelnes ir paėmusi autobusiuko raktelius, nuvažiavau į daržą... Grįžau su tais svogūnais, pasiskambinau tetai, kuri kadaise dirbo akušere. Ji kuo greičiau liepė man važiuoti į polikliniką...Tačiau aš neskubėjau, parvažiavau namo, įsidėjusi įklotą, laukiau skausmų... Artėjant vidurnakčiui, užsimaniau važiuoti į polikliniką. Tiesą pasakius, suisterikavau- kad taip po truputį išbėgs visas skystis, o skausmų taip ir nepajusiu...
Žinoma, kelyje būtinai turėjo sustabdyti policija. Jaunas vyriškis paprašė dokumentų, o mano vyras flegmatiškai atsakė: Šiaip tai gimdyt važiuojam, bet tuoj surasiu" Žinoma, dokumentų policininkas nebereikalavo, tik palinkėjo sėkmės...
Štai mes ir gimdymo namuose... Kažkas gimdo; už durų sklinda riksmas ir daktarės raginimai: "stumk, stumk" Gimdyvė paniškai klykia, gydytoja šaukia, kad ji apsiramintų... blush2.gif Stebiu balantį ir raustantį savo vyro veidą."Nebijok, aš taip nešauksiu",- nuraminu jį...Niekada nešaukiu, kadangi esu pakankamai kantri...
Man duoda atskirą palatą, pastato klizmą. Ach, tie nelemti 4 cepelinai, kuriuos suvalgiau per pietus... Kad būčiau žinojusi, kaip dėl to pasigailėsiu...
Kiekvienas skausmo priepuolis sukelia pykinimą... Vyras stovi šalia su didžiuliu indu ir laukia, kol išsivemsiu...
Akušerei įėjus, klausiu, kiek dar reikės kentėti ir kada pagaliau prasidės gimdymas.."Kentėk, kiek gali, o kai nebegalėsi, pasakyk"-atsako ji.
Hm, kai nebegalėsiu kentėt, turbūt numirsiu... Vis nesuprantu, ką reiškia tas posakis ir kada aš pajusiu, kad nebegaliu kentėt...
Vėl klausiu, kada žmogus nebegali kentėt...Ji, praradus kantrybę prieina ir sako, na, gerai, patikrinsiu...
Ir tik prisiartinusi prie manęs sušunka: "O, Dieve, tu gi jau gimdai! Kodėl nieko nesakei?" Operatyviai dedasi kepurę, maunasi pirštines, kviečia gydytoją... Liepia pastumti stipriau, sako, -"matosi galvytė" ... Paklausiu "-ar ne ryža?" Tas klausimas joms sukelia juoką... Pagaliau šiltas kūnelis maloniai išlenda ir mano dukrytę padeda man ant krūtinės... Paraudusi, gleivėta ir šiek tiek kraujuota, - bet pati gražiausia iš anksčiau kada nors matytų thumbup.gif .... Po gimdymo vyras siūlosi pasilikti, kadangi viskas užtruko iki 6 val ryto... Tačiau matau, kad jis bet kuriuo atveju gali smigti ir išleidžiu jį namo... Juk vis tiek nemiegosiu... Ką tik gimė mano pirmoji dukra, ir net nesusimąstau, kad galiu nematyti jos tas pirmąsias valandas...Dabar jai jau 6 metai... Bet dar niekada nerašiau jos gimdymo istorijos wub.gif
Atsakyti
Nu linksma istorija. Taip smagiai paskaiciau.
Sekmes jums. Gimdykit jau trecia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angangute @ 2006 12 10, 13:02)
Nu linksma istorija. Taip smagiai paskaiciau.
Sekmes jums. Gimdykit jau trecia mirksiukas.gif

Ačiū už sėkmę, smile.gif ...O, kad tik pagimdyt reikėtų ir to užtektų...
Deja, reikia ir užaugint doh.gif doh.gif ... Gal užteks dviejų, tuo labiau, kad įsigijom šuniuką... Db jis kaip mūsų trečiasis. Duodamės su juo iki išprotėjimo
Atsakyti
Bukite laimingi ir auklekite ne tik vaikelius bet ir suniuka...tikrai grazi istorija!!!sekmes
Atsakyti
Šaunuolė, linksmai aprašei savo istoriją smile.gif tik tokias ir galima skaityti būsimoms gimdyvėms - nėra ko jas gąsdinti wink.gif
Atsakyti
labai grazus aprasymas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ale daug cepelinų tilpo į pilvelį 4u.gif Matyt, gyventojui tiek reikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2006 12 10, 14:33)
Bukite laimingi ir auklekite ne tik vaikelius bet ir suniuka...tikrai grazi istorija!!!sekmes

QUOTE(SilRa @ 2006 12 10, 18:24)
Šaunuolė, linksmai aprašei savo istoriją smile.gif tik tokias ir galima skaityti būsimoms gimdyvėms - nėra ko jas gąsdinti wink.gif

QUOTE(vikuliaa @ 2006 12 10, 18:48)
labai grazus aprasymas  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Jusma @ 2006 12 11, 13:12)
Ale daug cepelinų tilpo į pilvelį 4u.gif Matyt, gyventojui tiek reikėjo ax.gif

