Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

Sveiki,
norejau pasidometi kaip sugyvena du dalykai: soliariumas ir nestumas? Jei eiti i soliariuma viena karta per savaite po 6-12 min., ar tai jau daug? Vieni sako, kad anksciau net specialiai nescias kvarcuodavo (kai dar soliariumu nebuvo), o tai tokiu sezono metu ypac gerai (kai truksta saules), saule tai ir geras antidepresantas. Kai paklausiau savo akuseres, tai ji man uzdraude sad.gif Man dabar 11 nestumo savaite, nesioju dvynukus clap.gif Bet taip yra gerai pasisildyti rolleyes.gif
Atsakyti
Zinau, kad nori pasisildyt, bet teks pakentet mad.gif Negalima nesciom nei soliariumas nei saule. Deja. Toks jau tas hormonu "darbas". UV spinduliai skatina pigmentacija, taip kad vietoj grozio gali dar didesni galvos skausma isitaisyt sad.gif
Atsakyti
Jokiu soliariumų nėštukei! Dabar turi būti graži jau nuo paties nėštumo thumbup.gif
Atsakyti
Na ka gi, didelis visoms aciu uz pastabas. Prisikaitinsiu soliariume kai pagimdysiu biggrin.gif Bet dar norejau paklausti, o kaip del savaiminio idegimo kremu? Ar jie taip pat negerai? g.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif jais gali tepliotis iki soties, nekenkia...tik gali nevienodai isigerti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (ciuncia @ 2004 04 16, 07:43)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif jais gali tepliotis iki soties, nekenkia...tik gali nevienodai isigerti wink.gif

merginos! idegusi oda nebemadinga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dabar madoje aristokratiskas baltumas, nelaidykit pinigu vejais laugh.gif
Atsakyti
Kol buvau nescia ir maitinau po soliariumus nelaksciau, bet po viso to reikalo taip ir ieskau progos kaip ten uzbegti! wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, man dabar irgi idomu pasidare siaip as namie turiu veido soliariuma ar jis irgi kenkia nestumo metu g.gif ? Gal atsiras pigmentines demes g.gif ?
Atsakyti
QUOTE (klaudi22 @ 2004 04 19, 08:37)
Sveikos, man dabar irgi idomu pasidare siaip as namie turiu veido soliariuma ar jis irgi kenkia nestumo metu g.gif ? Gal atsiras pigmentines demes g.gif ?

Gali atsirasti, gali ir neatsirasti dry.gif Veida geriau savaiminio idegio kremu per neshtuma patepti smile.gif .
Atsakyti
Vaiksciojau sau i soliariuma 3 k. per savaite po 10 min ir nezinojau kad laukiuosi. Tai prisiminusi jau kuri laika grauziuosi....Kuo galejau pakenkti savo turteliui?
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo, gydytoja grieztai uzdraude eiti i soliariuma del persileidimo rizikos. Taciau jei buvai ir nieko neatsitiko - manau, nera ko pergyventi. Blogai galejo buti tada, bet dabar pavojaus nebera. Paprasciausiai ten nebeik smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Kari @ 2004 10 26, 07:42)
Paprasciausiai ten nebeik smile.gif

As ir nebeinu i soliariuma kaip tik suzinojau kad laukiuosi
Atsakyti