Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

Žodžiu, situacija tokia: aš niekad nebuvau plona, o per pastaruosius porą metų priaugau apie 8 kg. Pati sau aš atrodau graži blush2.gif , nes tikrai nesu storulė, veikiau moteriškų formų, turiu didelę krutinę, tiesa, visa kita irgi proporcinga ax.gif Kad būtų aiškiau, esu 162 cm ūgio, 60 kg svorio, nešioju 38 dydį ax.gif Problema tame, kad užkniso giminės pastabos ir raginimai lieknėti mad.gif Kaskart kai susitinkam, pirmiausia išgirstu kaip sustorėjau ir baisiai atrodau mad.gif , toliau seka patarimai kaip atsikratyti svorio doh.gif Kiek bandžiau sakyti, kad mane žeidžia tokios kalbos arba kad sau ir savo vyriškiui atrodau graži, nepadeda schmoll.gif Sako, kad tiesiog nematau savęs iš šalies unsure.gif Ką daryti?
Atsakyti
Moteris didelė krutinė ir neaukšto ugio visada atrodo storesnė nei yra. Nekreipk dėmesio. Nebent savo vyro paklausk.
Atsakyti
jeigu gerai jautiesi, tai kam tą svorį mest? jeigu tik giminės erzina, nevažiuok pas juos daugiau ir tiek. neperauklėsi
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 15:33)
Žodžiu, situacija tokia: aš niekad nebuvau plona, o per pastaruosius porą metų priaugau apie 8 kg. Pati sau aš atrodau graži  blush2.gif , nes tikrai nesu storulė, veikiau moteriškų formų, turiu didelę krutinę, tiesa, visa kita irgi proporcinga  ax.gif  Kad būtų aiškiau, esu 162 cm ūgio, 60 kg svorio, nešioju 38 dydį  ax.gif  Problema tame, kad užkniso giminės pastabos ir raginimai lieknėti  mad.gif Kaskart kai susitinkam, pirmiausia išgirstu kaip sustorėjau ir baisiai atrodau  mad.gif , toliau seka patarimai kaip atsikratyti svorio  doh.gif Kiek bandžiau sakyti, kad mane žeidžia tokios kalbos arba kad sau ir savo vyriškiui atrodau graži, nepadeda  schmoll.gif  Sako, kad tiesiog nematau savęs iš šalies  unsure.gif  Ką daryti?

Jau ką, bet lieknėti verta tik DĖL savęs. Arba dėl mylimojo, jeigu jam tikrai trukdo. Iš tavo aprašymo supratau, kad stora nesi. Vyrui tikriausiai patinki. Tai kam ieškotis sau kompleksų? Man pvz. giminės mėgsta pabrėžti, kad aš pert kūda. Nu ir kas? O gal jie pavydi. Nekreipk dėmesio ir džiaukis gyvenimu (ir iškirpte nešiok wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Et, suprantu ir pati, kad dėl kitų nelieknėčiau, bet kaip atlaikyti tas patyčias? doh.gif Kenčiu jas visą gyvenimą, pastaraisiais metais ypatingai mad.gif Nevažiuot pas gimines ir tėvus negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Mano anyta mėgsta aptart mano svorį. Mano tokia figura, kad kaip atrodau labai priklauso nuo drabužių. Tai kiekvieną kartą: "oi, kaip sublogai", "oi, kiek tu svorio priaugai", ir vėl ratu... doh.gif

Pasakyk visiems kad eitų na... (taip ir pasakyk, jei kitaip nesupranta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 28 kovo 2007 - 14:59
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 15:50)
Et, suprantu ir pati, kad dėl kitų nelieknėčiau, bet kaip atlaikyti tas patyčias?  doh.gif  Kenčiu jas visą gyvenimą, pastaraisiais metais ypatingai  mad.gif Nevažiuot pas gimines ir tėvus negaliu  schmoll.gif

O važiuoti ir pasakyti "atstokit" negali? Juk reikia už save pakovoti...
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 28, 16:00)

biggrin.gif kad sakau huh.gif , visaip sakau, anksčiau, kol neturėjau tų papildomų 8 kg, tai beveik nekreipdavau dėmesio irnesakyk.gif , kažkiek erzindavo ir tiek, bet dabar tos replikos rimtai baigia įvaryt kompleksą ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 28, 15:00)

aš dar ne taip pasakyčiau...
Svarbiausia, kad patinki sau, patinki mylimam žmogui. Man išvis labai keista, kad taip šneka giminaičiai. Nežinau, jei tau sako sulieknėk, tu atsakyk "tavo šikna irgi nekūda"...
Atsakyti
QUOTE(Melisiukas @ 2007 03 28, 16:47)
Jau ką, bet lieknėti verta tik DĖL savęs. Arba dėl mylimojo, jeigu jam tikrai trukdo. Iš tavo aprašymo supratau, kad stora nesi. Vyrui tikriausiai patinki. Tai kam ieškotis sau kompleksų? Man pvz. giminės mėgsta pabrėžti, kad aš pert kūda. Nu ir kas? O gal jie pavydi. Nekreipk dėmesio ir džiaukis gyvenimu (ir iškirpte nešiok wink.gif  4u.gif

na jau...dėl mylimojo, jeigu jam trukdo...kam toks mylimasis, kuriam trukdo keli priaugti kilogramai doh.gif

beje, nesuprantų aplinkinių, koks jų reikalas kieno koks svoris??? gal jie geriau savimi pasirūpintų ar ką doh.gif tik pats žmogus geriausiai supranta, kas jam gerai, o kas ne smile.gif jeigu netrukdo - tai valio thumbup.gif o tie aplinkinių stereotipai niekam neįdomūs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 03 28, 16:12)
aš dar ne taip pasakyčiau...
Svarbiausia, kad patinki sau, patinki mylimam žmogui. Man išvis labai keista, kad taip šneka giminaičiai. Nežinau, jei tau sako sulieknėk, tu atsakyk "tavo šikna irgi nekūda"...

Kad jie visi liekni biggrin.gif Tame ir reikalas, kad iškart po tokių komentarų nebesijaučiu graži unsure.gif Kiek būnu svečiuose, tiek skaičiuoja kiekvieną mano kąsnį lotuliukas.gif , jei pasirodau su nauju drabužiu, iškart pastebi, kad nitinka, storina, kad su mano figūra negalima tokių rūbų nešioti ir pan doh.gif Na, tikrai jaučiu didelį spaudimą unsure.gif
Atsakyti
oi kaip mane erzina kai kažkas kritikuoja mano svorį jei aš tik priaugu kiek...
šiaip lieknėti reikia dėl savęs ir visos mes tą žinom..Aš pvz nemėgstu savęs jeigu aš sveriu daugiau negu 54 kg, mano ūgis 163 smile.gif...man šakis, viskas, nors nusišauk jeigu svoris didėja... doh.gif
visiems graži, o sau ne, lieknėju tik dėl savęs smile.gif
Atsakyti