Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 2

QUOTE(Palemonas @ 2007 04 17, 19:15)
Oooo Taktas gyvas, o aš galvojau kad Sandra tave griaužia.

Darbai, darbai. O sanda nebaisi, nebent be manes vaikai butu paleide, nors jie tokiu neatidarinėja.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 04 17, 19:39)
Darbai, darbai. O sanda nebaisi, nebent be manes vaikai butu paleide, nors jie tokiu neatidarinėja.

Aš irgi išsisukau.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,
gal galėtumėt padėt - patart, kas atsitiko.
Problema tokia. Instaliavau į loptopą Tako internetą, pasinaudojau, o paskui sugalvojau ištrint, nes turiu stacionariam. Rezultatas - labai sunkiai pradėjo krautis loptopas, ypač stadija, kai ant deskopo turi pasirodyti programos. Viskas yra XP aplinkoj. Nesuprantu, kas galėjo nutikti, nes iki tol viskas buvo gerai. Kai tryniau, tryniau EnterNet300 ikoną nuo deskopo. Gal ką blogai padariau? ką daryt? Baisu, kad vieną kartą tas mano loptopas iš vis nepasikraus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 18 balandžio 2007 - 05:20
QUOTE(Vailingo @ 2007 04 18, 06:19)
Kai tryniau, tryniau EnterNet300 ikoną nuo deskopo. Gal ką blogai padariau? ką daryt? Baisu, kad vieną kartą tas mano loptopas iš vis nepasikraus...

Tik iš desktyopo trynei? unsure.gif Programos taip netrinamos, jas reikia šalinti per control panel -> add/remove programs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailingo @ 2007 04 18, 06:19)
Problema tokia. Instaliavau į loptopą Tako internetą, pasinaudojau, o paskui sugalvojau ištrint, nes  turiu stacionariam.

Tako seniai nėra.
Atsakyti
Sveiki visi, 4u.gif
labai reikalinga Jūsų pagalba. Darbe gavau naują kompiuterį, kurį man reikia pasistatyti ir pasijungti. Su kompiuterio sujungimu problemų neturiu, tik viena bėda - nemoku nustatyti, kad jis veiktu per tinklą, t.y., kad galėčiau įeiti į pagrindinį kompiuteriį iš savojo. Taip pat nemoku nustatyti interneto nustatymu, nes kaip suprantu jis pas mane veikia irgi per tinklą, nes kai neįjungtas pagrindinis komiuteris negaliu naudotis internetu.
Gal galite man padėti ir paaiškinti kaip tuos nustatytmus pasidaryti ax.gif blush2.gif ?

Dirbu tokiam darbe, kur kompiuteristo pastovaus neturime, todėl labai sudėtinga išsikviesti tą žmogų, kuris kartas nuo karto patvarko mums kompiuterius, nes jis turi savo pagrindinį darbą, kurio palikti negali. Darbų daug, o be kompiuterio negaliu dirbti, o ir laukti kompiuteristo nėra laiko. Todėl esu ir kompiuteristas darbe smulkius darbus pasidarau pati, bet ko nemoku tai nekomu - nustatyti tinklo ir interneto. ax.gif blush2.gif

Todėl jeigu Jums nesunku - parašykite viska, kur nueiti, ką nustatyti ax.gif blush2.gif

Labai Jums AČIŪ 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2007 04 19, 10:32)
Sveiki visi,  4u.gif
labai reikalinga Jūsų pagalba. Darbe gavau naują kompiuterį, kurį man reikia pasistatyti ir pasijungti. Su kompiuterio sujungimu problemų neturiu, tik viena bėda - nemoku nustatyti, kad jis veiktu per tinklą, t.y., kad galėčiau įeiti į pagrindinį kompiuteriį iš savojo. Taip pat nemoku nustatyti interneto nustatymu, nes kaip suprantu jis pas mane veikia irgi per tinklą, nes kai neįjungtas pagrindinis komiuteris negaliu naudotis internetu.
Gal galite man padėti ir paaiškinti kaip tuos nustatytmus pasidaryti  ax.gif  blush2.gif ?

Dirbu tokiam darbe, kur kompiuteristo pastovaus neturime, todėl labai sudėtinga išsikviesti tą žmogų, kuris kartas nuo karto patvarko mums kompiuterius, nes jis turi savo pagrindinį darbą, kurio palikti negali. Darbų daug, o be kompiuterio negaliu dirbti, o ir laukti kompiuteristo nėra laiko. Todėl esu ir kompiuteristas darbe smulkius darbus pasidarau pati, bet ko nemoku tai nekomu - nustatyti tinklo ir interneto.  ax.gif  blush2.gif

Todėl jeigu Jums nesunku - parašykite viska, kur nueiti, ką nustatyti  ax.gif  blush2.gif

Labai Jums AČIŪ  4u.gif  mirksiukas.gif

O tai kaip dabar prie interneto prisijungei ?
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2007 04 19, 10:32)
Sveiki visi,  4u.gif
Gal galite man padėti ir paaiškinti kaip tuos nustatytmus pasidaryti  ax.gif  blush2.gif ?

Dirbu tokiam darbe, kur kompiuteristo pastovaus neturime, todėl labai sudėtinga išsikviesti tą žmogų, kuris kartas nuo karto patvarko mums kompiuterius, nes jis turi savo pagrindinį darbą, kurio palikti negali. Darbų daug, o be kompiuterio negaliu dirbti, o ir laukti kompiuteristo nėra laiko. Todėl esu ir kompiuteristas darbe smulkius darbus pasidarau pati, bet ko nemoku tai nekomu - nustatyti tinklo ir interneto.  ax.gif  blush2.gif

Todėl jeigu Jums nesunku - parašykite viska, kur nueiti, ką nustatyti  ax.gif  blush2.gif

Labai Jums AČIŪ  4u.gif  mirksiukas.gif

Nelabai supratau kaip padarytas jusu tinklas. Visgi pamegink pasileisti network setup wizard. ir pasirink koks prisijungimo tipas. Pasižiurėk interneto kitu kompu interneto nustatymus, kaip suteikiamas ip adresas.
Atsakyti
kame reikalas jei kompas iš pirmo karto neišsijungia paspaudus TURN OFF tik iš antro karto...Gal čia atsiras žmonių ,kurie galės paaiškint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 04 19, 10:53)
O tai kaip dabar prie interneto prisijungei ?

Dabar sėdžiu prie direktoriaus kompo. Jame yra internetas. Jame yra įstayta tinklo plokštė, iš kurios eina laidas į mano kompiuterį. Ir man reikia padaryti nustatymus, kad veiktų tinklas ir internetas mano kompiuteryje.
Atsakyti
Start->Settings->Control Panel->Network Setup Wizard
Direktoriaus kompe beje irgi, jeigu anksciau nebuvo per ji jungiama kiti kompai.
QUOTE(rozalinda @ 2007 04 19, 11:50)
Dabar sėdžiu prie direktoriaus kompo. Jame yra internetas. Jame yra įstayta tinklo plokštė, iš kurios eina laidas į mano kompiuterį. Ir man reikia padaryti nustatymus, kad veiktų tinklas ir internetas mano kompiuteryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dds: 19 balandžio 2007 - 13:00
QUOTE(rozalinda @ 2007 04 19, 12:50)

Takto patarimu pasinaudok, paleisk network setup wizard.
Atsakyti