Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

Nepamirškite, kad tai jau IX-oji mūsų pokalbių apie Turkijos viešbučius, kurortus tema, prieš tai aptarinėtose temose (kiekviena po 50 psl.!) jau yra sukaupta labai daug naudingos informacijos.

Tad prieš užduodami klausimus, pasinaudokite "Paieška".

Ankstesnės temos:

Turkija I d.

dar apie Turkiją II d.

ir čia apie Turkiją III d.

Turkijos viešbučiai, kurortai IV dalis čia:

Turkijos viešbučiai, kurortai, pramogos V dalis:

VI dalis spausti čia:

VII dalisspausti čia:

VIII dalis Spausti čia:

QUOTE(buenavista @ 2007 06 20, 20:18)
Daktare sake galesim kita penktadieni tikrai skrist  thumbup.gif   Jei tik daugiau nieko neatsitiks, tfu tfu  unsure.gif

O kaip Alanijoj Dlephin Resort? kokios tautybes seimos ten vyrauja? r galima anglu susikalbet kalba lengvai? Nes man lengva anglu kalba kalbet...

Mano sesuo kasmet atostogauja su seima Delfine...ten tikras rojus smile.gif skaitosi geriausias viesbutis Alanijoje thumbup.gif valgiu gausa, animacija superine, gerk kiek nori, nes all include ultra...zodziu tiek kiek ilsejosi jie, o keliaujantys jie daug ir daznai, sake taip gerai aptarnavimo atzvilgiu, niekur nera buve :)rusiskai laisvai ten arba angliskai susikalba...o ilsisi ten visi kiek daugiau pasiturintys zmones, nes kainuoja nepigiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 14 gruodžio 2009 - 11:37
QUOTE(buenavista @ 2007 06 20, 20:18)
Daktare sake galesim kita penktadieni tikrai skrist  thumbup.gif   Jei tik daugiau nieko neatsitiks, tfu tfu  unsure.gif

O kaip Alanijoj Dlephin Resort? kokios tautybes seimos ten vyrauja? r galima anglu susikalbet kalba lengvai? Nes man lengva anglu kalba kalbet...

si viesbuti labai yra pamege vokieciai, ju dauguma, paskui rusai ir kt. Anglu ir rusu kalba susikalbesit be problemu smile.gif

buenavista, kaip as tau pavyyyyydziu, kad jau taip greit skrisi i si viesbuti wub.gif

o del ligu nepergyvenk, jei daktare leido, tai viskas bus gerai thumbup.gif , as pati, pernai, ziauriai sirgdama vykau i Turkija, bet jura , saule ir atostogu dvasia, greitai pastate mane ant koju biggrin.gif ir vaikai ten labai greitai sveiksta, mano mergytes po ziemos, pastoviai, su chroniskais kosuliais buna, o ten uztenka poros dienu ir visos problemos dingsta biggrin.gif
Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 20 birželio 2007 - 20:04
QUOTE(DaliaG @ 2007 06 20, 10:33)
Būtinai, jau Astulikinas pripasakojo, kad ten reikia važiuoti, jei norėsime paplūdimy vartytis smile.gif
O tai pačiam Marmary paplūdimys visai vien akmenys? Be tapkių jau niekaip ax.gif?

Įdedu viena foto iš Ičmelero 4u.gif , kaip aš tau pavydžiu baltu pavydų,, kaip aš ten norėčiau dabar būtį wub.gif wub.gif
O šlepetės būtinos, ilgai nepavaikščiosite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 06 20, 10:33)
Būtinai, jau Astulikinas pripasakojo, kad ten reikia važiuoti, jei norėsime paplūdimy vartytis smile.gif
O tai pačiam Marmary paplūdimys visai vien akmenys? Be tapkių jau niekaip ax.gif?

nėra visai akmenys, tik toks smulkus žvyriukas, bet jis būna labai karštas.Maudėmės tai be šlepečių iki jūros irgi nuėjo be, bet šiaip po pležą tai basom nelabai pavaikščiosi dėl karščio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2007 06 20, 14:34)
biggrin.gif Tikrai taip-jei Kemere kuo puikiausiai gali susikalbėt rusiškai, tai Beleke atvirkščiai viešbučio personalas kalbėjo išskirtinai tik vokiškai, o angliškai sunkiai-rusiškai visiškai neatsakinėjo. bigsmile.gifO animatoriu komanda buvo išskirtinai rusakalbiai kaip ir pirčių darbuotojai. Paradoksas trečdalis viešbučio gyventoju buvo rusai.Kaip jie ten atsidūrė neaišku.Lietuviu buvom tik viena grupelė. Mes buvom VERA CLUB HOTEL PARADISO 5*http://www.veraparadiso.com/

vokiechiu beveik trechia gimtoji po lietuviu ir rusu, tai dzin, kaip kas ten kalba biggrin.gif na o shiaip tai nuvaziuosim ir savom akim paziuresim, kiek ten kokiu tautybiu yra smile.gif
Gal gali savo asmeninius ispudzius apie vieshbuti, nes tu fotkiu ir aprashymu ash gal 10 vieshbuchiu perziurejau, internete visi atrodo super doh.gif biggrin.gif

