Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Baiginėjam seną temą ir tęsiam toliau

Tikėkim tuo, ko nėra. Tam, kad būtų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 18 birželio 2007 - 22:13
Šitos temos pavadinimas man patiko labai 4u.gif Meilė ateis į mano gyvenimą būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 18, 23:19)
Šitos temos pavadinimas man patiko labai  4u.gif Meilė ateis į mano gyvenimą būtinai  biggrin.gif

Reikia gi optimistiskai pradeti nauja tema 4u.gif

Indijaa, vat butent, as irgi vis svarstau, kodel neturejimas antros puses reiskia, kad "kazkas su tavimi negerai". Ne karta susiduriau su tokiu poziuriu. O jei panelei virs 25-eriu ir ji vienisa, tada zmogus visai nurasomas, tipo,'"vargsele, matyt niekas i ja neziuri". O jei grazi, tai matyt "charakteris nekoks, valdinga furija, o gal pasileidusi...". Zodziu apibudinimu daug. Kazkodel niekas apie vienisas neatsiliepia teigimai, pvz nesu girdejusi: grazi, protinga, issilavinusi, savarankiska, vienisa, na ir saunuole, tikras pavyzdys unsure.gif
Atsakyti
Taigi mergaitės, tikiuosi šiai temai pasiekus maksimalų puslapių skaičių užvesti naujos nebereiks, nes visos turėsim ko ieškom, tikėkim, gal bent šį kart išsipildys
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 23:27)
Reikia gi optimistiskai pradeti nauja tema  4u.gif

as ir uz toki poziuri thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Treciai temai ruosiamas pavadinimas "Meile jau atejo i mano gyvenima"

Na, bet viskam matyt savas laikas. O laiko mes turime mirksiukas.gif Kiek parode praeita tema, tikrai musu tarpe nera ne vienos, kuri nebutu nusipelniusi meiles. Ir issilavinusios, ir protingos, ir balandelius reikalui esant suraitytume rolleyes.gif
Atsakyti
Koks skirtumas kokie vyrauja 'galiojantys' stereotipai siuo klausimu g.gif
Manau, svarbiausia ka pati mastai ir kuo tiki. Tegul kiti tiki tuo kuo nori blink.gif ir gyvena kaip nori. Kitu zmoniu mastymas- ir yra tik ju problema.

O gal kartais isties reikia susimastyti, kad dar ne laikas meilei ateiti i tavo gyvenima-gal dar daug ka reikia patirti, ismokti, isjausti-kad galetum ja priimti...kitaip. Gal dar reikia paciai patobuleti kaip asmenybei, suprasti save-tam kad ir salia atsirades zmogus tave suprastu... ax.gif
Atsakyti
Geras pavadinimas thumbup.gif
as is karto prisiminiau viena fraze: myleti galima tik karta... ir dar karta, ir dar karta... paprasciausiai gyvenimas per daug nuostabus, kad galima butu nemyleti.

nepykit jei cia ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 06 18, 23:41)
Koks skirtumas kokie vyrauja 'galiojantys' stereotipai siuo klausimu  g.gif
Manau, svarbiausia ka pati mastai ir kuo tiki. Tegul kiti tiki tuo kuo nori  blink.gif ir gyvena kaip nori. Kitu zmoniu mastymas- ir yra tik ju problema.

O gal kartais isties reikia susimastyti, kad dar ne laikas meilei ateiti i tavo gyvenima-gal dar daug ka reikia patirti, ismokti, isjausti-kad galetum ja priimti...kitaip. Gal dar reikia paciai patobuleti kaip asmenybei, suprasti save-tam kad ir salia atsirades zmogus tave suprastu... ax.gif

Su tuo sutinku. Ir daznai jauciuosi nepasiruosusi meilei. Bet kita vertus, ar jai reikia pasiruosti. Kaip egzaminui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atlante @ 2007 06 18, 23:45)
Geras pavadinimas  thumbup.gif
as is karto prisiminiau viena fraze: myleti galima tik karta... ir dar karta, ir dar karta... paprasciausiai gyvenimas per daug nuostabus, kad galima butu nemyleti.

nepykit jei cia ne i tema  4u.gif

Kartais nori, bet neturi ka myleti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 22:51)

Kartais nori, bet neturi ka myleti  verysad.gif

deja zinau ka tai reiskia...
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2007 06 18, 23:45)
Geras pavadinimas  thumbup.gif

thumbup.gif iš tikrųjų gera girdėti, kad mylėti galima dar kartą ir dar kartą... Labai tikiuosi, kad ir man taip atsitiks.. dar kartą, ir tikiuosi, paskutinį... O periodas be meilės turbūt reikalingas tam, kad labiau tą jausmą brangintume ir saugotume, juk jei nežinotume, ką reiškia būti vienišoms, nesuprastume, kaip gera būti mylimoms ir mylėti
Atsakyti
As kartais pagalvoju, kad jei zinociau, kad tarkim lygiai po metu i mano gyvenima pasibels meile, tuos metus nugyvenciau visiskai kitaip. Megauciuosi gyvenimu be laukimo, be baimes ir nerimo, kad taip niekada ir nesulauksiu.
Atsakyti