Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

QUOTE(buenavista @ 2007 06 23, 20:40)
Tiesa, o as norejau paklaust, kiek kg galima ant zmogaus veztis? ar 3.5 metu vaikui irgi kazkieks skaiciuojasi?

žmogui 20 kg, nepriklausomai kokio jis amžiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 23, 21:04)
žmogui 20 kg, nepriklausomai kokio jis amžiaus  mirksiukas.gif

Aš ant bilieto radau atspausdinta,kad mes su vyru galim vežtis po 20kg,o vaikas 10kg.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2007 06 23, 21:20)
Perduosiu 4u.gif  o ta animatorė lietuvė g.gif  bigsmile.gif

Man toji animatorė - Agnė - labai labai nepatiko. Nemalonus balsas, prasta laikysena, familiarus bendravimas, prasčiokiškos manieros. Nemačiau, kad nuoširdžiai dirbtų su vaikais, tik lakstė paskui vietinius viešbutyje dirbančius turkus ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Dindilin @ 2007 06 23, 22:57)
Man toji animatorė - Agnė - labai labai nepatiko. Nemalonus balsas, prasta laikysena, familiarus bendravimas, prasčiokiškos manieros. Nemačiau, kad nuoširdžiai dirbtų su vaikais, tik lakstė paskui vietinius viešbutyje dirbančius turkus ir tiek.

Blondinė, kokią rodo Dviračio Žinios. Nesubrendus dar.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 06 22, 14:03)
Grizt atgal i koki bjauru viesbuti, kad net salis nebepatiktu... biggrin.gif

Būna gi žmonių, kuriems viešbutis asocijuojasi tik su lova (pirštais nerodysim). Todėl kad ir koks prastas tas viešbutis būtų, Turkijoje atrandi gausybę kitų nuostabių dalykų, prieš kuriuos vienas kitas nesusipratimas nublanksta iki išnykimo ribos. Tai ir važiuoji ten vėl ir vėl ir vėl... Šiemet aš Turkijoje pabuvosiu 3 kartus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2007 06 23, 23:20)
Perduosiu 4u.gif  o ta animatorė lietuvė g.gif  bigsmile.gif

Aha mirksiukas.gif

Nu , Dindilin, kodėl tokia kategoriška ??? Na į blondinę iš dviračio žinių ji visai netraukia, paprasta jauna mergaičiukė , kiek naivoka sakyčiau , bet jaunystė tox jau dalykas. Prasta laikysena- ką ji ant podiumo kokio vaikšto...nesupratau blink.gif blink.gif Familiarus bendravimas - kaip tik man patiko , kad ji labai nuoširdi, bendraujanti...negu vaikščiotų surūgus kaip citrina, viskuom nepatenkinta.
Mūsų visai kompanijai ji labai patiko , paorganizavo ir kambarius gerus , ir šiaip jei kokia bėda visada pasiruošus būdavo padėt , visada prieidavo pasiteiraut kaip sekasi , pakalbindavo visus vaikučius , mano brolis buvo 14 metų , tai visad atbėgdavo pakviest jį į visus žaidimus...na nežinau , mano akim žiūrint savo darbą ji dirbo tikrai nuoširdžiai. A ko man kaip poilsiautojui daugiau reikia ?????
Vat gailiuosi , kad arbatpinigių nepalikom išvažiuodami, ale išsileidom paskutinę dieną kaip tikri turistai biggrin.gif

O tokių pasipiktinusių ir viskuom nepatenkintų lietuvaičių pas mus tūkstančiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 24 birželio 2007 - 09:01
Smurka, patark ka Antalijoj butina aplankyt, kokias ekskursijas rinktis, isskyrus Pamukale ir raftinga?
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 23, 22:11)
ania?  g.gif
nu bet tadu nieko jie nesako, nes mes kai varėm su vaikais iki 2 metų kaip ir išeitų tadu , kad viršijom leidžiamą svorį, o nieko nesakė  rolleyes.gif
Juk kaip tik tokiam mažam, pampersai, tyrelės ir šiaip visokių reikalų  rolleyes.gif

