vat paziurekit... kaip man cia grazu...

Zaneta75, gražiai pasidarbavai
Įdomu, kokia spalva dažyta, nes vietom į raudoną, vietom į rudą.
Su žydrom mūsų platumose reiktų atsargiai ...

Su žydrom mūsų platumose reiktų atsargiai ...
Sakyciau tokia pernokusios vysnios spalva
Del zydros - pritariu
Sese mano turejo zydra miegama tai net vasara man ten salta buvo... Darbar perdekoruojam jos miegama - su vyru jie persidaze sienas is manes paeme likusiu dazus (beveik dvigubai per daug buvo Senukuose paskaiciave
) - ruosiuos imtis lovatieses, uzuolaidu, pagalveliu... Kai baigsim pasirodysim

Del zydros - pritariu

Apie si dizaineri kalbejau 
Kam idomu pasiskaitykit jo patarimus - skirtingu stiliu daiktus jis derina fantastiskai!
Thom Filicia

Kam idomu pasiskaitykit jo patarimus - skirtingu stiliu daiktus jis derina fantastiskai!
Thom Filicia
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 10:59)
na neee as tokiu pakabu nenoreciau... Kaip nesuprantu kaip zmones gali nusauti gyvuna, taip cia neee...
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo
taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...
Vyras liko issiziojes kai gryzo
Man po siai dienai patinka
Idomiausia - kad MB brolis, statybininkas labai gerai ivertino mano kaip sienu spakliuotojos, sveitejos ir dazytojos darba
Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti
Si savaitgali turiu minciu siam darbui atsideti 
O cia jau PO remonto

Papildyta:
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo

taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...
Vyras liko issiziojes kai gryzo

Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti

O cia jau PO remonto

Papildyta:
vvaaauuuu

Oj, rackiene, net susigedau
Man bus garbe
Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant

Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 13:28)
Oj, rackiene, net susigedau
Man bus garbe

ko čia gėdytis, jei tikrai rezultatas gavosi super geras

QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 11:59)
O cia jau PO remonto
Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą

del veidrodzio ir man keistai , na bet gi nezinociau feng shui gal ir neatkreipciau demesio jauku spalvu deriniai labai geras lovos isstatymas atsibundi ir meti zvilgni pro langa

miegamasis tiesiog nuostabus
taip jauku taip jauku...ech...labai labai....

ieškau labai "kėdės-kiaušinio" gal kas matė kokiam salone galima rast ja? tik ne tą plastmasinę, ant keturių kojų, o didelį kiaušinio formos fotelį, su "stogu"
pamačiau užsienio salno kataloge ir būtinai užsinorėjau nusipirkt

QUOTE(raimuxe @ 2009 11 13, 21:32)
Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą
Na, bet čia tik tarp kitko. 

zinojau ta kai dariau, bet vistiek dariau, nes namus kuriu nesivadovaudama rytieciu teorijom