Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas jogurtas vaikui

Kaip manote,kaip daznai galim savo mazyliams ,kuriems daugiau nei metai duoti geriamo jogurto g.gif
Mano mazoji dievina"Smilgeles"geriamus jogurtus rolleyes.gif .Ir yra sventas reikalas per diena isgerti jo bent puodeli umn.gif
Tik va,kartais pagalvoju,gal negerai duoti jo per daznai g.gif
O Jus kaip manote?
Atsakyti
mes už ..Biola", nes riebumas 0 proc. Smilgelės ar Magijos geriam, kai nėra mūsų pamėgto. o bendrai svarbu, kad jogurtas nebūtų reibus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ir kartais paragaujame to geriamo jogurtėlio ir nieko.
Atsakyti
O kas gali būti bloga nuo geriamo jogurto??? Aš savo vaikui kasdien duodu po puodelį geriamo pieno žvaigždžių jogurto smile.gif Ir nieko blogo nematau, kaip tik tik gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama123 @ 2007 02 21, 09:21)
O kas gali būti bloga nuo geriamo jogurto??? Aš savo vaikui kasdien duodu po puodelį geriamo pieno žvaigždžių jogurto smile.gif Ir nieko blogo nematau, kaip tik tik gera smile.gif

Manau ,kad nieko blogo ir negali būti.
Atsakyti
mano mergaitė irgi geria Smilgelės jogurtą,duodu tike kiek ji pati nori ir namatau tame nieko blogo
Atsakyti
Uzvedziau sia tema todel,kad nuo'Miau' greriamu jogurtu mano mazoji vemdavo umn.gif .Ziurek,isgere ir po pusvalandzio visas turinys lauk eina g.gif doh.gif .O nuo Smilgeles ir berods Fruti(zaliuos buteliukuos jie buna),nieko panasaus neatsitinka.Todel ir idomi supermamyciu nuomone wink.gif
Atsakyti
Mes beveik kasdien geriam Gefilus geriamą jogurtuką. thumbup.gif
Atsakyti
mano mazylis dievina Danonki, gal jis jam primena mamos pieneli, kurio jis nesenai neteko....
Atsakyti
Manoji irgi labai mėgsta geriamus jogurtus duodu kieviena dieną .
Atsakyti
Kiek žinau, nuo "miau" geriamų jugurtų daugeliui vaikučių būna problemų, pavyzdžiui, mano sūnėnas visada išgėręs po kurio laiko vemdavo verysad.gif trumpiau tariant, nieko gero.........
Atsakyti
na matai ,kaip keistai.Ryt eisim pas gyd paklausiu ar tie bėrimai kaip nors susija su varškyte?
Atsakyti