10 kg gal nuo 2 metuku ir vyresniems, nes kiek esam su mazium skride, 0 kg, jei neperki atskiro bilietuko mirksiukas.gif taip visada raso ant bilieto. O siaip tai visada issitenkam. Juk per abu su MB jau 40 susidaro, o saunet puses tiek nereikia. Kai skridom i turkija, pasiemem net sulankstoma lovele (jau nekalbu apie pampersus, tyreles), o svorio nevirsijom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmulis @ 2007 06 24, 09:10)
Smurka, patark ka Antalijoj butina aplankyt, kokias ekskursijas rinktis, isskyrus Pamukale ir raftinga?

Antalijos senamiestis labai gražus, su siauromis gatvelėmis, margaspalviais namukais, parduotuvėlėmis ir mečetėmis, parkas jaukus. Džip arba kvadrosafarį paimkit, nuostbius kraštovaizdžius pamatysite. Į paskendusį miestą nuvažiuokite. jei mėgstate pasyvų poilsį, tai į jachtturą galite nusibelsti (aš ten vos iš nuobodulio nenusprogau, bet yra žmonių, kuriems patinka). Panardyt galima, nors ir nėra viduržemio jūroj įspūdingos faunos ir floros. Bet žuvytes batonu šert tiesiai iš rankų labai smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 06 24, 08:30)
Būna gi žmonių, kuriems viešbutis asocijuojasi tik su lova (pirštais nerodysim). Todėl kad ir koks prastas tas viešbutis būtų, Turkijoje atrandi gausybę kitų nuostabių dalykų, prieš kuriuos vienas kitas nesusipratimas nublanksta iki išnykimo ribos. Tai ir važiuoji ten vėl ir vėl ir vėl... Šiemet aš Turkijoje pabuvosiu 3 kartus rolleyes.gif

Is tiesu, tai negaliu pasayti, kad myliu Turkija tiek, kad nesvarbu, kur miegot biggrin.gif Vietinius pazinau tik tiek, kiek jie tempesi i savo parduotuves ar bande kazka isiulyt, prakist. Taciau salis be galo grazi savo gamta bei priimtina klimatu (ne paciais karsciausiais menesiais). Taip kad nerodom i mane jokiais pirstais lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
Jei kam idomu, apie ekskursiju kainas:

Kiris miestukyje ir Kemere kainu skirtumas nemazas. Apsimoka nuvaziuot kad ir dviese iki Kemero ir ten nusipirkt. Keletas kainikiu (kiris'e / kemere):

Pamukale 27-30 / 20
Mira Kekova 25 / 20
Raftingas 15-20 / 10-12
Turkiska pirtis 20 / 13-15

Turiu ir daugiau, bet esme aiski mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu žinai, mamka, Turkijoje (ir apskritai kelionėse) man didžiausia vertybė yra žmonės. Apie istorinius ir kitus lankytinus objektus nuotraukyčių ir taip prisižiūri, info prisiskaitai. Aišku, savomis akimis vis tiek nuvažiuoji tai pamatyt, bet įspūdis retai būna neprognozuojamas (vienintelė Kapadokija man "atvėrė stalčių"). o va žmonės - čia tai jau kitas reikalas. visi skirtingi ir niekada negali numatyti, kokia tai bus pažintis ir kuo baigsis. Įspūdžių, deja, čia jau visa paletė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 06 24, 09:33)
O tu žinai, mamka, Turkijoje (ir apskritai kelionėse) man didžiausia vertybė yra žmonės. Apie istorinius ir kitus lankytinus objektus nuotraukyčių ir taip prisižiūri, info prisiskaitai. Aišku, savomis akimis vis tiek nuvažiuoji tai pamatyt, bet įspūdis retai būna neprognozuojamas (vienintelė Kapadokija man "atvėrė stalčių"). o va žmonės - čia tai jau kitas reikalas. visi skirtingi ir niekada negali numatyti, kokia tai bus pažintis ir kuo baigsis. Įspūdžių, deja, čia jau visa paletė biggrin.gif

