Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

Tęsiam savo problemas smile.gif

1 tema
Atsakyti
Nežinojau, kur daugiau rašyt tai rašau čia, nusipirkau naują klaviatūrą, joje yra navig wheel bar, bet man jis neveikia, gal žinot kaip padaryt kad veiktų? sorry jei ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Zinai cia jauciu bus toks reikalas, norint kad tas wheel bar veiktu reikes uzvesti pelyte kad ji butu programos kurioje nori ji naudoti (explorer, word ir kt.) viduje. Juk peles ratukas irgi veikia tik tada kai peles zymeklis yra lange kuri nori stumdyti, o tas ant klaviaturos tik simuliuoja peles ratuka.
Prie klaviaturos esancias tvarkykles jeigu tokios buvo jau reik manyt instaliavai g.gif
QUOTE(atikutė @ 2007 04 16, 14:19)
Nežinojau, kur daugiau rašyt tai rašau čia, nusipirkau naują klaviatūrą, joje yra navig wheel bar, bet man jis neveikia, gal žinot kaip padaryt kad veiktų? sorry jei ne į temą blush2.gif

Atsakyti
bet aš tada nesuprantu kam jis skirtas, ar su juo neina pavyzdžiui kai esi internete puslapį vartyt pirmyn atgal?
Atsakyti
Kai tik dirbu su ABBY FoRM FILLER (deklaraciju pildymo programa), tai kompas išsijungia - kažkoks košmaras - negaliu normaliai dirbti su ja, o išspausdinti tai išvis sudėtinga - išspausdina 1 lapą (arba ir tą nevisą) ir viso geroo doh.gif
jokių kitų programų tuo metu nebūnu atidariusi.
bandžiau kompiuterį skenuoti su Kasperskio antivirusine, tai taip pat nusprogo, nenuskanuotas verysad.gif

kas tai? (Sandros viruso nuorodų neatidarinėjom).
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2007 04 16, 23:40)
Kai tik dirbu su ABBY FoRM FILLER (deklaraciju pildymo programa), tai kompas išsijungia  - kažkoks košmaras - negaliu normaliai dirbti su ja, o išspausdinti tai išvis sudėtinga - išspausdina 1 lapą (arba ir tą nevisą) ir viso geroo doh.gif 
jokių kitų programų tuo metu nebūnu atidariusi.
bandžiau kompiuterį skenuoti su Kasperskio antivirusine, tai taip pat nusprogo, nenuskanuotas    verysad.gif

kas tai? (Sandros viruso nuorodų neatidarinėjom).

Gal virtualios atminties trūksta ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 17, 00:14)
Gal virtualios atminties trūksta ?

o kaip sužinot, ar trūksta? anksčiau taip nebūdavo...
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2007 04 17, 08:20)
o kaip sužinot, ar trūksta? anksčiau taip nebūdavo...

Kada paskutinį kartą kompą valei ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 17, 12:53)
Kada paskutinį kartą kompą valei ?

o kaip jį išvalyt, kad dabar jau nuo bet kokio rimtesnio žingsnio išsijungia verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šiaip taip išvaliau su ccleaner, bet vistiek bespausdinant nusprogo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lytutis @ 2007 04 17, 14:04)
Šiaip taip išvaliau su ccleaner, bet vistiek bespausdinant nusprogo  doh.gif

O kompas neperkaista? Viduje visi ventiliatoriai sukasi? Ir dulkiu nėra? Nors greičiausia gali but problema su RAM-u.Reiktu pamėginti išimti ir vėl juos ideti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 04 17, 18:47)
O kompas neperkaista? Viduje visi ventiliatoriai sukasi? Ir dulkiu nėra? Nors greičiausia gali but problema su RAM-u.Reiktu pamėginti išimti ir vėl juos ideti.

Oooo Taktas gyvas, o aš galvojau kad Sandra tave griaužia.
Atsakyti