na neee as tokiu pakabu nenoreciau... Kaip nesuprantu kaip zmones gali nusauti gyvuna, taip cia neee...
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo
taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...
Vyras liko issiziojes kai gryzo

Man po siai dienai patinka

Idomiausia - kad MB brolis, statybininkas labai gerai ivertino mano kaip sienu spakliuotojos, sveitejos ir dazytojos darba
Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti

Si savaitgali turiu minciu siam darbui atsideti

Cia kaip buvo IKI remonto

O cia jau PO remonto
Papildyta:rakatanga, kokias sienu spalvas rinktis labai priklauso nuo patalpos apsvietimo...
Labai seku dizainerio Thom Filicia darbus (kasdien ziuriu jo laida per STYLE kanala, parsisiunciau jo knyga) - man jo interjerai superiniai... pasigooglink panau tikrai rasi i ka akis paganyti...
kiek as suprantu - tai jei renkiesi sviesius baldus, sienos gali buti ir tamsesnes... man labai patiko vat sis variantas mano mineto dizainerio - siena tamsi, bet isdazytas sviesus "blynas" i kuri pakabintas veidrodis, paprasta bet labai grazu (bent jau man

)