Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai lieku viena...

Sveikos, situacija tokia, kad likau visai viena. Prieš savaitę po 4 m. draugystės paliko draugas, nebemyli. Visą laiką beveik leisdavau su juo. Viena draugė išvyko į Airiją, kita- ne klaipėdietė, kitos dvi studijuoja vln ir į klp negrįžta.
Tiesą sakant, nebežinau ko griebtis. Dabar labai daug išgyvenu po skyrybų, norėčiau eit ar į klubą ar pasėdėt kavinėj.. problema viena- nėra su kuo. Vienintelė mano paguoda- darbas bare, bet ir tai, tik vakare ir kelios valandos. Visą kitą laiką sėdžiu SM'e, na, dar valandžiukei išeinu pasportuot. Net į šokius bandžiau užsirašyt...su darbu laikas dubliuojas. Nu vienu žodžiu, kai sėdžiu namie, užeina profilaktišti verkimo priepoliai, nes tikrai jaučiuos vieniša.
Ko imtis, ką daryt ar nedaryt nieko?
Atsakyti
Geriausias vaistas - veikla cool.gif Ir nepergyvenk, jog neturi su kuo kur nors nueiti. Žinok ne tu viena su tokia problema. Pvz. aš praktiškai visur einu viena, nes vėlgi, nėra su kuo. Tiesiog aš nedarau iš to problemos. O va užmiršti sielos skausmus padeda būtent tik kokia nors veikla, nes tuomet tavo mintys yra nukreipiamos kita linkme. Tai tiek.
Atsakyti
Aš irgi dažniausiai viską darau viena, nors turiu vyrą...Man niekuomet nebūna nuobodu...
Atsakyti
Gali bandyti organizuoti draugų paieškas Klaipėdoje, kaip daro kaunietės ir vilnietės. Kiek jos sėkmingos, nežinau. Pati niekada nebuvau. Gali bandyti bendraminčiuose ieškoti bendraminčių.
Dar kokių pomėgių klubų Klaipėdoje. Aš per hobį esu susiradusi draugų. Šią vasarą planuoju pirkti dviratį ir jungtis prie Kauno dviratininkų. Kad yra Kauno dviratininkų klubas per internetą radau.
Gali pabandyti pasikviesti į kavinę tą žmogų, kurio anksčiau nedrįsdavai pakviesti. Tarkim kokią bednradarbę ar bendradarbį. Žmonės dažnai mielai priima tokius kvietimus.
Kai išsiskyriau su draugu, iš pradžių atrodė, kad visiškai neturiu su kuo bendrauti. Sakyčiau, paaštrėjas tas vienatvės jausmas buvo. Juk anksčiau tiek daug laiko praleisdavom kartu.
Tikiu, kad tau pagerės po kurio laiko. 4u.gif
Atsakyti
Suprantu, kad pagerės kažkada. Sakot užsiimt veikla? Kokia veikla dar galima užsiimt? užsiimu... ir sportuoju, ir išeinu apsipirkti, bet visada gi neapsipirkinėsi, norisi bendraut su žmonėm, draugais, bet jų nėra... ką daryt, t.y. kokia turėtų būti pradžia? visi, kuriuos galėčiau pakviest į kavinę ar klubą, ne klaipėdoj. Taip norėčiau eit pašokt į klubą ar apskritai užsiimt bet kuo, kas padėtų negalvot apie buvusius santykius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 31 gegužės 2007 - 19:55
Galima apsikraut mokslais. Istot kur nors baigt trecia aukstaji:)padeda!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 31, 20:49)
Suprantu, kad pagerės kažkada. Sakot užsiimt veikla? Kokia veikla dar galima užsiimt?  užsiimu... ir sportuoju, ir išeinu apsipirkti, bet visada gi neapsipirkinėsi, norisi bendraut su žmonėm, draugais, bet jų nėra...

Tai bandyk organizuoti meet'us Klaipėdoje. Gal draugų neatsiras, bet bent jau su žmonėmis kokioje kavinėje pasėdėsi.
Kažkada viena mergina suburė grupelę merginų per Delfi ir aš prisijungiau. Kelios jų labai susibendravo. Aš su jomis dabar nebendrauju, nutrūko ryšiai, gyvenome skirtinguose miestuose, bet vis tiek buvo fainų akimirkų. Vieną kartą ir Naujus metus kartu šventėme.
Atsakyti
Susirask Sm bendraminčiuose ar dar kur kur ieško draugų temą, ten prisipaišyk, organizuok meet'ukus ir taip susirasi draugų.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Linkiu sulaukti to jausmo kai tau buti su savimi bus labai gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 31, 20:22)
Sveikos, situacija tokia, kad likau visai viena. Prieš savaitę po 4 m. draugystės paliko draugas, nebemyli. Visą laiką beveik leisdavau su juo. Viena draugė išvyko į Airiją, kita- ne klaipėdietė, kitos dvi studijuoja vln ir į klp negrįžta.
Tiesą sakant, nebežinau ko griebtis. Dabar labai daug išgyvenu po skyrybų, norėčiau eit ar į klubą ar pasėdėt kavinėj.. problema viena- nėra su kuo. Vienintelė mano paguoda- darbas bare, bet ir tai, tik vakare ir kelios valandos. Visą kitą laiką sėdžiu SM'e, na, dar valandžiukei išeinu pasportuot. Net į šokius bandžiau užsirašyt...su darbu laikas dubliuojas. Nu vienu žodžiu, kai sėdžiu namie, užeina profilaktišti verkimo priepoliai, nes tikrai jaučiuos vieniša.
Ko imtis, ką daryt ar nedaryt nieko?

Kaip tai ką blink.gif mesk foto, pliusų, minusų ir norų sąrašiuką ir viskas. toliau klaipėdietės, galbūt net l. greitai ką nors pripiršliuos mirksiukas.gif
Atsakyti
mėgsti skaityti? jei taip-varyk į biblioteką ax.gif
šiaip nežinau kaip tau su bendravimu,bet aš pvz bibliotekoj visada su kuo nors žodžiu persimetu ax.gif
ką esi baigus? gal galėsi kam nors padėt iš dabartinių studenčių/ų...yra SM'e studentų susibūrimo vieta tongue.gif
o gal turi galimybę laikyti kokį gyvūnėlį? va šunininkai, katininkai puikiai bendrauja smile.gif
gal biski prijauti gamtininkams? jei taip-junkis į skautų būrį mirksiukas.gif
žodžiu sunku patart tau ką nors,kai tavs nepažįstu ax.gif , bet ben jau mano nuomone jei tavo sproto klubas tai treniruokliai-tn draugių tikrai nerasi schmoll.gif norit rasti su kuo pasbužūti reikia kažkokios grupinės veiklos...arba kokio intelektualaus užsėmimo,kad tmą būtų galima vystyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, 4u.gif
Svarbiausia, ką galiu pasakyti iš asmeninės patirties, neužsiimti savęs gailėjimusi........
daryk bet ką, ko nedarei anksčiau, tiesiog leisk sau patirti naujų nuotykių, kad ir beprotiškų,
tereikia tik panorėti.......... mirksiukas.gif
linkiu drąsos išbandyti ką nors naujo cool.gif
Atsakyti