Įkraunama...
Įkraunama...

Danyal gimimas

Liepos 30 šventėm vestuvių du metukus,išgėriau taurę vyno nors jau buvau 30 neštumo savaitėj.Pasisėdėję nuėjom miegot.Prabudau trečią valandą nakties,nes pajutau kažkokiį skausmą pilvo apačioj,pagulėjau ir toliau užmigau...Aštuntą ryto prabudau nuo didesnio skausmo,tai užeidavo,tai praeidavo.Kadangi iki gimdymo buvo likę dar 10 savaičių,tai pagalvojau,kad tikriausiai vynas paveikė ir nuėjau į kita kambarį,kad besivartydama neprižadinčiau vyro...Skausmas tai užeidavo,tai praeidavo,tai stipresnis,tai silpnesnis.Už pusvalandžio nuėjau i tualetą ir pamažiau truputį skausmo,tada ir išsigandau...Greit prikėliau vyrą ir susiruošiau pas daktarę.Vyrui nesakiau kas yra,tik pasakiau,kad skambino ir liepė ateit užsipildyt kažkokius popierius.Jis liko namie,aš išėjau.Pas daktarę bu 9val. ryto,ji apžiūrėjo ir liepė kviest taksi ir važiuot į ligoninę,pasakė,kad tikriausia koks uždegimas...
Išėjus iš klinikos paskambinau vyrui ir pasakiau,kad pasiruoštų ir manęs lauktų,važiuosim į ligoninę.Dar pajuokavau,kad gimdau...Pėškom grįžau namo,SB radau visa perbalusį,bet nuraminau,kad tik uždegimas...
Ligoninėj buvom apie 10val.ryto,padarė slapimo tyrimus,patikrino auksiuko širdelę ir liepė laukt daktarės...Visą dieną prasėdėjom,skausmai užeidavo nereguliariai....Laukiau daktarės ir pykau,nes dar buvau nieko nevalgius ir pagrindinė mintis buvo,greičiau išeit ir pavalgyt...Visą dieną prasėdėjom,nusibodo ir visai išalkau...8val.vakaro vyrą nusiunčiau paklaust ar galim nueit i kokią kavinę pavalgyt,vistiek niekas neateina...Tuo momentu kol buvau viena,pagaliau pasirodė ilgai laukta moterėlė.Paklausinėjo kur skauda,paspaudinėjo pilva ir pasakė uždegimas...Jau bevei isėjus pro duris atsisuko ir pasakė,duok dėl visa ko pažiūrėsiu.Bet kaip pažiūrėjo,tai už galvos ir bėgte man atvežė vėzimą,įsodino ir išvežė ant stalo.Buvau jau 8cm atsidarius.Jau nebeleido net į tualetą nueit,nei pavalgyt...Gulėjau ir kankinausi,ne iš skausmo,bet iš alkio...
Nuskausminamųjų jokių negavau,nes jau buvo per vėlu,siūlė dujų,bet atsisakiau...
Api 10val.vakaro buvau pilnai atsidarius,bet nenubėgo vandenys....Tada ir pajutau tikrą skausmą,bet iškenčiau,nes apie tai negalvojau.Visos mintys buvo tik apie vaikelį,ar viskas jam bus gerai,nes gimsta 10 savaičių per anksti...
Gulėjau,laukėm nesulaukėm to momento...1val.nakties (jau buvo rugpjūčio pirmoji) daktarė pradūrė vandenis ir pajutau didelį palengvėjimą.Leido stumt,stumiau..Liepė stumt tik kada skauda,kada praeina ilsėtis,bet nusprendžiau,kad stumsiu be poilsio kol išstumsiu...Stūmiau ir rėkiau,bet ne iš skausmo,o dėl stiprybės.Pajutau,kad rėkiant daugiau jėgų atsiranda...Po 11 minučių stumimo pamačiau savo stebuklėlį...Toks mažutis,toks gražutis,taip norėjau prisiglaust,bet pirma paėmė neišnešiotų kūdikių daktarė kuri pasiruošus laukė.Apžiūrėjo,suvystė ir padavė vyrui,kad man paduotų.Niekad neužmiršiu tos akimirkos kai galėjau prisiglaust savo stebuklėlį...Atrodė toks mažutis,toks silpnutis,bejėgis....Keletą minučių pasidžiaugus,daktarė paėmė sūnelį ir nunešė į neišnešiotukų skyrių...Aš likau gulėt ant stalo ir reikalavau,kad kas nors duotu valgyt...O buvo naktis,viskas uždaryta,viena seselė atnešė sumuštinį ir sulčių..Tuo tarpu vyras nulėkė namo,atvežt švarių drabužėlių ir maudymosi priemonių...Kol laukiau kol atveš daiktus prastovėjau duše,es labai nenorėjau mirkt kraujo baloj...
5val.ryto pagaliau surado man lova,bet prieš tai nuvedė parodyt kur sūnelis...Verkiau iš džiaugsmo,kad turiu didžiausią stebukla ir iš skausmo,kad vargšiukas atėjo taip anksti ir bejėgis vienas guli...
Truputį prabuvus savo palatoj,7 val. nulėkiau pas sūnelį,sėdėjau ir žiūrėjau,taip norėjau paimt ant rankų,bet negalėjau...Vėlai atėjo daktaras patikrint ir atjungė kvepavimo tūbelę ir pasakė,kad jis vyras ir pats moka kvėpuot ir,kad vakare išims iš inkubatoriaus.Kiek buvo dziaugsmo,bet sunku buvo taikytis su ta mintim,kad sunelį žadėjo laikyt ligoninėj virš dviejų mėnesių.Po kelių valandų mane išleido namo,vaikiukas liko...Kaip buvo skaudu,kad grįžtu be pilvo ir tuščiom rankom.
Kitą rytą nuvažiavus pas sūnu pasakė,kad jam jau nėra reikalo tam skyriui būt,kad jis jaučiasi puikiai ir,kad važiuočiau namo atsivežt daiktus ir mus paguldys kartu į paprastą skyrių...Sulaksčiau staigiai kaip ant sparnų...Kartu su vaikeliu,pilnai atjungtas nuo visų monitorių,kokia laimė.Bet vistiek nežadėjo greit paleist.Pasakė,kad vaikas labai stebėtinai stiprus,tad laikys trumpiau nei zadėja,bet mėnesiį tai tikrai.Pagalvojau,jei reikia tegul,svarbiausia būsim kartu.
Už kelių dienų ateina daktaras ir sako,ruoškis,rytoj važiuojat namo.Pasakė,kad pirmą karta jo darbo istorijoj mato tokį stiprų tiek laiko neišnešiotą kūdikį ir nėra jam čia kas veikti blink.gif .Visa nutirpau ir negalėjau patikėt,kad nesapnuoju,nežinojau kur dėtis iš tos laimės.O tas rytojus buvo rugpjūčio 5,mano gimtadienis...man buvo pats nuostabiausias ir pati brangiausia dovana buvo auksiuko parsivežimas namo......
Na va mano istorija,gal kam nuobodi,bet man nepamirštama...Sūnelis dar nė karto nesirgęs(tfu tfu tfu),auga didelis ir stiprus...
Dabar tas mano nabagiukas pasidarė tikras ožiukas,mama ir tėtė tik spėja šokinėt,jei kas nepatiks ar ko negaus,tai iškart pradės rėkt,muštis ojojoj...
Atsakyti
Sveikinu, susilaukus sūnelio. 4u.gif Džiaugiuosi, kad jis gimė toks stiprus. Linkiu didžiausios Laimės ir Kantrybės auginant vaikutį. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 05 27, 10:16)
Sveikinu, susilaukus sūnelio.  4u.gif Džiaugiuosi, kad jis gimė toks stiprus. Linkiu didžiausios Laimės ir Kantrybės auginant vaikutį.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