Noreciau as, zinoma, Turkija pazint visai kitu kampu, taciau, bent kol kas, nematau galimybes. O gaila... Zinoma, vaziavom su ekskursijom, tad normalu, kad net Turkisko kaimo babute lavasa bekepanti i tave kaip i doleri ziuri. Tikrai noretusi kitokia Turkija pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 24, 07:51)
Aha  mirksiukas.gif

Nu , Dindilin, kodėl tokia kategoriška ??? Na į blondinę iš dviračio žinių ji visai netraukia, paprasta jauna mergaičiukė , kiek naivoka sakyčiau , bet jaunystė tox jau dalykas. Prasta laikysena- ką ji ant podiumo kokio vaikšto...nesupratau  blink.gif  blink.gif Familiarus bendravimas - kaip tik man patiko , kad ji labai nuoširdi, bendraujanti...negu vaikščiotų surūgus kaip citrina, viskuom nepatenkinta.
Mūsų visai kompanijai ji labai patiko , paorganizavo ir kambarius gerus , ir šiaip jei kokia bėda visada pasiruošus būdavo padėt , visada prieidavo pasiteiraut kaip sekasi ,  pakalbindavo visus vaikučius ,  mano brolis buvo 14 metų , tai visad atbėgdavo pakviest jį į visus žaidimus...na nežinau , mano akim žiūrint savo darbą ji dirbo tikrai nuoširdžiai. A ko man kaip poilsiautojui daugiau reikia ?????
Vat gailiuosi , kad arbatpinigių nepalikom išvažiuodami, ale išsileidom paskutinę dieną kaip tikri turistai  biggrin.gif

O tokių pasipiktinusių ir viskuom nepatenkintų lietuvaičių pas mus tūkstančiai  doh.gif

Na, tiesiog išsakiau savo subjektyvią nuomonę ir džiaugiuosi, kad kažkam ji palieka ir teigiamą įspūdį.
Gražuolės nereikia, bet norisi matyti kultūringą ir išauklėtą žmogų. O tas jos toks lindimas per pietus (kaip tu sakai prieina, pakalbina) kaip man ir nepatiko. Mes tikrai neesam surūgėliai, bet ji nejaučia tos žmogaus asmeninės erdvės. Ech, suverskime viską jaunystei mirksiukas.gif
Ir dar: pirmą kartą kai ji priėjo prie mūsų, man pasirodė, kad ji išgėrus. Vėliau ją stebėdama supratau, kad jos natūra tokia, kad ji blaivi doh.gif
Tai vat tas ir glumina, kad kažkaip neišėjo mums su ja bendrauti.
Palikti jai arbatpinigių? Na, ačiū, aš ir taip apdalinau kambarines kiek įmanoma. Tiesiog pagailo man jų. verysad.gif Maxsimoj turbūt dirba lengviau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2007 06 24, 07:57)
Nu jo, pasirodo animatorėms reikia būt kilmingoms, turėt kaip minimum bajoraitės titulą, prieš išvažiuojant praeit gracijos ir elegancijos kursus bei pas kokią Gražiną Bigelytę pasimokyt teisingo balso pastatymo ir dikcijos lotuliukas.gif

Nu visai ne mirksiukas.gif
Tos kitos novaturo mergaitės, kurios pasitiko ir išlydėjo man labai patiko. Paslaugios, mandagios, kultūringos, komunikabilios.
Papildyta:
Ir be to, sakydama žodį "laikysena" neturėjau mintyje tiesioginės to žodžio prasmės.

Atsakyti