Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Įdomi mintis smile.gif kažkaip tikrai šiokią tokią baimę jaučiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 06 19, 00:07)
thumbup.gif  iš tikrųjų gera girdėti, kad mylėti galima dar kartą ir dar kartą... Labai tikiuosi, kad ir man taip atsitiks.. dar kartą, ir tikiuosi, paskutinį... O periodas be meilės turbūt reikalingas tam, kad labiau tą jausmą brangintume ir saugotume, juk jei nežinotume, ką reiškia būti vienišoms, nesuprastume, kaip gera būti mylimoms ir mylėti

Taip, labai tikiuosi kad taip ir yra 4u.gif As pirma karta gyvenime vienisa.. Anksciau visa laika buvau mylima, tai net nemoku but viena... Viskas kazkaip ne taip... Aisku, gal iprasciau po kiek laiko, bet kad nenoriu.... Todel kartu su jumis tikiu, kad greitai ir vel busiu mylima ir mylesiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 00:08)
As kartais pagalvoju, kad jei zinociau, kad tarkim lygiai po metu i mano gyvenima pasibels meile, tuos metus nugyvenciau visiskai kitaip. Megauciuosi gyvenimu be laukimo, be baimes ir nerimo, kad taip niekada ir nesulauksiu.

sveikos, panelės,
karts nuo karto pasiskaitinėju jūsų plepaliukus, pati nedrįstu rašyt, nes kaip ir negalėčiau savęs vieniše pavadint. bet tas jūsų ilgesys ir svajonės, laukimas kažko gražaus man toks artimas...
Labai patiko Kissos mintis, kad jei žinotum, kad po metų tikrai ateis meilė... Čia panašiai, kaip, tarkim, darbo paieškos (nepykit dėl palyginimo - žinau, kad meilė - visai kas kita, daug svarbesnis dalykas) - buvo man pakankamai ilgas nedarbo periodas, beviltiškai jau buvau pasiruošus vos ne bet ką eiti dirbt. Ir tada galvojau - jei žinočiau, kad manęs laukia mano svajonių darbas, galėčiau dabar pasiatostogauti, praleisti tą laiką taip, kaip dirbanti niekad negalėčiau...
Ir dabar kartais pamąstau - jei neturėčiau MB, vaikščiočiau sau į neįpareigojančius pasimatymus... ir pan.
Blogai, kai vertini tai, ko neturi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pimkie: 19 birželio 2007 - 10:30
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 19, 11:28)
Ir dabar kartais pamąstau - jei neturėčiau MB, vaikščiočiau sau į neįpareigojančius pasimatymus... ir pan.
Blogai, kai vertini tai, ko neturi...  verysad.gif

Kad taip visiems visko po truputį - pradžiai pakankamai neįpareigojančių pasimatymų, o paskui greitai jau tas vienintelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 19, 10:28)
sveikos, panelės,
karts nuo karto pasiskaitinėju jūsų plepaliukus, pati nedrįstu rašyt, nes kaip ir negalėčiau savęs vieniše pavadint. bet tas jūsų ilgesys ir svajonės, laukimas kažko gražaus man toks artimas...
Labai patiko Kissos mintis, kad jei žinotum, kad po metų tikrai ateis meilė... Čia panašiai, kaip, tarkim, darbo paieškos (nepykit dėl palyginimo - žinau, kad meilė - buvo man pakankamai ilgas periodas, beviltiškai jau buvau pasiruošus vos ne bet ką eiti dirbt. Ir tada galvojau - jei žinočiau, kad manęs laukia mano svajonių darbas, galėčiau dabar pasiatostogauti, praleisti tą laiką taip, kaip dirbanti niekad negalėčiau...
Blogai, kai vertini tai, ko neturi...  verysad.gif

