Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

o as vakar buvau soliariume thumbup.gif pagulejau siltai 4 min, kaip gera buvo, aisku, povikio dar nesimato, bet vien ta siluma taip maloniai kuna apdenge rolleyes.gif maniau gal ellius spardysis, bet nieko, gulejo sau siltai ir snaude turbut..

daznai nevaiksciosiu bet kartais po kelias min tikrai nueisiu, nes man reikia SVIESOS terapijos rolleyes.gif
Atsakyti
Manau,kad soliariumas nekenkia nestumo metu g.gif As prie juros buvau kelias valandas ir nudegiau savo pilvuka,tai siek tiek pergyvenau,nes juk sako,kad ir saule yra kenksminga jei per ilgai buni blink.gif O cia kelios minutes soliariume ir ne kasdien thumbup.gif Daug kur skaiciau,kad galima clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Goga @ 2004 11 09, 17:07)
daznai nevaiksciosiu bet kartais po kelias min tikrai nueisiu, nes man reikia SVIESOS terapijos  rolleyes.gif

aha man irgi labai patinka ta sviesos terapija thumbup.gif , savotiskas atsipalaidavimas. Sau guli silta, muzika groja... viskas ir as einu siandiem keliom minutem wink.gif
Atsakyti
kol esu nescia, as ir susilaikau nuo sio malonumo. o isbalusi veiduka tepuosi savaiminio idegio kremuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Pia @ 2004 10 26, 10:28)
nesenai skaiciau spaudoj (nepamenu ar lietuviskoj ar vokiskoj), kad geros kokybes soliarumas nestumo metu nekenkia. gydytojas sake, kad jei mamyte nenori vaikscioti isbalusi, tai tegu eina. tik manau nereiktu po keleta kartu i savaite lakstyti. as turbut eisiu vien veida "pasideginti", nes jau tokia isbalusi esu.

taigi soliariume tipo mes deginamas, o tai yra organizmas gauna vitamino D. o per nestuma kai kuriu vitaminu perteklius tai salygoja persileidima. Tai wa jei nieko dar nenutiko tai fajna, o as tai nerizikuoju. Ir niekam tavo isbalimas isskyrus tave nerupi biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1100249754[/mergetime]
beje del to isbalimo, tai pirma reik issiaiskint priezasti,, paziuret kraujo tyrimus. gal siaip kas nelabai gerai, o tepliotis ir kremais reiks atsargiai nes kas te zino, xemikalu visokiu prikisha..
Atsakyti
QUOTE (Goga @ 2004 11 09, 18:07)

daznai nevaiksciosiu bet kartais po kelias min tikrai nueisiu, nes man reikia SVIESOS terapijos rolleyes.gif

shviesos terapija maazhai ka bendro teturi su soliariumu....
Atsakyti
Na aš tai būdama nėščia vaikščiojau į soliariumą,tiesa retokai,po 10 min. tik,ir ką-nieko neatsitiko..
Aišku nesakau-kad bėkit visos ten,bet manau jei labai nori-tai galima rolleyes.gif
Tik su protu wink.gif
Atsakyti
O as noreciau tik veiduka padeginti, ar galima? rolleyes.gif
Atsakyti
vat as irgi galvoju apie veiduka g.gif
o kur galima tik veiduka pasideginti siaip, Kaune? smile.gif nes kiek pamenu visokiose La Bambose tai ten soliariumai visam kunui - na atsiguli ir guli, ar ten reik prasyt, kad tik veido lempas ijungtu? g.gif
Atsakyti
Šiaip tai "Sulisun" turi lempas tik veidui. Na bent jau pas mus Vilniui.Kaune irgi turėtų būti, manau...Ten atsisėdi į tokią didelę kėdę ir nusileidžia tokie dideli "akiniai" prieš veidą tiesiai...Aš tai bėgsiu šiandien padegint veidelio...Pilvuką užsidengsiu kruopčiai.Viskas bus o.k., manau thumbup.gif
Atsakyti
As bijociau ir taskas.[FONT=Impact]
Atsakyti
man pa kol kas kosmetologe uzdejo ant veiduko bronzatoriu, tai kai nueisiu pas daktare jos pasiklausiu, ka ji mano, jei neleis toliau bronzinsiuosi wink.gif
Atsakyti