Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas jogurtas vaikui

QUOTE(vyšniux @ 2007 02 22, 14:38)
Uzvedziau sia tema todel,kad nuo'Miau' greriamu jogurtu mano mazoji vemdavo umn.gif .Ziurek,isgere ir po pusvalandzio visas turinys lauk eina g.gif  doh.gif .O nuo Smilgeles ir berods Fruti(zaliuos buteliukuos jie buna),nieko panasaus neatsitinka.Todel ir idomi supermamyciu nuomone wink.gif

Maniškė labai mėgsta geriamus jogurtus, o ypač "Smilgelę". "Miau" nėra jogurtas, tai pieno gėrimas su priedais, beto be galo riebus. Mūsų gydytoja uždraudė griežtai "Miau" ne tik dėl riebumo, bet ir pakankamai ilgo galiojimo laiko. Be to mano mažoji,kai gerdavo "Miau" daugiau nieko nebevalgydavo, nes jis pakankamai riebus ir saldus. Manau, geriau rinktis natūralius geriamus jogurtus, kur kuo mažiau cukraus ir visokių sintetinių priedų.
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 02 24, 12:01)
Maniškė labai mėgsta geriamus jogurtus, o ypač "Smilgelę". "Miau" nėra jogurtas, tai pieno gėrimas su priedais, beto be galo riebus. Mūsų gydytoja uždraudė griežtai "Miau" ne tik dėl riebumo, bet ir pakankamai ilgo galiojimo laiko. Be to mano mažoji,kai gerdavo "Miau" daugiau nieko nebevalgydavo, nes jis pakankamai riebus ir saldus. Manau, geriau rinktis natūralius geriamus jogurtus, kur kuo mažiau cukraus ir visokių sintetinių priedų.

Pasirodo nuojauta manes neapgavo smile.gif ,as taip ir galvojau,kad su tuo 'Miau' kazkas netvarkoj bash.gif .Kai vaikas nei is sio,nei is to tik jo isgeres vemti pradeda,vadinas š...numeris vienas,o ne vaiku pieno gerimas gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 02 25, 17:56)
Pasirodo nuojauta manes neapgavo smile.gif ,as taip ir galvojau,kad su tuo 'Miau' kazkas netvarkoj bash.gif .Kai vaikas nei is sio,nei is to tik jo isgeres vemti pradeda,vadinas š...numeris vienas,o ne vaiku pieno gerimas gun_bandana.gif

Aš juos anksčiau labai gerdavau,bet nusipirkau visai nesenai ir man pasirodė,kad skonis labai pasikeitęs ir labai nekoks.Tai daugiau neperku,o saviškiai net neduodu.
Atsakyti
Vaje, mes visada Miau geriam, niekad nieko nebuvo blink.gif bet paskaičiusi tokius atsiliepimus daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal čia ir ne į temą , bet noriu pasisakyti. Dažnai perku desertinę varškytę "Smilgą" Man jį patinką ir vaikams taip pat. Gal prieš mėnesį nusipirkau "Maximoj" atplėšusi dangtelį užuodžiau kad nekoks kvapas, okai norėjau paragaut tai teko iškart išspjaut, ir išmest . nes buvo kažkokia sugedusi, nors su galiojimu buvo tvarkoj. Ir štai ką noriu pasakyti: dažnai teko matyti varškės surelius padėtus vitrinoj prie šokoladukų [ tai matyt pirkėjų darbas, apsigalvoja pirkt irpadeda bet kur] o pardavėjos sureka tuos produktus ir padeda į jies skirtą vietą [šaldomą vitriną] nors gal jau tuos surelius ir valgyt jau negalima kai jie nežinia kiek pagulėje šilumoj. tai va manau kad gal panašiai buvo ir su mano varškyte.
Atsakyti
duodu ir kolkas nieko geriam visokiu jogurtus g.gif dar nerado jokiu pagedusiu visada patikrinu galiojimo data jei matau kad greit baigsis tokio net neimu schmoll.gif
Atsakyti
mano mazius per diena isgeria beveik 2 l jogurto ir as nedraudziu jei jau jam skanu tegul tik geria
Atsakyti
Valgo mano pupa Miau jogurta, labai megsta thumbup.gif ir nieko panasaus nebuvo, kad apsivemtu ar kas netaip butu. schmoll.gif
Atsakyti
Geriamo jugurto geriame retai, kokį sykį per savaitę, gal net rečiau smile.gif mūsų mėgstamiausias yra Žemaitijos pieno Magija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 02 25, 18:56)

taigi, nuojautos neužtenka, reikia žiūrėti, ką perkame, kas sudėtyje, nes dabar pilna visur visokių sintetikų doh.gif
Pritariu Ingerei kad jei jogurtas ar koks kitas produktas be galo ilgai galioja, tai jo sudėtyje yra daug konservantų ar kitokių medžiagų. geriau pirkti patikimą produktą, neriebų, geros kokybės ir skonio 4u.gif
beje, jogurtai ir kiti pieno produktai rekomenduojami nuo 10-12 mėnesių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 03 kovo 2007 - 01:05
mum tai labai miau patinka.
Atsakyti
megsta mano mažylis jogurtą, geria dažnai.
Atsakyti