Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai lieku viena...

reikia dziaugtis tai ka turi mirksiukas.gif
Atsakyti
solo, apleidai savo temą blush2.gif
parašyk kaip sekasi dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 07, 17:15)
solo, apleidai savo temą  blush2.gif
parašyk kaip sekasi dabar  4u.gif

Na, sekasi gerai... Nesėdžiu namie, mane tempias iš namų.. draugai. draugės užsiėmusios biggrin.gif Šiuo metu aplink mane net 4, kuriems reiktų pasakyt TAIP ir pasaulis būų man po kojom. Anksčiau gal ir jaučiau aplinkinių dėmesį, bet dabar išmokau kitaip jį priimti. Daug padeda darbas, ten ir kolektyvas super, ir viena kita simpatija atsiranda. Kartais net savęs neatpažįstu. Nesakau, kad neprisimenu savo buvusio, tačiau stengiuos apie jį negalvoti užsiimdama viskuo smile.gif Yra pora tokių, kurie mane nuo buvusios meilės "gydo" bigsmile.gif biggrin.gif

Galbūt tai, kas vyksta dabar, yra bėgimas nuo to depresijos periodo, o galbūt jis jau praėjo taip nepastebimai? Nežinau, šiuo metu negalėčiau savęs vadinti žiauriai laiminga, bet jaučiuosi gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 liepos 2007 - 17:31
QUOTE(solo @ 2007 06 01, 10:43)
Priimu jūsų patarimus, bet dauguma jų vistiek SM'o erdvėj  smile.gif Dėl Sm'o bendraminčių... žinot, klaipėdos mamytės ištekėjusios,turi vaikučių, tad man atrodo bendros kalbos nelabai yra.

Nesąmonė mirksiukas.gif apie vaikus mažai ten kas kalba
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 07 07, 17:40)
Nesąmonė mirksiukas.gif apie vaikus mažai ten kas kalba

Galbūt, aš jau bendrauju bendraminčiuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 07 07, 18:31)
Na, sekasi gerai... Nesėdžiu namie, mane tempias iš namų.. draugai. draugės užsiėmusios  biggrin.gif Šiuo metu aplink mane net 4, kuriems reiktų pasakyt TAIP ir pasaulis būų man po kojom. Anksčiau gal ir jaučiau aplinkinių dėmesį, bet dabar išmokau kitaip jį priimti.  Daug padeda darbas, ten ir kolektyvas super, ir viena kita simpatija atsiranda. Kartais net savęs neatpažįstu. Nesakau, kad neprisimenu savo buvusio, tačiau stengiuos apie jį negalvoti užsiimdama viskuo  smile.gif  Yra pora tokių, kurie mane nuo buvusios meilės "gydo"  bigsmile.gif  biggrin.gif 

Galbūt tai, kas vyksta dabar, yra bėgimas nuo to depresijos periodo, o galbūt jis jau praėjo taip nepastebimai? Nežinau, šiuo metu negalėčiau savęs vadinti žiauriai laiminga, bet jaučiuosi gerai  4u.gif

na tada visa fainai, ir šaunuolė esi 4u.gif
aš po išsiskyrimo ilgą laiką negalėjau atsigaut, kai išėjo tas žmogus irgi, rodos, neliko nieko, nes praktiškai visas laisvas nuo mokslų laikas buvo leidžiamas drauge, draugų kaip ir nereikėjo, ir šiaip nepavadinčiau savęs kompanijos žmogumi g.gif žodžiu, jis man atstojo beveik visus ir viską, aš- jam. buvo gera, bet kai tai baigėsi buvo be galo sunku doh.gif
dabar žinau, kad net ir draugystėj, net ir labai mylint reikia erdvės ir vien sau, draugams ir t.t.
Ir labai privertė susimąstyt tai, ką parašė Peliauckų Jadzė, apie foną Jonui, Pranui ar Antanui biggrin.gif g.gif protinga vis dėlto moteriškė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 07, 18:01)
Ir labai privertė susimąstyt tai, ką parašė Peliauckų Jadzė, apie foną Jonui, Pranui ar Antanui  biggrin.gif  g.gif  protinga vis dėlto moteriškė  4u.gif

Teip, tuose žodžiuose daug tiesos buvo, pamažu pati pradedu tuo įsitikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 06 01, 10:59)
Mergela, manyčia, kad tu turėtum atsisėst i labai gerai pamislyt, kas tau yr TAVA gyvenimas: a likimo tau suteiktas šansas pažint savy i svietą i palikt sava pėdsakus jame, a tiktai fonas buvimui Jono, Prano ar Antano.

Jei tava gyvenimas tau yra pats savaime vertybė, tai i užsiimk tuom, kuom užsijama žmonės: dirbk mėgiamų darbų, mokykis užsienia kalbų, važinėk po svietų, rašyk ailėraščius, tapyk paveikslus, patigrapuok, augyk šunis, katinus a žuvelas, domėkis japonų kultūra ar močikų moliniais indais, vienžo, pati AKTYVIAI kurk sava gyvenimų.