ačiū 4u.gif jis mano auksas wub.gif
Atsakyti
Sveikinu jus labai 4u.gif wub.gif Tikras šaunuolis jūsų berniukas wub.gif O kokio svorio jis gimė?
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 27, 12:38)
Sveikinu jus labai  4u.gif  wub.gif  Tikras šaunuolis jūsų berniukas  wub.gif O kokio svorio jis gimė?

aciu.jis gime labai didelis 2,16kg,tai daktarai taip nuprende,kad jis buvo jau pasiruoses gimti anksciau,nes nestumo metu sveikata buvo gera.
Atsakyti
Na saunuoliai,laikykites,gerai kai viskas gerai beigiasi,man irgi panasiai buvo,pagimdziau 30 savaite...tai zinau kas tai reiskia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozarija @ 2007 05 27, 13:39)
Na saunuoliai,laikykites,gerai kai viskas gerai beigiasi,man irgi panasiai buvo,pagimdziau 30 savaite...tai zinau kas tai reiskia... 4u.gif

Ziurek tu man,daug bendra turim.Neisnesiojom 10 savaiciu ir dar berniuku vardai vienodi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 05 27, 16:17)
aciu.jis gime labai didelis 2,16kg,tai daktarai taip nuprende,kad jis buvo jau pasiruoses gimti anksciau,nes nestumo metu sveikata buvo gera.

Šaunuolis tikrai tavo vaikinukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu - ankstoka, tačiau nuostabu 4u.gif Smagu tai, kad greičiau nei įprastai galjai pradėti džiaugtis sūneliu wub.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif .Na taip,nors dar siek tiek atsiliekam laiku gimusius vaikucius,bet vejames sparciai....Atsimenu kai pasake,kad jau 8 cm atsidarius,tai pradejau labai vergti,nes zinojau,kad dar labai anksti ir siaubingai pergyvenau del savo aukselio,prisigalvojau net blogiausiu minciu,bet be reikalo...Mano saunuoliukas nustebino visus...Net daktarai ir seseles suzinoje,kad taip anksti gimes ir uz 5 dienu vaziuoja namo is kitu skyriu ateidavo lankyt mano vaika...ir man sakydavo,kad jis gavo dovana,nes cia kaip stebuklas..Dar iki siol atsimenu kai viena ryta prabudau ir viena sesele stovejo salia mano miegancio kudikelio ir verke,paskui man pasake,kad teikciau jam geriausia prieziura,nes jis yra isskirtinis....
Net dabar dauguma juokiasi is manes,kad per daug rupinuosi,aplink sokineju ir t.t.,bet man tas pats,jis man visada bus mano stebuklelis.... wub.gif
Papildyta:
Idedu pora nuotraukeliu,kokie mes buvom ir kokie dabar esam
Cia 5 dienos,tik grizus namo ir pirmosios maudynes
user posted image
cia mano tigriukas pries pora dienu...beveik 10 menesiu
user posted image
na o cia mes vakar...rimtuolis mano wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai labai grazus berniukas ir tikrai neatrodo, kadatsiliktu nuo isnesiotuku. Jis man kaip tik toks tvirtuoliukas stipruoliukas tongue.gif
Atsakyti
Sveikinu. Man kazkaip keista kad gimes 10 savaiciu per anksti jau toks stiprus. O kartais ar ne klaidingai gimdymo data buvo nustatyta?
Atsakyti