Buvau "Archyve", manau, kad šie duomenys Jus maloniai nustebins ir įkvėps ryžto kurti naujas temas, dalintis patyrimu, bendrauti, siekti vis naujų tikslų ir džiaugtis savo ir kitų pergalėmis! II d. ...tik teigiamos uždegančios mintys! 2007 03 18 2007 03 30.
Tema prirašyta per 13 d.Balandžio 14 d. planuotas susitikimas neįvyko, pasikeitus busVakarės planams.
Visi gyvenimo įvykiai yra pakviečiami P.S. Naoko, plato, MyTute, elis, zemaitė, Rudenėja nauji nariai!
III d. ...ar mes keisime aplinką, ar aplinka mus?! 2007 03 30 2007 04 13.
Tema prirašyta per 15 d.Gyvenimas pats savaime nėra nei gėris, nei blogis, o tik buveinė; koks jis bus, priklausys nuo mūsų pačių!P.S. LinetaBlue, Seppuku, Zlatan, prisijungė nauji nariai.
IV d. ...drauge šviečiam didingiau nei po vieną! 2007 04 13 2007 04 21.
Tema prirašyta per 9d.Mus jungiantys dalykai yra daug stipresni, nei tie, kurie mus skiria.Savianalizei pateiktas klausimynas Mano stipriosios pusės
P.S. Indijaa, gamma, Guosste, mama gulbe, vaižgantė - nauji nariai.
V d. ...tik apie ryžtą ir veiksmą! 2007 04 20 2007 04 27.
Tema prirašyta per 7 d.Kas galvoja apie problemas, tas jas sukuria, kas apie sprendimus, juos randa! Dujokaukee parodė mums savo kūrybinius produktus
vaižgantė įnešė naujų vėjų, dažnas susimąstėme apie ligas, sapnus...
VI d....mano kitas Aš...nauja patirtis, siekiai...Tik teigiamai!2007 04 26 2007 05 04.
Tema prirašyta per 9 d.Prasmė slypi pačiame poreikyje jos ieškoti! Dvi būsimos mamytės
123456 ir
busVakarė. Sveikinimai!
Dujokaukees nuostabus rašinys Mamai!
P.S. iš anksto atsiprašau už galimus netikslumus