A jai tau tava gyvenimas yr tik fonas Jonui, Pranui a Antanui, nu tai tada ieškokis kita dieda. Ba jai diedas visų svietų atstoja i užstoja, tai nieka čia i nepatarsi.

Jusu komentarai man labai patinka, tiesiai sveisiai paprastai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif

aš va irgi vienišauju ir vis ieškau atsakymų kaip įžvelgti gyvenimo prasmę kitur, nei buvime vyro šešėlyje... Prisipažystu blush2.gif anksčiau net atvirai teigdavau, kad man gyvenimo prasmė yra rūpintis Juo.. o ne daryti kažką dėl savęs..

Žinau, tai kvaila.. Juk gimėme tam, kad palikti savo pėdsakus šiame pasaulyje.. Bet taip norisi, kad kažkam būtų ypatingai svarbu tai, ką tu darai.. Taip trokštu kartu su Juo planuoti, ruoštis, darbuotis, ilsėtis.. ir t.t.

Skaitau jūsų patarimus ir jie labai labai padeda.. Pasinerti į darbą nelabai dar pavyksta.. Kažkodėl tampu gera darbuotoja tik tada, kai esu rami dėl savo asmeninio gyvenimo.. Kai žinau, kad Jis yra..

Galvojau ir apie įvairius kursus.. bet kaip rašė Solo, zakon podlasti... Vasara niekur taip lengvai neįsirašysi.. O va rudenį jau ir šokti pradėsiu ir gitaros kursus lankysiu.. Dabar tik kažkaip tą ilgą mėnesį ištempti.. doh.gif

Žinoma, kažkaip išgyvensiu.. Draugė vis tempiasi į lauką.. Neleidžia užsidaryti.. Vadina mane kerpe jau smile.gif

Bet vistiek giliai viduje dar vis negaliu pripažinti, kad galima rasti džiaugsmą vienai.. Tarsi trūksta kažkokios puzlės dalelės mintyse.. Vis bandau įžvelgti pliusus buvimo vienai.. Juk jau pramokau groti! Bet vistiek, įsivaizduoju tą tikrąjį džiaugsmą tik tuomet, jei galėčiau pagroti Jam...

Po velnių.. Net pikta! Juk net jei ir kažkada dar sugebėsiu pamilti ir vėl po galais nemokėsiu būti viena! Bus dar vienas kuris mane paliks, nes aš vis norėsiu viską daryti kartu... doh.gif

Brr.. pykstu ant savęs!
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 01, 11:43)
Priimu jūsų patarimus, bet dauguma jų vistiek SM'o erdvėj  smile.gif Dėl Sm'o bendraminčių... žinot, klaipėdos mamytės ištekėjusios,turi vaikučių, tad man atrodo bendros kalbos nelabai yra. Norisi ne prie kompo leist vakarus (bent darbo savaitę vakarai smagesni). Žinau, kad visada reikia užsiimti kokia nors veikla, aš stengiuosi. Beje man 22m.
Sayonara, sakai mėgautis vienatve,aš niekada jos nemėgau, man praktiškai jos nereikia. Kai draugavau su Juo, atrodo, irgi galėjau pasakyt "turiu daug veiklos", tačiau ta veikla buvo buvimas su juo, ėjimas irgi visur su juo, 1 kart per porą mėnesių užtaikydavau kada kokia artimesnė draugė laisva ir siūlydavau eit kur nors, sporto klubas, darbas... dabar kaip tyčia, nebėr jo, nebėra nieko.
Labai gerai kažkada sutariau su pussesere. Kažkada ji buvo mano vietoj, tempdavaus ją iš namų,kad nesėdėtų ir nesigrūzintų. Ji dabar turi antrą pusę, kviečiu ją kartu eit kur nors,deja, tai tas, tai anas. Iš savo ir kitų patirties pastebiu, kaip tyčia, jei iš gyvenimo dingsta vienas, kažkaip dingsta ir kiti.
Savęs negailiu, tačiau tikrai kažkur eiti, kažką dayti, esu iniciatorė, tačiau visi užsiėmę savais reikalais.

ne visos istekejusios ir su vaikais bigsmile.gif mano vaikinas vilniuje, as klaipedoj, draugai ishsilakste kas kur, taj ir mano situacija panasi, rodos galeciau eit pasportuot, bet vienai nei sis, nei tas doh.gif i kluba - irgi panasiai...taj ir kiurksa SM drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2007 07 07, 19:44)
Galbūt, aš jau bendrauju bendraminčiuose  4u.gif

kurioj temoj bendrauji? as vis ieskausi temos kokios ten, bet visi susibendrave...bandau bendraut netekejusiu ir neturinciu vaiku temoje, bet tema nauja, pokalbis nlb rishasi blush2.gif
Atsakyti
Svarbiausia nesėdėti vienai namuose - reikia eiti, veikti, susitikti, bendrauti, juokauti ... ax.gif
Atsakyti