wink.gif sveikute
aha Kissos mintys teisingos, aš lygiai tiappat daryčiau ri geriau jausčiausi ir nebūtų jokio liūdesio....
vaikščioti į neįpareigojančius pasimatymsu smagu, bet su patinkančiais beabejo ( ta prasme traukiančiais akį ar šiaip) galima ir pasilinksminti bigsmile.gif (kiekvienas pagal sugedimo laipsnį beabejo)
bet gla iš dalies tiap atrodo, pvz aš daryčiau tiap kurkas dažniau, bet kartais teisiog sudėtinga susirasti su kuo..... nors vyriško dėmesio man netrūksta tikrai... bet negi eisi į pasimatymą su kokiu diedu (tikrąją šio žodžio prasme) , kuris kabina tave iš savo naujo merso......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 19, 11:34)
wink.gif sveikute
aha Kissos mintys teisingos, aš lygiai tiappat daryčiau ri geriau jausčiausi ir nebūtų jokio liūdesio....
vaikščioti į neįpareigojančius pasimatymsu smagu, bet su patinkančiais beabejo ( ta prasme traukiančiais akį ar šiaip) galima ir pasilinksminti  bigsmile.gif  (kiekvienas pagal sugedimo laipsnį beabejo)
bet gla iš dalies tiap atrodo, pvz aš  daryčiau tiap kurkas dažniau, bet kartais teisiog sudėtinga susirasti su kuo..... nors vyriško dėmesio man netrūksta tikrai... bet negi eisi į pasimatymą su kokiu diedu (tikrąją šio žodžio prasme) , kuris kabina tave iš savo  naujo merso......

Visiškai sutinku. Lygiai taip pat, kai darbo neieškai, atrodo, oho, kiek darbo skelbimų. Kai esi įsipareigojusi vieniems santykiams, atrodo, oho, kiek šaunių laisvų vaikinų. Kai neturi vaikino, atrodo, oho, kaip viskas būtų idealu, kaip mes vienas kitą mylėtume ir būtume laimingi, ir daugiau nieko nereikėtų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 19, 10:31)
Kad taip visiems visko po truputį - pradžiai pakankamai neįpareigojančių pasimatymų, o paskui greitai jau tas vienintelis  ax.gif

tai man jau turėtų ateiti normalūs santykiai, nes nuo neįpareigojančių pykina, konkrečiai.... nebent dar norėčiau porą kart pabandyt pasi... su tą vakarą sutiktu,kuris labai truaktų seksualiai būtų gražus, ir lengvai gali būti durnas, kaip koks olialia berniukas......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 19, 11:45)
tai man jau turėtų ateiti normalūs santykiai, nes nuo neįpareigojančių pykina, konkrečiai.... nebent dar norėčiau porą kart pabandyt pasi... su tą vakarą sutiktu,kuris labai truaktų seksualiai būtų gražus, ir lengvai gali būti durnas, kaip koks olialia berniukas......

thumbup.gif
Atsakyti
puikus temos pavadinimas smile.gif
žinokit, noriu nuotykių. kaip jūs sakot - kažko neįpareigojančio. tokia nutaika dabar apėmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 19, 13:23)
puikus temos pavadinimas smile.gif
žinokit, noriu nuotykių. kaip jūs sakot - kažko neįpareigojančio. tokia nutaika dabar apėmus smile.gif

Man irgi kyla kartais tokiu minciu smile.gif Bet as tu nuotykiu turejusi tiek ir tiek. Nesu del to laimingesne. Bet vis geriau negu nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 13:32)
Man irgi kyla kartais tokiu minciu smile.gif Bet as tu nuotykiu turejusi tiek ir tiek. Nesu del to laimingesne. Bet vis geriau negu nieko  mirksiukas.gif

Bet juk iš nuotykio gali ir gyvenimo meilė išsirutuliot mirksiukas.gif .
Neskirstome juk vyrų: šitie vienai nakčiai, šitie vedyboms. Ar skirstome?
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 19, 13:42)
Bet juk iš nuotykio gali ir gyvenimo meilė išsirutuliot  mirksiukas.gif .
Neskirstome juk vyrų: šitie vienai nakčiai, šitie vedyboms. Ar skirstome?

Paprastai tie nuotykiai prie nieko nepriveda. As pvz pirma nakti nemiegociau su vyru, i kuri ziuriu rimtai
Atsakyti