Taigi čia galėsim džiaugtis savo mielomis gėlytėmis toliau ir drauge auginti

Damušiau senąją temą

Mano pelargonijos ne is vietos
Greit augo pradzioj, o dabar
Tresiau, bet nulis emociju
O tos kurios buvo pasetos veliau, po kokiu 3 savaiciu, daug grazesnes, stambesniais lapukais
kazi kude?
Sia nakti palikau lauke jas
pamirsau inesti, nieko lygtais nenutiko

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 28, 14:12)
Mano pelargonijos ne is vietos
Greit augo pradzioj, o dabar
Tresiau, bet nulis emociju
O tos kurios buvo pasetos veliau, po kokiu 3 savaiciu, daug grazesnes, stambesniais lapukais
kazi kude?
pamirsau inesti, nieko lygtais nenutiko 

Jeigu tu jas laikai lauke, tai natūralu, kad jos nustojo augti. Adaptuojasi prie naujų temperatūrų. Aš dėl tos priežasties jų ir nenešu į balkoną. Šiandien pagaliau prasiskleidė paskutinis žiedas iš pirktinių. Turėjo būti dryžuota granatinė, o yra tamsi šaltibarštinė pilnavidurė, gerai, kad ne tokia kaip kitos. Visų atspalviai panašūs, tik žiedai skiriasi.

mano gražioji fioletukė turi sukrovus sėklų dėžutes.
kada jos subręsta ir yra tinkamos sėti?

QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 29, 18:15)

Ar apsimoka tau jas brandinti

Visą parapiją išfliancavau. Nuoširdžiai taip, su miltukais daiginimui. Stovi, vilčių neteikia.
Pas mane visos netilpo, tai kitas sugrūdau pas močiutę - žadėjo prižiūrėt. Kaip tos gyvena, nė netikrinu. Bijau
O matėt, kokių fainų našlaitinių padavė prekyboj - Maximose, norfose? Tiesa, didelių... Bordinės tokios, ružavos
Pas mane visos netilpo, tai kitas sugrūdau pas močiutę - žadėjo prižiūrėt. Kaip tos gyvena, nė netikrinu. Bijau

O matėt, kokių fainų našlaitinių padavė prekyboj - Maximose, norfose? Tiesa, didelių... Bordinės tokios, ružavos

Mačiau našlaitinių turguj, pilnos žiedų. Mažesnės po 8, didesnės jau nusvirusios po 20lt. Nebenoriu aš jų, neauga jos pas mane, tiksliau dauginasi labai sunkiai, o per žiemą ir numirė

QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 29, 17:15)

Neapsimoka brandinti sėklų.

tuomet nuskabau tas dėžutes ir tegul žydi

Sveikos, mergaites, sodinuku mugej sestadieni nusipirkau karaliskas pelargonijas ir papuosiau kiema..bet va..lyg sianakt salnas iki-4 pranese, ar jas sunest i vidu? o gal nenusals?

QUOTE(aiwa @ 2007 04 30, 10:52)
Sveikos, mergaites, sodinuku mugej sestadieni nusipirkau karaliskas pelargonijas ir papuosiau kiema..bet va..lyg sianakt salnas iki-4 pranese, ar jas sunest i vidu? o gal nenusals? 

Zinoma susals vakare butinai inesk i patalpa.