Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(Euforija @ 2007 03 28, 16:13)
na jau...dėl mylimojo, jeigu jam trukdo...kam toks mylimasis, kuriam trukdo keli priaugti kilogramai  doh.gif

beje, nesuprantų aplinkinių, koks jų reikalas kieno koks svoris??? gal jie geriau savimi pasirūpintų ar ką  doh.gif  tik pats žmogus geriausiai supranta, kas jam gerai, o kas ne  smile.gif  jeigu netrukdo - tai valio  thumbup.gif  o tie aplinkinių stereotipai niekam neįdomūs  schmoll.gif

Tie aplinkiniai yra gan artimi giminės ir tėvai. Jie įkiša savo trigrašį, nes mano, kad dėl figūros gali nukentėti mano asmeninis gyvenimas ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir ateity gali būti problemų su sveikata, jei ir toliau tokiais tempais ... biggrin.gif Taip sakant, linki gero ax.gif
Atsakyti
O gal gali pasakyti kokie konkrečiai giminaičiai? Tėvai,sesuo,pusbroliai.. ar kas? smile.gif
Atsakyti
Oij blush2.gif , o tai ką man tada manyt, kaip aš kitiems atrodau. Mano ūgis 165 cm, o svoris 65 kg. Sau irgi patinku tokia kokia esu.... kol nepamatau savęs nuotraukose, o tada tai jau schmoll.gif visai sau negraži. Gal iš šalies tikrai viskas kitaip atrodo. Bet ne giminės turi aiškinti, kad reikai mesti svorį, jų žodis čia paskutinis. Eina jie velniop gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 17:18)
Tie aplinkiniai yra gan artimi giminės ir tėvai. Jie įkiša savo trigrašį, nes mano, kad dėl figūros gali nukentėti mano asmeninis gyvenimas ( lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ir ateity gali būti problemų su sveikata, jei ir toliau tokiais tempais ... biggrin.gif  Taip sakant, linki gero  ax.gif

vis tiek nesuprantu, ar tu maža mergaitė, kuri dar nesugeba pati atsakyti už save? ar tu pati nesupranti, kas tau gerai, o kas ne? biggrin.gif kol kas jie tau tik kompleksą įverė, bet nuo tų jų kalbų tu nesulieknėjai smile.gif
aš manau, kai tėvai suvoks, kad jie turi tik patariamąjį balsą ir tik tuo atveju, jeigu tu teiraujasi to patarimo, viskas pasikeis smile.gif linkiu, kad taip atsitiktų, manau, gal vertėtų su jais apie tai pasišnekėti ir paaiškinti, kad jau išaugai ir sugebi savimi pasirūpint? biggrin.gif

PS mano tėvukai irgi dėl manęs pergyvena, bet jeigu jie pradeda kalbėti kažką, ko visai nereiktų...aš jiems tiesiog gražiai pasakau, kad šiuo atveju ar metu tikrai nenorėčiau girdėti jokių komentarų viena ar kita tema smile.gif jie supranta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 28 kovo 2007 - 15:23
Nu aš tokiu atveju sakau fak off, bet turbūt ir tai nepadėtų, ane?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 03 28, 16:20)
O gal gali pasakyti kokie konkrečiai giminaičiai? Tėvai,sesuo,pusbroliai.. ar kas?  smile.gif

Tėvai ir seneliai smile.gif Daugiau jokių giminių neturiu. Ir tiems, ir tiems reikia mano pagalbos, tad susitinkam dažnokai, su seneliais porą kartų per mėn, su tėvais - kartą į porą mėn. Kiekvienas susitikimas būna tikra kančia doh.gif
Ai, dar buvęs vyras kniso protą dėl svorio, bet ačiū Dievui jis jau buvęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2007 03 28, 16:21)
vis tiek nesuprantu, ar tu maža mergaitė, kuri dar nesugeba pati atsakyti už save? ar tu pati nesupranti, kas tau gerai, o kas ne?  biggrin.gif  kol kas jie tau tik kompleksą įverė, bet nuo tų jų kalbų tu nesulieknėjai  smile.gif 
aš manau, kai tėvai suvoks, kad jie turi tik patariamąjį balsą ir tik tuo atveju, jeigu tu teiraujasi to patarimo, viskas pasikeis  smile.gif  linkiu, kad taip atsitiktų, manau, gal vertėtų su jais apie tai pasišnekėti ir paaiškinti, kad jau išaugai ir sugebi savimi pasirūpint?  biggrin.gif

PS mano tėvukai irgi dėl manęs pergyvena, bet jeigu jie pradeda kalbėti kažką, ko visai nereiktų...aš jiems tiesiog gražiai pasakau, kad šiuo atveju ar metu tikrai nenorėčiau girdėti jokių komentarų viena ar kita tema  smile.gif  jie supranta  thumbup.gif

Tikrai sakiau ir ne viena kartą. Turiu šią bėdą jau daug metų, tad išbandžiau turbūt viską, nuo mandagių paaiškinimų iki **** off .. doh.gif Nesupranta schmoll.gif
Atsakyti
Nu,tik jau nekreip demesio.Niekada nebus taip,kad visiems tiktu.Svarbu tau ir tavo Meilei gerai thumbup.gif tai yra svarbiausia 4u.gif Nekreipk demesio!O tu ir negali but stora su tokiais duomenimis cool.gif
Atsakyti
Tavo svoris yra normalus ir tau tikrai nereikia lekneti. Tuo labiau del kitu schmoll.gif Nebent del saves, bet kaip supratau sau tu patinki rolleyes.gif Tai va mirksiukas.gif O gimines ragina, nes jiems sustorejai, kadangi jie priprato matyt tave siek tiek kitokia mirksiukas.gif Bet kazkodel man atrodo, kad dabar geriau atrodai negu anksciau blush2.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisya @ 2007 03 28, 17:12)
Tavo svoris yra normalus ir tau tikrai nereikia lekneti. Tuo labiau del kitu schmoll.gif  Nebent del saves, bet kaip supratau sau tu patinki rolleyes.gif  Tai va mirksiukas.gif  O gimines ragina, nes jiems sustorejai, kadangi jie priprato matyt tave siek tiek kitokia mirksiukas.gif  Bet kazkodel man atrodo, kad dabar geriau atrodai negu anksciau blush2.gif  g.gif  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif
O giminės mane terorizavo ir tada, kai buvau lieknesnė rolleyes.gif
Atsakyti
Na ne visi žmonės gimę būt distrofikais. Nesuprantu žmonių, kurie rūpinasi svetimu svoriu, juk tu jų neapvalgai? Paklausk, gal jiems maisto trūksta, kad taip pergyvena. Kiek prisimenu, etniškai lietuviai niekada nevertino perkarusių, įsigilink į žodžius: "sublogo" ir "pasitaisė". Nepasiduok drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nesuprantu kokie cia tevai ir seneliai kad kiekviena karta priekaistauja del tavo svorio,ypac kad tu jautiesi puikiai.
Atsakyti
Dėl savęs - taip, dėl kitų - niekada.

Beje, pagal temos autorės aprašą aš pati esu ir panašaus ūgio, ir panašaus sudėjimo. Ne manekenė, bet valgau saldainius pilna burna ir galvos sau nesuku mirksiukas.gif
Atsakyti