Ačiū už gražius komentarus, linkiu visoms malonaus gimdymo thumbup.gif ...
O del cepelinų tai nzn, ko taip saiko neturėjau doh.gif
Atsakyti
na po tokiu istoriju daugiau norinciu gimdyt turetu atsirast lotuliukas.gif
nes visur tik ir prisiskaitom kaip tai yra baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2006 12 10, 00:21)
Nėšumo metu jaučiausi puikiai, tik kartais pasidarydavo silpna parduotuvėje, kadangi vis trūkdavo šviežio oro...
Išaušo liepos 17 rytas. Tą dieną tuėjau gimdyti...  nestuke.gif Tačiau puškavau kaip puškavusi ir jokių gimdymo žymių nejaučiau...
Liepos 28 rytą lankiausi poliklinikoje, kur atliko tyrimus. Pasakė, kad viskas gerai, nuramino, kad pirmą kartą dažnai vaikiukai gimsta vėliau, negu nustatyta ir patvirtino, kad šiandien dar negimdysiu...
Sumaniau aplankyti draugę. Buvo pietų metas ir pakliuvau į cepelinų balių...  thumbup.gif Taigi, suvalgiau 4, net kvėpuoti pasidarė sunku... Na, pamaniau, gerai, kad šiandien gimdyti nereikės... Nes net kvėpuoti darosi sunku nuo persivalgymo... Apie 7 vakaro dar užsukom pas mano tėvus. Pritūpiau, norėdama paimti nukritusį telefoną ir pajutau,lyg būčiau apsišlapinusi... Hm...apsi..., pamaniau... Atsistojau, - jokio vandens, jokių skysčių daugiau nebuvo... Vėl atsitūpiau... Vėl sudrėkau... Kadangi girdėjau, kad vandenys pasileidžia dideliu kiekiu, nelabai supratau, kas man darosi...
Tuo metu, kai tūpčiojau ir vėl stojausi, virtuvėje šeimininkaujantis tėtis paprašė nuvažiuoti į daržą parvežti svogūnų... Apsimoviau sesers kelnes ir paėmusi autobusiuko raktelius, nuvažiavau į daržą... Grįžau su tais svogūnais, pasiskambinau tetai, kuri kadaise dirbo akušere. Ji kuo greičiau liepė man važiuoti į polikliniką...Tačiau aš neskubėjau, parvažiavau namo, įsidėjusi įklotą, laukiau skausmų... Artėjant vidurnakčiui, užsimaniau važiuoti į polikliniką. Tiesą pasakius, suisterikavau- kad taip po truputį išbėgs visas skystis, o skausmų taip ir nepajusiu...
Žinoma, kelyje būtinai turėjo sustabdyti policija. Jaunas vyriškis paprašė dokumentų, o mano vyras flegmatiškai atsakė: Šiaip tai gimdyt važiuojam, bet tuoj surasiu" Žinoma, dokumentų policininkas nebereikalavo, tik palinkėjo sėkmės...
Štai mes ir gimdymo namuose... Kažkas gimdo; už durų sklinda riksmas ir daktarės raginimai: "stumk, stumk" Gimdyvė paniškai klykia, gydytoja šaukia, kad ji apsiramintų...  blush2.gif Stebiu balantį ir raustantį savo vyro veidą."Nebijok, aš taip nešauksiu",- nuraminu jį...Niekada nešaukiu, kadangi esu pakankamai kantri...
Man duoda atskirą palatą, pastato klizmą. Ach, tie nelemti 4 cepelinai, kuriuos suvalgiau per pietus... Kad būčiau žinojusi, kaip dėl to pasigailėsiu...
Kiekvienas skausmo priepuolis sukelia pykinimą... Vyras stovi šalia su didžiuliu indu ir laukia, kol išsivemsiu...
Akušerei įėjus, klausiu, kiek dar reikės kentėti ir kada pagaliau prasidės gimdymas.."Kentėk, kiek gali, o kai nebegalėsi, pasakyk"-atsako ji.
Hm, kai nebegalėsiu kentėt, turbūt numirsiu... Vis nesuprantu, ką reiškia tas posakis ir kada aš pajusiu, kad nebegaliu kentėt...
Vėl klausiu, kada žmogus nebegali kentėt...Ji, praradus kantrybę prieina ir sako, na, gerai, patikrinsiu...
Ir tik prisiartinusi prie manęs sušunka: "O, Dieve, tu gi jau gimdai! Kodėl nieko nesakei?" Operatyviai dedasi kepurę, maunasi pirštines, kviečia gydytoją... Liepia pastumti stipriau, sako, -"matosi galvytė" ... Paklausiu "-ar ne ryža?" Tas klausimas joms sukelia juoką... Pagaliau šiltas kūnelis maloniai išlenda ir mano dukrytę padeda man ant krūtinės... Paraudusi, gleivėta ir šiek tiek kraujuota, - bet pati gražiausia iš anksčiau kada nors matytų thumbup.gif .... Po gimdymo vyras siūlosi pasilikti, kadangi viskas užtruko iki 6 val ryto... Tačiau matau, kad jis bet kuriuo atveju gali smigti ir išleidžiu jį namo... Juk vis tiek nemiegosiu... Ką tik gimė mano pirmoji dukra, ir net nesusimąstau, kad galiu nematyti jos tas pirmąsias valandas...Dabar jai jau 6 metai... Bet dar niekada nerašiau jos gimdymo istorijos wub.gif

Trumpa, smagi ir grazi istorija. Aukit dideli ir sveiki.
Atsakyti
nu šaunuolė, praėjus šitiekai metų dar taip sklandžiai viską papasakojai thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti