Įkraunama...
Įkraunama...

Danyal gimimas

nu grazu kaip wub.gif apsiasarojau beskaitydama cray.gif
Labai grazus berniukas wub.gif
Sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 05 27, 17:03)
Ziurek tu man,daug bendra turim.Neisnesiojom 10 savaiciu ir dar berniuku vardai vienodi drinks_cheers.gif

Taip tik wub.gif kad mano buvo visai maziuciukas svere 1180 gr.tai pilnai galiu pasakyti ,kad zinau kas tai reiskia,tureti vaikiuka coliuka biggrin.gif
Atsakyti
Aukit ir toliau tokie gražūs ir stiprūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuke133 @ 2007 05 28, 16:09)
Aukit ir toliau tokie gražūs ir stiprūs  4u.gif

biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visiems labai. 4u.gif
Diana_z,data negalejo but klaidingai apskaiciuota,nes pries pastojant turejau labai daug moterisku problemu,todel zinau konkrecia pastojimo data blush2.gif (sausio2 arba 3,o sunelis gime rugpjucio pirma).
Atsakyti
sveikute smile.gif labai grazi istorija,labai grazus berniukas.laimes jums,aukite sveiki.man irgi teko guleti toje ligonineje,taciau ten as praleidau tik para,nes jei perskaitysi mano istorija suprasi kodel.manau ,kad esame kaimynes ,jei priklausome tai paciai ligoninej.bukite laimingi ir sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu nuostabu,nera ka pasakyt!Kad sitoki stipruoli augini! Dar nesu tokios story girdejus biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
O kokio svorio gime jusu sunelis?
Tik man vienas dalykas keista, kaip katik gimusi dar suvyste, dave vyrui, tau palaikyti, o paskui prie kvepavimo aparatu buvo dar pajungtas. Tai kaip jis pries tai kvepavo ka tik gimes? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 30, 10:36)
O kokio svorio gime jusu sunelis?
Tik man vienas dalykas keista, kaip katik gimusi dar suvyste, dave vyrui, tau palaikyti, o paskui prie kvepavimo aparatu buvo dar pajungtas. Tai kaip jis pries tai kvepavo ka tik gimes? blink.gif

Jau anksciau rasiau,kad jis gime didelis 2,16kg.Jis kvepavo pats,bet labai sunkiai,labai sokinejo ta jo krutinele ir daktare nakciai pajunge,suteike pirmaja prieziura pagalba,o ryte ateje daktarai vizituot,pasake,kad jam nereikia to aparatuko...
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 05 30, 19:51)
Jau anksciau rasiau,kad jis gime didelis 2,16kg.Jis kvepavo pats,bet labai sunkiai,labai sokinejo ta jo krutinele ir daktare nakciai pajunge,suteike pirmaja prieziura pagalba,o ryte ateje daktarai vizituot,pasake,kad jam nereikia to aparatuko...

Aisku ax.gif
Atsakyti
Labai gražus berniukas, kaip smagu kad viskas taip gražiai baigėsi
Atsakyti