Esu isbandzius si metoda su savo vyresne. Beveik iki metuku ja reikejo nesioti ie supti kol uzmiega, ir ne 5 min o apie 30min. Pradzioj lyg ir nieko buvo, bet paskui daejo iki to, kad man reikejo mesti ja maitinti savo pienuku ir skubiai gydit nugara, gerti visokius vaistus, nes buvo kazkoks nervu uzdegimas skaudejo visa kuna, ir nugara ir rankas ir t.t. Gyd, pasake liautis nesiuoti vaika, nes tada reiks labai ilgai gyditis

Tai va....ji buvo labai nerami, nekaip nepavykdavo uzmygti, o nesioti as jau nebegalejau, tevelio nesiojimas netiko. Kai sedejau salia lovytes, laikiau uz rankytes ir t.t. atsistodavo lovytei ir rekdavo, kad imciau ant ranku. Kazkokiam zurnale perskaiciau apie si metoda.........Pradejom nuo 3 min. palikdavau viena kambaryje, iseidavau i kita kambari ir vos neverkiau pati kartu su ja. Taip kelis kartus palikdavau 3 min., paskui 5 min., ateidavau buciuodavau raminau, bet ant ranku negalima imti, paskui 7min. Neprisimenu ar pirma vakara ji pati uzmigo. bet per kelis vakarus mums pavyko........uzmygo pati. Galiu pasakyti, kad sitas metodas mums padejo, nors man buvo labai sunku girdeti kaip jinai verkia, norejosi sokti begti imti ant ranku, bet kentejau...........
Manau sis metodas netinka maziukams, galima pabandyti kai vaikui apie 11-12men. Mes tikrai turejom problemu su uzmigdymu vakarais (ir diena irgi). Bet cia tikriausiai del to, kad ji nemokejo pati uzmigti. Viasada uzmigdavo tik kai as ja nesiojau , ir neisivaizdavo kaip cia galima uzmigti lovytei. Palikdama ja lovytei ir ateidama kas 3-5-7 min. parodziau, kad galima uzmigti ir ne ant mamos ranku, o mamyte visada salia, ir ji nera palikta viena, mamyte ateina nuramina pabuciuoja.......
Na iki pamelynavimo jinai tikrai neverke, gal labiau rieke......
Manau, ji paprasciausiai suprato, kad mamyte visada salia, kad jeigu kas as iskarto atbegsiu. Per koki menesi jau gerai megojo, ir nakti pradejo geriau miegoti.
Aisku sis metodas negali tikti visiems vaikams, bet manau verta isbandyti. Jeigu po kokiu 3-4 dienu nebus juokiu pasikeitimu reiskia sitas metodas jums netinka..........
В тюрьме столько не сидят, сколько вы в интернете.