QUOTE(rolanda @ 2007 06 20, 19:10)
Viesbutis net lietuviska kompakta turejo.

vat ir irodymas, kad lietuviai tiek ten, tiek pachiam Kemere dazni svechiai biggrin.gif tiesiog matyt taip pataiket
Atsakyti
Labas,
rugsejo vidury vaziuoju i viesbuti Seker Resort 3*, jis randasi netoli Kemero. Neradau apie ji cia atsiliepimu, gal kas buvo, gali pasidalinti ispudziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marin_ka @ 2007 06 21, 14:02)
Labas,
rugsejo vidury vaziuoju i viesbuti Seker Resort 3*, jis randasi netoli Kemero. Neradau apie ji cia atsiliepimu, gal kas buvo, gali pasidalinti ispudziais  4u.gif

labas,
pries pora savaiteliu grizau is seker resort viesbucio. galiu nuraminti, pasirinkai gerai smile.gif kelione pirkai i 3* viesbuti, o atvyksi i 4* viesbuti, nes pries menesi sis viesbutis dar viena zvaigzde gavo. tiesa pasakius, kambariukai viesbutyje nedideli, bet tvarkingi (geresni kambariai, kiek girdejau pagrindiniuose keturauksciuose namukuose). viesbucio labai grazi aplinka - laisveje laksto triuseliai, yra povas, vistos, gaidziai, dekoratyviniai balandziai, tai vaikai buna labai patenkinti. labai malonu vaikscioti po viesbucio teritorijoje auganti citrinmedziu soda, ypac kai nuo jo kaip nuo obels gali nusiskinti citrina smile.gif dar viesbutyje yra laaaabai gera animatoriu komanda. visi ja buvo suzaveti smile.gif animatoriu vadas turbo jau ir lietuvioskai pramoko, nes viesbutyje, bent mums bunant, i ji atvykdavo pakankamai lietuviu. tiesa, jeigu nelabai megsti turistus is rusijos, tai ju ten visgi dauguma, bet kadangi as vaziavau i seker resort jau zinodama, kad tai labai populiaruss rusu tarpe viesbutis, tai man viskas buvo gerai ir grizau is keliones labai patenkinta smile.gif
jei kartais noresi daugiau info, tai gali nurodyti savo tiesiogini mail'a, as i ji parasysiu ir, jei noresi, galesiu pora nuotraukyciu atsiusti smile.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite ispudziais apie Kalemci viesbuti Marmaryje ir apskritai apie Marmari, kokios kainos, kur imti ekskursijas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfo @ 2007 06 21, 19:10)
labas,
pries pora savaiteliu grizau is seker resort viesbucio.

Sitam viesbuty buvau pernai - man viskas buvo daugiau nei super thumbup.gif Ir matyt siemet dirba tie patys animatoriai, nes jie buvo studentai is Kazachstano atliekantys praktika, ir zadejo gryzti i ta pati viesbuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 06 22, 08:52)
Sitam viesbuty buvau pernai - man viskas buvo daugiau nei super  thumbup.gif  Ir matyt siemet dirba tie patys animatoriai, nes jie buvo studentai is Kazachstano atliekantys praktika, ir zadejo gryzti i ta pati viesbuti  smile.gif

mes sitam viesbuty buvom pernai, tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viesbutis, norisi dar ir dar sugrysti, mes gyvenom keturauksciuose namukuose, kambariai taip pat nedideli, bet tvarkingi, is ranksluosciu visokiu pridarytu grozybiu rasdavom smile.gif , tvarkydavo kiekviena diena kambarius, viesbucio personalas, animatoriai thumbup.gif , viesbucio teritorija liuks
cia mano mazoji su vienu is padaveju, kalbedavo ir lietuviskai, user posted imageuser posted image
Atsakyti
Oij, cia ir mano simpatulka vienas nuotraukoj yra wub.gif lotuliukas.gif Pamenu puikiai smile.gif

Tik namukai ne keturauksciai, o dviauksciai. Kiekvienam namuke 4 kambariai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajonė: 22 birželio 2007 - 09:34
Sveikutes, ka tik grizom - vakar is turkijos , buvom labai nedideliam kurorte, kuriam tik vos 20 metu, tam miesteli, labai jaukus, tylus, seimyninis toks, tipo musu sventosios, gyvenom PIGALE BEACH RESORT 3+*, labai fajnas, nors buvau jau ne pirma karta turkijoj ir turi su kuo liginti, tai maistas nuostabus, kiekviena karta kazkas naujo, ir zuvis ir mesa, nieko nesikartojo, vienu zodziu pasakoti daug ka turiu, kita karta tik ten ir varysim, nes buvom su 11 men. vaiku.... vaikus jie dievina, maniskis tai jau ne demeso neliko....visi tik buciavo, gloste, labai nu labai daug vaikuciu tame viesbutije buvo, nes tikrai labai skirtas seimoms su vaikuciais,.... daug jiems pramogos....
stai musiskio viesbuciofoto
http://www.pigalehot...m/pictures.html

viskas atitinka realybe... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AG@TA: 22 birželio 2007 - 09:58