Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

išdykėle, taip ir padariau wink.gif
milabra, kabėjo "ant siūlo galo", ai tiek to, pakeisiu šia raudona.
Būtų dar ne taip pikta, jei tai būtų buvęs vėjas, bet su tuo vazonu čiudai ir už tuos čiudus greičiausiai cekava kaimynka kalta. Jis arčiausiai "kaimynų tako" kabo ir tokie vazonai ( ty tokios pačios gėlės) yra du, o baltažiedė pelargonija, cimžieda, raudona svyranti verbena ir šį kartą ružava pelargonija įtartinai lūžinėja tik šiame vazone.
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 07 10, 23:46)
nu faina butu, as savais ir pafotkinsiu kaip orai atsils tai gal kas is patiks tai galesim mainytis  mirksiukas.gif

tai kad mano kvietkos per 2jas vietas yra, vienas pas mane puosia balona o kitas daviau mamai kad galetu pasipuosti nama, as vis pirkau pirkau, vis negana man buvo, o po tu ziuriu kad jau kaip ir daugokai, tai pas mama ant liuxiskai atrodo, tai kaip ten nuvaziuosiu pafotkinsiu ir gal kas tiks tai mainysims smile.gif
Atsakyti
Kristinakristina, kaip ten pas jus orai g.gif Ar rasiu dar ka po savaites grizusi, ar jau supuvusios bus galutinai doh.gif Kompaktine raudona palikau namuose, tai ta turetu buti visa paraudonavusi. O ir lauke visos turetu buti prasiskleide g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 07 13, 17:25)
Kristinakristina, kaip ten pas jus orai g.gif Ar rasiu dar ka po savaites grizusi, ar jau supuvusios bus galutinai doh.gif

Na man atrodo, kad nelyja...bent jau pas mane tai tikrai... ax.gif Vakar dar paziurejau, kad baisiai perdziuvusios...o siandien ir vel pamirsau, nepalaisciau... doh.gif Tikiuosi ir pas tave bus normaliai, zydes visos... wub.gif Bet mieste tai balos tokioooos... balos
Cia mes su Emma dresuroj buvom, ji smagiai pasimaude. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 13 liepos 2007 - 22:17
Koks gražuolis cucikas thumbup.gif Visai kaip palergonija rolleyes.gif
Atsakyti
Niu, šviežiausios naujienos iš mano balkono blush2.gif
Čia žadėtas bendras vaizdas, tik vat, balkonas ilgas, neina normaliai į visą kadrą sukišti, kad dar ir matytųsi kas norrs unsure.gif

user posted image

Čia mano kompaktinės jau daugumoje prasiskleidusios

user posted image

o čia šiaip, fuksija rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sakyciau visai nemazas tavo balkonas thumbup.gif Labai grazu thumbup.gif Fukcijos ziedas irgi labai idomus 4u.gif
Atsakyti
Kadangi baiginėjasi tema atidariau naują susitinkame naujoje temoje 4u.gif
Atsakyti
Dapliurpt šią reikia tongue.gif
Atsakyti
Tiek ir beliko smile.gif Naujoj temoj pasidziaugsiu ir as savo augintinem smile.gif ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti